- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- iPhone topik
- Macrodroid
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xperia 1 VII csereprogramot hirdetett a Sony
Új hozzászólás Aktív témák
-
Praston
tag
Én csak akkor cserélném le, ha nem kerülne sokba a váltás. Ha normálisan megírt játékkal játszol ami rendesen kihasznál 6-8 szálat. akkor tökéletes a procid (persze magasabb órajel akkor is tud dobni). Amikkel Én játszom azok inkább 4 magot használnak, vagy még annyit sem, és szeretik a magas órajelet, ezért használok azt, amit.
-
Praston
tag
Bármit próbálok ki, a 4gb vram szinte mindig csutkán van. Rainbow Six-ezni szoktam és ott van hogy még hozzá rak közel 2 giga dinamikusat is gpu-z szerint (mondjuk a ram kezelése érdekes a játéknak). És én csak full hd-n játszom. De új játékok közül ott a Forza 6 PC-n ami szintén 4+2-vel megy. Persze nem akad, meg semmi hasonló, csak már itt tartunk. Nem azt mondom, hogy a 4 giga vram miatt halálra vagyunk ítélve, de lassan kelleni fog a több ahogy elnézem a játékokat.
-
Praston
tag
válasz
Komplikato #457 üzenetére
Feltünően sok HP esik kb minden mob után, így nem hiszem hogy hard lenne, inkább normal. De majd úgy is kiderül.
-
Praston
tag
válasz
s4hu|SyD^ #355 üzenetére
Ezt biztos nekem akartad címezni?
Én csak arra reagáltam, hogy 60hz és 144hz közti külömbséget az első lépések után észreveszi az ember és ehez nem kell semmilyen műszer. A vga-kra meg pont azt írtam feljebb, hogy eléggé tetszik és lehet váltás lesz nekem is. Szóval totál nem értelek.
Magam részéről a VR pedig nem érdekel, vagy legalábbis nem izgulok rá mint sokan, így ezért nem is szólok bele a témába.
-
Praston
tag
Bejelentés alapján elég tetszetős az új 1070 és 1080. Lehet itt én is váltok AMD-ről Nvidiára, főleg hogy monitor csere is esedékes már.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox Series X|S
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Fotók, videók mobillal
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Elkezdtek szállingózni az Arctic P Pro sorozatú ventilátorai
- E-roller topik
- Befutott a Mortal Kombat mozifilm folytatásának első előzetese
- Trollok komolyan
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- További aktív témák...
- Olcsó Laptop! Új akkumulátor! Dell Latitude E6540 : I7 4600M / AMD HD8790M / 8GB DDR3 / 128GB SSD
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- AKCIÓ! ASUS Z97-A Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest