- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola G86 - majdnem Edge
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A16 5G - a hetedik évben megpihen
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ragnar_
addikt
Úgy tűnik olyan 250k körül indul a 1080 Founders edition..
-
Ragnar_
addikt
válasz
-=RelakS=- #786 üzenetére
Jogos, hogy kijavított, mert ami Voodoo az nem Woodoo, csakhogy ennek ellenére volt Voodoo1/2 és 3-am is. A Doom 120+ fps alapján meg szerintem a 4K/60 FPS sem lehetetlen 1080-al, és ha ez így marad akkor lehet, hogy egy 1060 FHD-ben elég is lesz a jelen konzolgeneráció portjaihoz, talán szűken VR-hez is.
-
Ragnar_
addikt
válasz
-=RelakS=- #759 üzenetére
Nem hinném, hogy a 480k Woodooból akár 50 is a tatooinei életformára gondolt volna, én se, egyszerűen a Voodoora (voodoobaba és társai, sötét mágia stb.) gondolt, csak Woodoot írt. De ez már tényleg off az offban
-
Ragnar_
addikt
válasz
-=RelakS=- #733 üzenetére
Jah, hogy onnan fúj a szél. A Woodoot nagyon is sok helyen írják 'W'- vel, namost hogy a 3Dfx meg Voodoonak írta, nem csoda, hogy tönkrement
-
Ragnar_
addikt
válasz
Malibutomi #691 üzenetére
Az AMD kártyákkal elvileg az a gond, hogy a középkategóriát is kb. i7 kell, hogy ki tudja hajtani. Ezt a tesztekben nem látod, mert ott ugye mindig 100k + árú procival tesztelnek, hogy ne az legyen a szűk keresztmetszet.
-
Ragnar_
addikt
válasz
hszilard666 #566 üzenetére
Agyrém a 8Gb videomemória, bár lehet, hogy VR-nek kell annyi, meg 4K felbontáson. Konzolokban összesen van 8Gb memória
-
Ragnar_
addikt
válasz
Komplikato #393 üzenetére
Hallotam néhányszor, hogy a vulkan api az 'OpenGL következő verziója' lehet, hogy a Windowsfüggetlenség miatt mondták, de persze lehet, hogy szakmai szemmel is hasonló a két API, de annyira nem mélyedtem el a témában, hogy értsem is, hogy miről van szó
. Mindenesetre remélhetőleg a doom esetében látott 120+ FPS teljesítmény 1080-on megmarad a többi játéknál is, hiszen akkor azért nem kizárt , hogy egy 1060-on is 60 FPS közelében lenne a game 1080p very highon.
-
Ragnar_
addikt
válasz
Dr. Akula #339 üzenetére
Ha már, akkor azért azt zárójelben megjegyezhetjük, hogy gyakorlatilag a mantle, meg a Dx12 azért kellett az AMDnek jórészt, mert a saját gyártású processzoraik nem nagyon tudták kihajtani a saját gyártású VGA-ikat. Nem egyszer olvastam akár itt a fórumon is, hogy egy 290-hez sokszor egy tuningolt i7 is kevés volt, egy 980-at viszont gond nélkül kihajtott, ugyanez a középkategóriában is jellemző volt, És ezt Battlefield topicban olvastam ami meg Gaming evolved.. Szóval lehet itt másik szemszögből is nézni a dolgokat. Viszont az tény, hogy a PC gamingnek azért használt a dx12, mivel harmatosabb processzor se fogja vissza nagyon az esetleg combosabb VGA-t magasabb képminőségi beállításoknál.
-
Ragnar_
addikt
Az azért túlzás, max. VR-ben, abban lett kiemelkedően jó a pascal, de azért a középkat nem nagyon szokta beérni az előző generáció felsőkategóriát. (GTX 960<<GTX780 bár ugye itt azért architektúraváltás is volt.. Viszont ha az eddigi modeleket vesszük alapul akkor GTX950Ti<GTX960 , GTX 750Ti<GTX 760, és valószínűbb egy 1050Ti, mint egy 1060Ti szerintem.)
-
Ragnar_
addikt
válasz
Fücsök007 #131 üzenetére
Ez is igaz, de én még nem mondanám, hogy elterjedt technológia a VR, nem tudom, lehet-e már egyáltalán kereskedelemben kapni VR szetet, és milyen játékfelhozatal van. AMD-nek már optimális az architektúrája VR-hez, azért is jobb VR-ben és Dx12-ben, de ugye elvileg az Nvidiának a pascallal már nem lesznek azok a korlátok amik a maxwellnél még vannak a hardverből adódóan. Az AMD kicsit előrébb járt architektúrában, mint anennyire szükséges lenne, hiszen a dx12, és a VR is még eléggé 'kezdeti' szakaszban jár. De valóban, pár év múlva többet tudunk majd.
-
Ragnar_
addikt
Namost akkor lehet, hogy a 1060 meg hozza majd a 970 teljesítményét, és elég lesz VR-re ? Tudnám értékelni egy vásárlással az örvendetes hírt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 400 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Részletfizetés , Acer Nitro V 15 minimálisan használt uj állapot sok garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest