- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
Meteorhead
aktív tag
Ez nem igaz. Lehet tenni ellen: nem kell venni olyan hardvert ahol a gyártó magatartása nem tetszik. Lehet csak az FPS-t nézni, és nincs is ezzel semmi gond.
Azok akik irogatnak erre a fórumra félig-meddig a tájékozottabb fajtából valók, már ami az IT-t illeti. (Legalábbis szeretnénk ezt gondolni magunkról) Tudom, hogy a kormány választáson az én szavazatom pont annyit ér, mint Józsié aki aznap reggel mászott ki a pöcéből és arra szavaz aki az előző esti nem-létező kampánycsendben nagyobbat tudott hazdni. Valahogy így van az itt is; az én pénzem pont annyit ér, mint azé aki nincs tisztában vele, hogy káros 1-1 gyártó magatartása. Bár ez a vita messzie vezet.
-
Meteorhead
aktív tag
Ez szerintem is egy nagy baromság. Két kezemen nem tudom megszámolni hányszor mondtam már, hogy mennyivel értelmesebb lenne OpenCL alá built-in függvényekkel elérhetővé tenni a fix funkciós részeket, mint a mostani dolgokat patkolni. A built-in mappolódhat hardver egységre, vagy lehet emulálva. Mindenki nyerne, még Intel is, mert ingyen kapna grafikus API-t a MIC-re.
Főleg úgy, hogy SYCL is itt van a küszöbön, amivel baromi kényelmes módon implementálni lehetne a régi futószalagot is azoknak, akik nem akarják újból feltalálni a spanyol viaszt, viszont Mantle-höz hasonló flexibilitást és alacsony szintű kontrollt adna a programozóknak. Nagyjából azt a szintet, amire a legtöbb stúdió vállalkozik.
SYCL-ben is lehetne írni generikus kódot, ami mindegyik hardveren elmegy valahogyan, és specifikusat is. Intelnek nem is veszne kárba az a rengeteg munkája amit az alatta lévő OpenCL-es magas színvonalú runtime-ba öltek...
Őszintén mondom, számomra érthetetlen ez az egész.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Autós topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Gurulunk, WAZE?!
- Milyen TV-t vegyek?
- Formula-1
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- DOOM - The Dark Ages
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest