- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Android szakmai topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ijk
nagyúr
Igazából nem is várom el hogy majd valami csoda lesz és hirtelen 140k-ért megkapom azt a 4k teljesítményt mint most félmilláért.
Inkább arról van szó hogy nem igazán értem azokat akik FHD-n játszanak és meg voltak veszve hogy jön az új generáció. Nincs 165hz-es monitorom, de kétlem hogy akár csak megközelítené azt a pluszt egy 100-ról 160fps-es ugrás, mint a FHD-UHD lépést. -
kenwood
veterán
Pontosan igy latom.
Talan annyi kulonbseggel,hogy a 1080 a legtobb jatekra mar 4k felbontasnal is alkalmas,csak nem lehet mindent csutkara felhuzni,plusz ha kijon valami olyan baromsag,mint a W3 hairworks,akkor ott lehetnek majd gondok.
Ugye erre az lenne az elso reakcio,hogy ennyi penzert legyen minden maxon,de szerintem sokan ugy vannak vele,hogyha megy nativban a 4k,es nem kell mindent minimumra lehuzni,akkor nekik az ugy jo.
Ha meg nem,akkor ott a 1080 sli. -
-
Assdak
őstag
Saját. Mivel nincs túl sok magyar tulajdonú, így viszonylag szűkítettem a kört.
Asus ilyen téren én úgy vettem észre sokat javult, csak külön kell visszaigazolást bekérni mindenre.
90% ban business sector-al foglalkozunk, így elég sok keretszerződésünk van ahol a mennyiség miatt jobban odafigyelnek már az előzetes listaárakra is. -
Dyingsoul
veterán
Végre egy értelmes hozzászólás, köszi érte!
(#838): Május 17-én jönnek a tesztek, twitteren elszólta magát az egyik reviewer. A pontos forrást nem találom (most melóból írok), de valamelyik topikban benne van a hsz-ek között. Addig is link és link.
Addig szerkesztgettem, hogy Firestormhun megelőzött.
-
stratova
veterán
Gondolom ez csak köztes lépcső lenne, tfh valamennyit javul a teljesítmény üveghangon 1080-nal. Aztán ha kijön a GTX 1080 Ti bepattintod azt és egy időre meg van oldva a 4K probléma? A 1080 ára meg még esetleg nem esik annyit mint amennyit a TX? Már ha egyáltalán szempont az ár.
Pardon, most látom, hogy SLI van tervben.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- DUNE médialejátszók topicja
- Milyen autót vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- BestBuy topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- További aktív témák...
- Realme C30 32GB, Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Honor Magic 5 Lite, 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest