- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- iPhone topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
GeryFlash
veterán
válasz
stratova #1129 üzenetére
Meg lett tiltva? Ez most komoly? Milyen indokkal, melyik alapelvvel ütközik a videó? Komolyan ennyire humortalan világban élünk, ahol nem lehet semmit poénra venni? Semmi ócsárlás vagy sértő dolog nem hangzik el ABU irányába, nem is ez volt a videó célja.
toflehi: Büszke lennék, hogy már annyira elismert vagyok, hogy videókat címeznek nekem? Nem volt ebben semmi rosszindulat,
its a joke not a d*ck, dont take it so hardvitko: +1
-
jani04
aktív tag
válasz
stratova #1129 üzenetére
Jó röhögtem rajta.
Szerintem viccnek kellene felfogni és nem támadásnak akkor nem sokáig érdekelné az embereket.
Láttam én már más videót bizonyos 3.5 gb-ost.Akkor nekem pont olyan kártyám volt mégsem gondoltam úgy,hogy kellene érdekeljen a dolog mélyebben.
Azon is jót röhögtem mert a kártya jól teljesített.Ez a videó ráadásul valahol reklám. -
FLATRONW
őstag
válasz
stratova #1095 üzenetére
Igazad van, ezt elnéztem. Azonban még így is jóval nagyobb a 760 és 6950 közötti gyorsulás, mint 25-30 százalék.
(#1098) Raysen623:
Valójában nem azt írtam le amit te.
Én is tévedtem, mert a 760 lassabb, mint a 670.
A 670 56 százalékkal gyorsabb mint a 6950.
A 760 kb. 50 százalékkal gyorsabb mint a 6950. -
válasz
stratova #904 üzenetére
A postom szempontjából mindegy, mennyi a TX TFlops tudása, mert abban csak a 980-hoz viszonyított mért teljesítménye alapján szerepel. Az nVidia perf graph szintén nem TFlops alapú.
Amúgy meg ja, az nVidia egyébként is kreatív marketingeseinek szárnyakat adott a boost clockkal való kavarás lehetőségeAttól, hogy az AotS bench sávszélesség-igényes, még nem fognak a VGA-sebességek a sávszélesség sorrendjében felsorakozni. Mivel nem tudom, mennyire OC-s 980Ti-vel volt összevetve az 1080, nehéz értékelni a pletykákat, de szerintem az 1080 azért gyorsabb benne, amiért általában is gyorsabb lesz - a magasabb ALU-teljesítmény és az kisebb-nagyobb arch-optimailizálás miatt. Ennek egy eleme a jobb ütemező, de a számokból egyáltalán nem tűnik úgy, hogy meghatározó lenne.
A Fury-t meg ugyanaz fogja vissza, ami mindenben - a 64 ROP. -
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
stratova #778 üzenetére
Más volt a proci. Ennél a játéknál ez számít, így különösen fontos, hogy az alap ugyanolyan legyen, különben szórni fognak az eredmények. Figyelembe kell azt is venni, hogy DX12-ben az NV-nek jóval nagyobb a többletterhelése, mert csak TIER_2-es bekötésű, így a gyorsabb proci nekik előny. Az AMD TIER_3-as bekötésű, így a bekötés nem igényel processzoridőt. Emiatt az AMD-nek a lassabb proci a kedvezőbb, mert egy fontos munkával egyáltalán nem terheli meg.
-
sagit
veterán
válasz
stratova #601 üzenetére
770/780/780ti-ről nincsenek meg ezek az adatok neked?
csak mert én 770-ről fogok váltani és érdekelne
konkrétan egy 770 Phantom-ról 1150/1202 MHz
-
deicide
veterán
válasz
stratova #596 üzenetére
Nem szempont az ár, persze, a TX-en így is sokat buknék, de máshogy működik a dolog. Ha ki kellene fizetnem a különbözetet a TX használt és a 1080 új ára között, azon talán kicsit többet gondolkodnék.
GeneraL_XTX: nem, ha ezeken sírnék, már folyó folyna a kertben, mert az új autón még több veszett.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Call of Duty: Black Ops 6
- Kuponkunyeráló
- Milyen TV-t vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen autót vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ 4060Ti 5060Ti 16GB 4070 Super 5070 videokártya 3 év garancia 27% áfa akár részletre
- MSI GeForce VENTUS 3X RTX 3070 Ti 8GB OC GDDR6X 256bit videokártya
- Akcio! Csere-Beszámítás! Gigabyte Vision RTX 3070Ti 8GB GDDR6X OC Videokártya!
- ASUS GeForce GTX 1660 SUPER OC 6GB ELADÓ
- ZOTAC RTX 3090 Ti AMP Extreme Holo
- Beszámítás! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest