- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Íme az új Android Auto!
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laja333
őstag
Még mindig nem értek egyet ezzel, hogy csak azért csinálja, hogy elég legyen a Bulldozerük a VGA mellé. Szerintem itt az ok-okozat fordítva van, mint ahogy legtöbben látják, de nem is csoda, valóban becsapós.
A fejlesztők már régóta rágják a MS meg a hardvergyártók fülét, hogy a DX nem jó, nem bírja azt csinálni, amit szeretnének hogy csináljon. Se az MS se Nvidia nem foglalkozott velük, Nvidiának még jól is jött ez a DX generálta hardveréhség.
Az AMD ellenben megragadta az alkalmat, látta hogy ez neki duplán is profitálhat, és megcsinálta a Mantle-t.
Tehát a probléma már adott volt, az más kérdés, hogy sokat segít AMD cpu-nak.Mantle meg azért nem nagy durranás (??? Azért elég jelentős BF4 alatt pl.) mert - ahogy kivettem Abu szavaiból - nem alkalmaztak olyan eljárást Mantle game alatt, amit ne lehetne megcsinálni DX alatt. Ergo egy Mantle lite amit most még látunk. Viszont már most több kirajzolást csinál, mint amennyit a DX csúcsformájában ki tudott rajzolni.
-
Meteorhead
aktív tag
Ez nem igaz. Lehet tenni ellen: nem kell venni olyan hardvert ahol a gyártó magatartása nem tetszik. Lehet csak az FPS-t nézni, és nincs is ezzel semmi gond.
Azok akik irogatnak erre a fórumra félig-meddig a tájékozottabb fajtából valók, már ami az IT-t illeti. (Legalábbis szeretnénk ezt gondolni magunkról) Tudom, hogy a kormány választáson az én szavazatom pont annyit ér, mint Józsié aki aznap reggel mászott ki a pöcéből és arra szavaz aki az előző esti nem-létező kampánycsendben nagyobbat tudott hazdni. Valahogy így van az itt is; az én pénzem pont annyit ér, mint azé aki nincs tisztában vele, hogy káros 1-1 gyártó magatartása. Bár ez a vita messzie vezet.
-
pakriksz
őstag
nem kell rájátszania, az nvidia évek óta csak marhaságokat csinál szoftveresen, amivel erősen hátráltatja a fejlődést. Főleg a hulladék pisikszről van szó, amit mindenhova benyomat egy kis lefizetéssel, így megpecsételve a játék fizikájának szomorú sorsát. Mert amibe pisiksz van, annak jó fizikája már nem lehet...
Aztán a gameworks is arról szól hogy sunyiban becsempészhessenek olyan kódot, ami belassít mindent ami nem nvidia.
amd mikor csinált hasonlót? Sőt a mantle arról szól, hogy hardver csere nélkül több fps jöhessen össze. -
zseko
veterán
Így van, egyetértek
Azt hiszem megatextúrázás a neve ami a wolf-ban van, hát valóban csúnya. Lehet a kártyám sem tud mindent már, és már a gépem sem egy csúcs, de maxon is csúnyább mint a crysis3 low-on. Lejjebb véve a minőséget pedig, hát, förtelmes, főleg közelről. HL1 jobban néz ki, esküszöm (szerintem legalábbis). És ha már ez feljött, amit egyáltalán nem értek: Crysis2 alá feltettem 2 mod-ot, Blackfire's mod és MalDoHD, olyan szintű grafikai tuningot nyomott hogy hihetetlen, nem mellesleg +12fps-em lett tesszeláció mellett High beállításnál, amit ezek nélkül be sem tudtam kapcsolni mert játszhatatlanná vált a játék, szóval gyárilag miért nem lehet így kiadni egy játékot??? Csak mosott szar közeli textúrákkal??
-
zseko
veterán
Na igen. Nem is fejlődött miattuk (nagyobb részben) a játékipar. Mert parasztvakító, lebutított, csak nv kártyán működő PhysX az nagyon kellett, mafia2-ben szándékos új kártya vásárlására kényszerítő erőforráspazarlás és nem látható ruha effektezés nagyon kellett, crysisban város alatti tenger és tesszelálás az nagyon kellett. Normális, mindkét gyártó kártyáján működő, valódi élményt és előrelépést hoz(hat)ó effektek az nem, mert azt az nv elgáncsolta (ezzel, hogy (szándékosan?) nem adott ki 11.1/11.2-t valóban támogató kártyát, ellenben úgy reklámozta).
Nem azt mondom, hogy az nv szar kártyákat gyárt, nem, mert látom a teszteket. Még csak azt se, hogy az amd erősebb lenne, mert tisztában vagyok a tényekkel még akkor is ha az amd preferálom jobban. Azt mondom, amit látok és olvasok, hogy az nv nem értem, és a játékélményemért dolgozik hanem ellenem, és a játékosok ellen. -
Abu85
HÁZIGAZDA
A DX12-ben a DX11.1/11.2 funkciók a részei. De opcionálisan. Szimplán check support lesz. Megírod a játékot Xbox One-ra és azt a kódot viheted PC-re. Ha a checken egy hardver nem megy át, akkor a nem támogatott funkciót igénylő effekt szimplán nem fut le, de a program ettől még fut. Ez rendkívül jól meg lett most oldva.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- Delta Force (2024)
- Diablo IV
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Gainward RTX 2080 Phantom GS 8GB
- ASUS Radeon HD6950 DirectCU II 2GB 256bit GDDR5 EAH6950 DCII/2DI4S/2GD5 Videokártya eladó
- PNY RTX 5080 16GB GDDR7 Overclocked Triple Fan - Új, 3 év garancia - Eladó!
- ASUS RTX 3070 8GB GDDR6 ROG STRIX Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 12GB BE QUIET! Pure Base 500DX 650W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B365M i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA FSP 400W
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G8 - i5-11GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Honor 200 Smart 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest