Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• vehement69

senior tag

válasz petrasgabor #105 üzenetére

az a baj és rohadt idegesítő, hogy süt rólad az értelem, nem tartom valószínűnek akármit is mondasz, hogy életedben legalább közelről láttál egy iPhonet.

és amit sokan nyilván ebből fakadóan nem tapasztalnak meg (mégis jönnek mindig megmondóemberkedni, hát egésség'), mennyivel másabb egy iPhonet használni. papíron lehet szarul néz ki pár dolog, a gyakorlatban viszont egyáltalán nem hiányzik, kicsit másként, de gyorsabban, kényelmesebben és átláthatóbban oldod meg mégis ugyanazt. akksi nekem sok zene+net+tel mellett 2,5 napot bír ki (3G-t csak akkor kapcsolom be ha tethering megy, vagy ha sietős valami), de hát persze ezt is én tudom rosszul másfél évnyi használat után. filmet nem szoktam nézni rajta (azért megnézném, ki az aki ezen néz végig 1,5 órát, a hülye haverjaidnak mutogatott poénos videóidra meg ott van a jútúb), játszani sem - ez utóbbi megint csak egy másik dolog, ebben az esetben viszont jogos hogy merül az akksi, handheld konzolokhoz képest még így se rossz főleg hogy ez egy all in one inkább.

összességében viszont sok hiányzó feature-re nincs is szükség, vagy ha volna is, meg tudod máshogy oldani, ezt hadd írjam le mégegyszer. ha meg valaki szeret terminálparancsokkal, esetleg bináris kódokkal hívást indítani, az egyéni perverzió. nem ez a tökéletes telefon, de olyan szar se mint ahogy azt próbáljátok beállítani. az is tény, hogy mostanra volna már mit fejlődni, hát várjuk a 4-est.

#100: azóta gondolom nincsenek merevedési gondjaid.

• vehement69

senior tag

válasz nixx-21 #77 üzenetére

nem tudom melyik gyökér találta ki azt, hogy 4G-nek fogják hívni a telefont (még ha volna is ráá minimális esély szerk: ezt most ne értsd félre, csak hülyeség és már 1 éve mindenhol ez megy).. de azt hiszem már a 3GS-nek is adták páran azt a nevet.. a 3G egy szabvány, ahogy a 4G is, ha 4G, mint negyedik generációs, akkor még elmegy, de vagy valami új neve lesz (a 4G-s mobilhálózatok még nem annyira elterjedtek, hogy ehhez már most gyártson készüléket az epl (ja és nem tudom miért ejtik sokan 'épl'-nek az epl-t..), hacsak nem akarnak megint the first ever-ök lenni) mint pl iPhone Multitask Vazze, vagy pedig valami iPhone 3GTOXTS. de a 3G alapvetően egy szabvány ugye, amiről elnevezték a 2.genes ájfónt mint main feature, és ezzel mindenkit szépen megkavartak. de mondom nem zárom ki hogy tényleg 4G lesz a köv neve, csak kevéssé valószínű, amíg nincs mindenhol LTE *Amerikában

• vehement69

senior tag

válasz nixx-21 #75 üzenetére

fene tudja, ezen én is sokat töprengtem. szerintem a köv iPhone előtt nem akarták lelőni a 4-es rendszer poénjait, és amíg ki nem jön, addig ilyen hibrid módszerrel oldották meg a dolgot és így lett 3.2, a 4-estől viszont ugyanazok lesznek a verziók. vagy nem. :D

• vehement69

senior tag

nem kell nyalni a mobilarenának, 1 éve folyamatosan hanyatlik az oldal színvonala.. mellesleg ez már kicsit erősebb, mint egy pletyka, bár az is igaz hogy az első iPhone óta minden készülék előtt mindenki biztosra veszi hogy jön a multitasking :)

Valószínűnek tartom, hogy bár a 3G hardvere is megfelelő bőven erre, csak a 3GS-től felfele lesz támogatott, ha belekerül, azért hogy az Apple túlbiztosítsa a szarul megírt programok hátrányos következményeit/megmaradjon az Apple experience. Érdekes amúgy, most így pont fordított lehet a helyzet a WP-iPhone téren ilyen szempontból, bár az még nem kristálytiszta hogy a redmondi szoftver ezen a téren hogy áll.

remélem a szoftver egyébként teljesen megújul és bár a minimalizmusa nekem nagyon bejön, jó lenne ha támogatna témákat/háttereket, kéne egy újratervezett kezdőképernyő stb.. hardverileg szerintem annyi minden nem hiányzik belőle egyébként, bár egy új külső még beleférhetne a drága idejükbe :) esetleg előlapi kamera+iChat mobile még ami kellhet bele, bár azt meg inkább iPadon/gépen csinálnám :)

és akkor az lesz még az érdekes, hogy mit lapítottak az Applenél, a rövidéletű 3.2-es szoftver után milyen képességeket kaphat az iPad?? :)

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés