- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
ßrainiac
addikt
A dog-ot is irjak dawg-nak, attol meg nem helyes
Mas:
Az elso grafikus gyorsitom a Voodoo egyes volt (S3 Trio 64 V2
mellett).
Nekem a legnagyobb meglepetest az alabbi 4 kartya okozta:
Voodoo 1
S3 Savage
ATi 1900XT
NV GTX660OCMost pedig egy 770 Phantomot adtam el, mint vki meg feljebb, kivancsi vagyok mi lesz ebbol, eselyes a 970, az 1070, de ha vmi jot dob ki az AMD, felejuk is szivesen huzok.
-
DigitXT
félisten
Voodoo lesz az a szó, amit keresel: gondolom sose volt, ha nem emléxel a nevére. Rohadt drága volt a Voodoo is, valami 30000 Ft körül, ami akkor elég sok pénz volt. Persze én jóval később (kevesebbet ért a forint!) vettem egy Voodoot használtan. Ill. még később még olcsóbban egy Voodoo 2-t, ami szintén ott volt a szeren.
szinesz.bob: átlag magyarnak sosem volt Commodore gépe.
Kegyetlen árban volt, és úgy kellett szinte becsempészni nyugatról (valutakeret, stb.) Játékra szerintem nem is vett senki ilyet (macera is lett volna), dolgoztak rajta az emberek. Aztán más kérdés, hogy a "legendás" játékokat jól futtatta a "szabadidejében".
-
Praston
tag
Bármit próbálok ki, a 4gb vram szinte mindig csutkán van. Rainbow Six-ezni szoktam és ott van hogy még hozzá rak közel 2 giga dinamikusat is gpu-z szerint (mondjuk a ram kezelése érdekes a játéknak). És én csak full hd-n játszom. De új játékok közül ott a Forza 6 PC-n ami szintén 4+2-vel megy. Persze nem akad, meg semmi hasonló, csak már itt tartunk. Nem azt mondom, hogy a 4 giga vram miatt halálra vagyunk ítélve, de lassan kelleni fog a több ahogy elnézem a játékokat.
-
Dr. Akula
félisten
Tudtommal a DX12 azért kellett (mindenkinek), mert rajzolási parancsok számában a windowsos APIk legalább egy helyiértékkel le vannak maradva a konzolok mögött, és sokszor nem a konzol a limitáló tényező egy játékportnál.
Az AMD inkább úgy került képbe hogy most mindkét nagyágyú konzolban az ő procijaik szerepelnek, így tudják mihez is kéne közelíteniük a pc-s cuccaikkal, a konkurrencia meg még azt se.
A Mantle az valóban a CPU gyengeségeit pótolja, jobban is kell nekik mint az Intelnek.
(#383) oAcido + (#382) janos666:
_Folyamatos_ 60 fps azért elég lenne játékoknál is. A baj az hogy a minimum többnyire alatta van, és attól akadozik, ezen pedig az se segít ha máskor meg 1000 fps van. A G-Sync / FreeSync se azt mondja hogy ettől folyamatos 144 / akárhány fps-ed lesz, hanem hogy akár annyit is ki tud rajzolni időnként - ha a géped képes azt kiszámolni. FullHD-ban még esetleg, 4K-ban már az átlag 60 fps is erősen prémiumkategóriás, SLI / CF gépet feltételez, a minimum 60 meg inkább scifi. -
leviske
veterán
Amennyi pénz belement a fejlesztésekbe, valószínűleg olcsóbb lett volna a Summit fejlesztésén gyorsítani valamennyit, ha csak ez lett volna a cél. A DX12/Vulkan alapvetően arról szól, hogy egy bizonyos effektszám felett, amit még a GPU bőven kiszámolna, a CPU meghasal. Hogy ez a mostani, DX11 határaihoz igazított játékokban gyakorlatilag észrevehetetlen, az még nem jelenti azt, hogy ne lett volna a szakma egyértelmű érdeke ezeknek a kifejlesztése.
(#386) zsolt0017: Szerintem oda első sorban a GP106-ot szánja az nVidia. Az meg szerintem valamivel később jön.
(#389) Grodd: Én ezt kissé optimista elképzelésnek tartom. A Natal kapcsán is előjött, hogy vége az eddigi kontrollerek világának. Aztán gyakorlatilag elfelejtődött és a XO-ban is csak, mint idegesítő feature jelent meg.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Star Trek
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Fujifilm X
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Futás, futópályák
- Elképesztően drága az új Ryzen Threadripper PRO generáció
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- EAFC 25
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Asus ROG STRIX RTX 4090 EVA-02 Edition Videokártya!
- MSI RTX 3080 Ti SUPRIM X 12GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- Eladó Powercolor 5700XT Red Devil Dobozában
- 4090 BESZAMITAS!! Gainward Phantom RTX 5090 32GB (Bontatlan,Alza Garancia)
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest