- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mondjuk ez eddig is köztudott volt.
Korábban írtam, hogy ez alapján készül a pl. google maps traffic rétege. Próbáld ki.
A kérdés inkább a következő:
ha ezt anonim módon csinálja, max. készülék azonosítóval együtt - akkor részemről OK. Segítek egy szolgáltatást, ami nekem is segít.
Ha ezt azonosítóval együtt, esetleges adatokkal kiadja reklám célokra az kurvára nem OK.
Szerintem az iOS esetében sem az a gond, hogy loggol, hanem az hogy eltárolja az adatokat hónapokra / évekre. Ha 10 nap után törlődne, valamint nem lehetne ilyen egyszerűen kinyerni az adatokat, a kutyát nem érdekelné.
-
Everman
addikt
"A fura nekem az egészben az, hogy soha nem tűnt föl senkinek eddig a logger."
Főként, hogy az összes GPS-el kapcsolatos alkalmazás használja (konkrétan a Background Location service) és már 3.0 óta a rendszer része, csak akkor még egy h-cells.plist fájlban voltak ezek az adatok.
Használni meg nem kötelező, elég ha kikapcsolod a Location Services-t és csak akkor aktiválod a GPS-t, ha olyan alkalmazást indítasz, aminek szüksége van rá.
-
alamuszi
senior tag
Na az ilyenekről beszélek mikor annyira Istenítik az I szoftvereket, van benne hiba rendesen, semmivel nem jobb ,mint bármi, csak megvan a maga stílusa, ami nem átlagos, de elnézzük mert apple. Szép, remélem sok ilyen lesz, mire rájönnek, hogy nem találta fel a spanyol viaszt az apple, mint itt folyamatosan hirdetik az igét.
-
Rickazoid
addikt
Titkosítás és szerencsés srác, mi? Olvasd el az ITCafé-n megjelent cikket ugyan erről.
Idézet: "Két biztonsági kutató, Alasdair Allan és Pete Warden [...] A kutatók bemutatták, hogy a titkos fájlban titkosítatlanul tárolt adatok viszonylag könnyen visszanyerhetőek [...] Arra találtak bizonyítékot, hogy az iPhone vagy az iPad cseréjekor a régi adatok felkerülnek az új készülékre, de sem azt nem tudják, hogy pontosan hogyan, sem azt, hogy milyen okból.
Tehát nem szerencsés srácok voltak, maga a fájl titkosítatlanul van a telefonon, ráadásul nincs kizárva az Apple szervereivel való szinkronizálás sem.
Megjegyzés: ha két oldal is lehozza ugyan azt a hírt, nem lehetne egybeolvasztani a fórumát a két cikknek? Hatékonyabb és átláthatóbb lenne a
trollkodáseszmecsere. -
Igen, az. Nem kicsit, nagyon.
És szerintem elég nagy baj is egyben. Nem azért, mert most holnaptól megfigyelnek, hanem mert sunyi dolog. Ha valaki azt mondja, ettől pontosabb lesz a GPS, téved (attól lenne pontos, mert már jártam arra? Na de más napszak, műholdak állása, stb... ez nem így működik). Azt még nagyon nagy jóindulattal bele lehetne magyarázni, hogy de jó, emlékeztet a telefon, hogy X múzeumban már jártam és ennek együtt örülhetünk, de ez elég idióta dolog. Szóval erre nem tudom, hogy lehet-e magyarázatot adni, de max. majd megmondják, hogy rosszul tartotta a nép a telefont és azért van így... az a baj, hogy bármelyik cég elüti a dolgait valami maszlaggal és ezzel el is intézik a dolgokat (kivéve talán a japánokat, ők elég gerincesek).
-
mrlujoak
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Hegesztés topic
- Windows 10
- Házimozi haladó szinten
- Milyen TV-t vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Nintendo 3DS és DS topic
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Corsair Katar Elite WL egér eladó (csak vezetékesen megy)
- Bomba ár! Dell Latitude E6420 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 14" HD I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest