- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Magisk
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
SylverR
senior tag
válasz
Komplikato #684 üzenetére
Öööö... Javaslom, hogy nézz kicsit utána. Abban igazad van, hogy a 9550 nem a 9700 butítása. Az a 9500 volt. Ezért elnézést. De nem voltak fényévekre a 8500-tól. Volt egy LE-s 8500-ösöm. Ami 128 bites volt csak szólok. (A teljesértékű is) Valamivel erősebb a 9600-tól, de nem sokkal. Egy jó 10%-kal maximum. A 9600-ot ne tessék fikázni. Egy roh*dt jó népkártya volt a maga idejében.
-
Praston
tag
válasz
Komplikato #457 üzenetére
Feltünően sok HP esik kb minden mob után, így nem hiszem hogy hard lenne, inkább normal. De majd úgy is kiderül.
-
Olajka02
aktív tag
válasz
Komplikato #486 üzenetére
.
-
Grodd
tag
válasz
Komplikato #464 üzenetére
De azok nem ebbe a kategóriába érkeznek...
-
Borisz76
nagyúr
válasz
Komplikato #457 üzenetére
Elképzelhető, hogy más is linkelte már ...nem olvastam el az összes hozzászólást.
Más :
Valahol elő lehet rendelni már a GTX 1080-s kártyát ?
-
válasz
Komplikato #393 üzenetére
mert nyilván az összeborult id és nv nem tud(!) betenni olyan effektet, ami nv-n frankó, amdn pedig crash....
meg ez ugye az zöldeknél nem is évek óta bevált taktika, a ződ-etikába bele se férne -
Ragnar_
addikt
válasz
Hallotam néhányszor, hogy a vulkan api az 'OpenGL következő verziója' lehet, hogy a Windowsfüggetlenség miatt mondták, de persze lehet, hogy szakmai szemmel is hasonló a két API, de annyira nem mélyedtem el a témában, hogy értsem is, hogy miről van szó
. Mindenesetre remélhetőleg a doom esetében látott 120+ FPS teljesítmény 1080-on megmarad a többi játéknál is, hiszen akkor azért nem kizárt , hogy egy 1060-on is 60 FPS közelében lenne a game 1080p very highon.
-
SylverR
senior tag
válasz
OFF1: Az én konfigomon a CryEngine demója is iszonyatosan futott. Mióta megvan a VGA még nem próbáltam, de az eddigiek alapján nem sok javulást remélek tőle. Esetleg egy fix 30 fps-t. De az borzasztó kevés. Unity-t hagyjuk ja. Source 2-ben benne vagyok! UE4-et nem tudom. Kipróbáltam múltkor az új UT demóját. Jól futott mondjuk, csak kicsit akadozott.
Ismételten, azt se próbáltam még ki a 380-on. Szóval nem merek rá mondani semmit. De azért egy Bioshock 1 veszett jól néz ki, VR-ben meg epic lenne.
OFF2: Ha az Nv jobb lesz VulKan alatt, az csak azt bizonyítja majd, hogy az AMD megint jót akar a játékos társaságnak, ezzel pedig saját maguknak ártanak naívan. (Lévén ők hozták létre a Mantle-t amire eléggé nagyban épít a Vulkan) Szóval az, hogy nV-n is jól fut majd mindenképp az ő érdemük lesz.
nVidija... Mindegy milyen áron, csak a profit a fontos. Bárkinek lefeküdnek ha szükségét érzik... -
Dr. Akula
félisten
válasz
Komplikato #351 üzenetére
A konzolok 30 fps-t tudnak, ott se rinyál senki hogy milyen szaggatás van, pedig nem 60 vs 144 a kérdés.
Most vettem 4K monitort, még próba erejéig se merem elindítani natívban a GTA5-öt, mert nem hinném hogy belátható időn belül sikerülne belőle kilépni.
Mire itt a 60 Hz lesz a limitáló tényező, lehet hogy az idegenek is megérkeznek.
-
Dr. Akula
félisten
válasz
Komplikato #338 üzenetére
Igen, de hiába jön ha a júzer nem meri megvenni, mert mi lesz ha majd a konkurrenciától vesz videokártyát (egy monitor azért jópár videokártya generációt kiszolgál), akkor szart se ér a másik fajta Sync. Addig baszakodnak a gyártók a "kié legyen a szabvány" játékkal, amíg magától megoldódik a probléma. Mire aktuális lesz a téma, már a 4K lesz a menő, és a Hz-ekkel ellentétben azt mindenki egyből látja (tegye fel a kezét aki műszer nélkül megmondja hogy 60 Hz vagy 144 Hz amit lát), tehát jobb "puncimágnes" lesz. A kivárás pedig az AMD-nek kedvez, az ugyanis 0 Ft-tal dobja meg az előállítási költséget, az Nvidiáé meg sokkal, így az utóbbival szereltek feleslegesen kerülnek árhátrányba, kevésbé lesznek kelendőek, a gyártó is szívesebben rakja zsebre azt a pénzt amit az Nvidiának kéne leosztania, tehát a 0 Ft-os technológiát fogja belerakni, db - db alapon az is ugyanolyan szépen hangzik a reklámban. Ugyanúgy belopózik a FreeSync észrevételnül, kihasználatlanul, mint anno az x64, aztán mikor kelleni fog, az kéznél lesz, a G-Sync meg nem, és ha a júzernek kelleni fog, inkább a monitorhoz vesz videokártyát.
-
VTom
veterán
válasz
Komplikato #337 üzenetére
Én is így gondolom, az árakon kívül mást még nem érdemes találgatni, abban meg nem fog meglepőt húzni az nvidia.
A VR még egyébként is legalább 3-4 év mire kiforrja magát, addig kár is ezzel foglalkozni. Csak hát ugye a hype-train-en ezt nyomják.
Én egyelőre arra leszek kíváncsi, hogy 4K-ban mit mutatnak fel a Pascalok.
(#339) Dr. Akula Szívemből szóltál
-
Dr. Akula
félisten
válasz
Komplikato #337 üzenetére
A VR inkább csak egy aktuális buzzword, megbukik mint a "háromdé". Inkább a DX12 ami számít, ott jelenleg az AMD-nek van előnye, ami csak azért nem látszik mert még nem nagyon van olyan játék. Persze az Nvidia is felzárkózhat, de ez az amit az Nvidia történelmi hozzáállása alapján (minek melózzunk, majd lefizetjük a programozókat hogy a konkurrencia nagyobb tudását ne használják ki) az ember joggal von kétségbe előre is. Az AMD-nek pont az a baja hogy rendszerint kihasználatlanok az újításai, az Nvidia fotelben ülve beelőzi korrupcióval.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- Hyundai, Kia topik
- Reklámblokkolók topikja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- nVidia GeForce GTX 1070 / 1070 Ti / 1080 (GP104)
- Elképesztően drága az új Ryzen Threadripper PRO generáció
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest