- Azonnali mobilos kérdések órája
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Aurát vált a Vivo V60
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- MIUI / HyperOS topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xero
nagyúr
Állítottam hogy nem hiba? Nem.
Azt állítottam, hogy ehhez az adathoz megfelelő körültekintéssel, senki más nem férhet hozzá rajtunk kívül. Erre a körültekintő magatartásra az OSX felhívja a figyelmünket, az iTunes viszont nem. iTunes-ban pusztán a lehetőség adott.
Ne tessék már kiforgatni a szavaimat, hanem megérteni őket.Az ezt felfedező srác pedig pusztán ügyes és kíváncsi volt. Szerintem is érdekes, és kíváncsi vagyok milyen célból készültek a logok. A srác viszont saját magát engedte be a saját adataiba. Ezt ne hasonlítsuk már illetéktelen hozzáféréshez.
-
Xero
nagyúr
Nem kell ehhez tájékozottság.
Minden egyes Mac az első indulásnál kér user pass-t, és ha nem adnál meg akkor újra kéri. Tehát ha valakinek értékeseik az adatai feltűnik neki a dolog.
Ha csatlakoztatunk egy ios eszköt iTunes-hoz, a főlapon ott virít a titkosítás:Ha valakinek számítanak a privát dolgai, és ezeket kihagyta, azt valóban veszélyezteti ez a bug. Ellenkező esetben meg pont mind1.
-
Xero
nagyúr
Látom nem érted. Ezt a filet azért nem olyan egyszerű tisztán megszerezni.
Nyugodtan lehet próbálkozni nálam. Első körben át kell jutni a tűzfalon, bár ha fizikailag hozzáfér a géphez az emberünk akkor ez ugrik.
Lehet folytatni a user passommal és a titkosított user mappámmal. Utána jöhet a titkosított backup.
Ezt mégis ki a búbánat fogja megcsinálni? Senki.
Ott van az előző hozzászólásomban az eredmény amire a bizonyító program képes. Nem tud mit kezdeni a backuppal, mert biza titkosítva van. Pedig én adtam neki engedéjt az induláshoz, sőt kapott jogot írni/olvasni a user mappában is.Vegyük már le a szemellenzőt. Nem vonom kétségbe a probléma súlyát, pusztán megjegyeztem, hogy némi körültekintéssel, nem létező problémává megy össze a dolog.
-
Everman
addikt
Ha én meg akarok rólad tudni mindent, akkor nem a GPS koordinátáidra leszek kíváncsi, hanem feltöröm a levelezésed és ha mondjuk a Gmailt használod, akkor mindent meg fogok rólad tudni. Kivel állsz kapcsolatban, mi szerepel a naptáradban, mit beszélgetsz az ismerőseiddel, mire kerestél rá a neten, milyen oldalakon jársz. Mindent és mindössze egyetlen jelszót kell megtudnom, amihez elég egy keylogger vírus, amit ha Androidot használsz, akkor akár a Marketen keresztül is eljuttathatom hozzád.
Arról nem beszélve, ha ellopom az Androidos készülékedet, akkor ezen adatokat alapból megkapom.Az megint más kérdés, hogy kinek miért lenne problémás, hogy merre járt az elmúlt napokban, engem speciel hidegen hagy, mert semmi olyat nem tettem, ami miatt ez engem kompromittálna.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch 2
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Melyik tápegységet vegyem?
- Formula-1 humoros
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Bluetooth hangszórók
- Revolut
- Véget vetne a hibrid magdizájnnak az Intel?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Honor Magic V2 - Black - Használt, karmentes
- iKing.Hu - Samsung S25 Ultra - Titanium Silver- Használt, karcmentes
- iKing.Hu - Redmagic 10s Pro - Nightfall - Használt karcmentes
- iKing.Hu - Samsung Z Flip 7 - Újszerű, kipróbált
- Honor Magic7 Lite 8/512GB, Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook 450 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest