Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Tomi_Ohl #124 üzenetére
Egyetértünk!
Ez a baj ezekkel a perekkel. Ha sapka van azért, ha nincs azért megy a per. Valódi oka az, hogy éppen ki szeretne jobban gazdagodni. Üzletrontásba nem mennek bele, mert attól "etikusabbak". Inkább bíróság előtt nyomják a hisztit.
Bár elnézve az Apple bevételeit - és itt lehet a fake és a real is -, valamint a Samuét, hát egyiknél sem érzem azt, hogy olyan baromira megviselte volna őket az állítólagos szabadalom másolás/lopás. -
törölt tag
válasz
Tomi_Ohl #120 üzenetére
Másnak nem lesz... Juj, jajj... Necsi necsi!
Ez olyan hihető...Akkor ennyi erővel a Samsung SGH-D900 monnyon le, mert már gömbölyű volt? Perelje wazze a Nokia, mert pl. az N97 gömbölyítésének szögét lopták?
Hivatkozni bármilyen baromságra lehet. Ennyi erővel Amerikába azért is perelhetnél, mert a szomszédnak ugyanolyan a frizurája. Szánalom! Ember embernek a farkasa bugyuta baromságok miatt.
-
Touch-ko
őstag
`Most, hogy így kulturáltan megfogalmaztad, nem találok benne semmi kivetnivalót.`
-Koszi!`De azért gondolom nyilván az sem baj, ha pl az Applenek bejött a Touch ID, és az androidos (akár kínai) gyártók szintén ujjlenyomatolvasót tettek telefonjaikba.`
-Nem azzal van a baj, hogy 1-2 dolgot atemelnek. Mindenki ezt csinalja, meg az Apple is. Nem akkor van baj, ha 1-2 dolgot atemelnek, hanem akkor amikor mar a termkepalettajuk felet lemasoltak.
Amikor a telefontol, a tabletig, a szamitogeptol a kiegeszitokig az uj feature-oket mind atemelik, valamint a UI es a design elemeket is. Esetleg azokat a megoldasokat amiktol mondjuk egy iPhone-t meg lehet kulonboztetni egy Nokiatol. Nezz szet pl a Goophone.com oldalan.. Ott nem csak Apple cuccokat talalsz.
Ezektol es a tarsaiktol (Samsung is benne van)`hanyingert kapok`. -
Touch-ko
őstag
Elsosorban itt most az Apple-re gondoltam, ahogy a cikk is irja. Vannak markak akik az Apple termekeinek sikereit lovagoljak meg (probaltam szepen fogalmazni) es vannak azok a cegek, akik a sajat fejuk utan mennek. Utobbiakat sokkal tobbre tartom, mint akik csak surf-ozgetnek
-
Touch-ko
őstag
Csak furcsa, hogy pl a SONY nem gyart megszolalasig hasonlo termekeket. Nokia (bocs, Lumia) szinten nem, most egy parat soroltam most fel, nem az osszeset.
Ha ezek a relative mai kissebb gyartok tudnak sajat otlet alapjan dolgozni, akkor a tobbieknek is tudniuk kellene.. -
dilajoska1
őstag
Én meg úgy vagyok vele hogy engem meg nem érdekel ha a gyártó kínai, afgán, üzbegisztáni .......... és merítenek mástól ötletet csak jó készülékeket csináljanak és ne szálljanak el az árakkal
. Pl Xiaomi......
Touch-ko:
Mondom fejezd be! Ne megint te miattad legyen teleszemetelve minden fórum amiben feltűnik az Iphone neve!!! -
Pearce
aktív tag
LOL
Hallod, lásd bele azt is a hozzászólásomba, hogy rasszista vagyok.
Samsung, Xiaomio meg a hasonló kínai csodák. Ezek gyártók, ÉRTED? Nem kibszott bőrszín vagy vallás, nyelv vagy felekezet, hanem gyártó!
És igen, inkább a Samsung másoljon, mint a mindent összelopkodó egyéb csodagyártók.
Aztán most idehozhatjátok 6000. alkalommal a Xiaomio a 3. a toplistán, nagy ívben tojom le.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékes FEJhallgatók
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nintendo Switch 2
- Autós topik
- Escape from Tarkov
- Spórolós topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Nothing Phone 1 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 Pro / 256GB / Graphite / Gyári kártyafüggetlen (198)
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2028.01.04. Apple jótállás iSTYLE vásárlás!
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 3550 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged