Új hozzászólás Aktív témák
-
ak76
senior tag
válasz
Csigavair #412 üzenetére
AZ Xr borítékolom neked,gigasiker lesz, pont a fanok/átlagpistik miatt, mert szarnak rá mi van benne, hogy petákokból készült telefont vehetnek, a mai csúcstechnikát képviselő részegységekből felépített cuccok helyett ugyanazon az áron, emberünk megnézi hogy iPhone, hogy face ID, hogy portré mód, meg hogy 6 col, látja hogy a többi iPhone 100-200 ezerrel többe kerül, aztán elhozza a szolgáltatótól 2 év rabláncra 27 ezer forintos előfizuval, és örül mert az A12-essel,ezzel a ratyi felbontással valószínűleg tényleg jól működik.
Az Apple pedig jövő ilyenkorra eléri a 2000 milliárd dolláros értéket...
Bazz, komolyan, rohanok alma részvényeket venni! -
janeszgol
félisten
válasz
Csigavair #416 üzenetére
Én még nem láttam vacak megjelenítős iPhone-t, pedig ismerem a paletta minden egyes tagját. Az összeset. Az, hogy a felbontás elmarad, igen ez lehet érv. De ettől még nem lesz szar. Vágod?
Akkor szar egy kijelző, ha villog (pwm), ha kint nem látom, ha a betekintési szög alacsony (45 fokban már elveszted a fényerő 30-50%-át), ha a színek nincsenek a helyükön és kalibrálni sem lehet. Láttam szar kijelzőt csúcstelefonon (LG G4, G5, Xperia Z, Z1). -
buvartacsko
addikt
válasz
Csigavair #394 üzenetére
Senki sem mondta, hogy baj a nagy felbontás. Azt mondtam, hogy nem szar a mostani.
Valamint arra próbáltam rávilágítani, hogy itt mindenki szerint minden évben fejlődnie kellene mindennek, meg innoválni kellene mindenhol mindent, meg újra gondolni.
A ti logikátok mentén ha egyszer a Sony 2005-ben kijött egy 800PPI-s kijelzővel, akkor az legyen az alap. Utána ne adjunk ki redvás 2k kijelzőt 450-500 ppi-vel. Nem igaz? Hiszen hol marad a fejlődés meg az innováció?!
A ti értelmezésetekben a Samsung nem fejlődött, nem innovált és nem mutatott be semmi újat hiszen a PPI évek óta ugyanott mozog az ár pedig növekszik:
Note7: 518 ppi
Note 8: 521 ppi
Note 9: 516 ppiMegfigyelhető, hogy a Note 9 a legdrágább és mégis ennek van a legkisebb pixel sűrűségű kijelzője!! Visszafele fejlődés!!!
Holott a Sonynak már volt 800PPI kijelzője is!!44 2015-ben!!!4
Ha ez alapján sem érted miről hadoválok az nem az én bajom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gumi és felni topik
- Hamarosan leszűkíti a támogatott hardvereit az NVIDIA
- Macska topik
- Autós topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Vicces videók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Fúziós energiát vásárol a Google
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Precision M4800 i7-4800MQ I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I K1100M I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 8-16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 6600 16GB DDR4 256 SSD 500GB HDD GTX 1050 2GB Zalman Z1 Njoy 550W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged