Új hozzászólás Aktív témák
-
s4hu|SyD^
addikt
Nem, csak "válasz"-t nyomtam "új" helyett.
Nem vagyok VR ellen sőt. Igaz nem vagyok otthon a témában nagyon, de ha hozzáveszed, hogy pl milyen konfig kell a VR-hez (nem a minimumra gondolok) akkor az elég brutál + vedd meg a szemüveget és akkor rámegy a gatyád is. Inkább úgy mondanám a világ és a technikai része nincs még kész, amivel elérhetővé válik szélesebb körben.
Ez a G-sync-es dolog, nagy felbontások meg miegymás is pont azért nem terjed gyorsan mert drága és az nem csak annyi, hogy megveszed a monitort, kell hardver is mellé.
Mikor mi a 4K-s tévéket nézegettük akkor volt az SUHD Samsung reklám 2 tévé egymás alatt normális UHD meg SUHD, nagyon nagy a különbség, de árban is 2x annyi az SUHD. Gyönyörű a képe, de ez a reklámok is csalók, mert persze szuper minőségű demókat mutatnak aztán rákötöd otthon a kábelre és sehol nincs. Sima 4K-s Samsung TV-t vettünk és csalódott vagyok a képminőségben Full HD-ban is, ne is beszéljünk akkor hogy elhúzza, elmossa a képet, de azért ott a reklám, hogy felskálázza a gyenge minőséget is. Hagyjuk ezt a reklámos dolgot. Hiszem ha látom normális otthoni felhasználói környezetben.
Na kicsit elkanyarodtam. A lényeg a lényeg, hogy nem láttam én még sok mindent (VR, G-sync, nagy felbontás), de elég szkeptikus is vagyok. Plusz az ilyen dolgok nem egy mezei felhasználóknak valók.
-
s4hu|SyD^
addikt
Azt azért elfelejtitek, hogy a az az 50 dollár különbség az elenyésző külföldön. Nagyon jól gondolják, hogy a 700-as tulajok fognak váltani szerintem. Tesztek ide vagy oda, új technológia, ha már kicsit is gyorsabb lesz az 1070 a 980Ti-hez képest már nagyon jó vétel hiszen a 980Ti egy szuper kártya. Sync ide vagy oda ahogy írták az az első feláldozható az FPS érdekében részemről, sokan pedig Full HD-ben játszanak, az új kártyákkal talán ezt megemelhetik, de ahhoz kell új monitor meg miegymás. A VR nincs még kész, nem fog robbanni idén szerintem, ahogy a 4k sem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Építő/felújító topik
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Kerékpársportok
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- E-roller topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- TCL LCD és LED TV-k
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- További aktív témák...
- Újszerű Asus ROG Strix G16 G614 -16" WUXGA 165Hz - i5-13450HX - 16GB - 512GB - RTX 4050 -1,5 év gari
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó ANDROID TV box 4/64GB tárhely / 12 hónap jótállás
- SzoftverPremium.hu
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest