- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Redmi Note 8 és 8T
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
zseko
veterán
Így van, egyetértek
Azt hiszem megatextúrázás a neve ami a wolf-ban van, hát valóban csúnya. Lehet a kártyám sem tud mindent már, és már a gépem sem egy csúcs, de maxon is csúnyább mint a crysis3 low-on. Lejjebb véve a minőséget pedig, hát, förtelmes, főleg közelről. HL1 jobban néz ki, esküszöm (szerintem legalábbis). És ha már ez feljött, amit egyáltalán nem értek: Crysis2 alá feltettem 2 mod-ot, Blackfire's mod és MalDoHD, olyan szintű grafikai tuningot nyomott hogy hihetetlen, nem mellesleg +12fps-em lett tesszeláció mellett High beállításnál, amit ezek nélkül be sem tudtam kapcsolni mert játszhatatlanná vált a játék, szóval gyárilag miért nem lehet így kiadni egy játékot??? Csak mosott szar közeli textúrákkal??
-
zseko
veterán
Na igen. Nem is fejlődött miattuk (nagyobb részben) a játékipar. Mert parasztvakító, lebutított, csak nv kártyán működő PhysX az nagyon kellett, mafia2-ben szándékos új kártya vásárlására kényszerítő erőforráspazarlás és nem látható ruha effektezés nagyon kellett, crysisban város alatti tenger és tesszelálás az nagyon kellett. Normális, mindkét gyártó kártyáján működő, valódi élményt és előrelépést hoz(hat)ó effektek az nem, mert azt az nv elgáncsolta (ezzel, hogy (szándékosan?) nem adott ki 11.1/11.2-t valóban támogató kártyát, ellenben úgy reklámozta).
Nem azt mondom, hogy az nv szar kártyákat gyárt, nem, mert látom a teszteket. Még csak azt se, hogy az amd erősebb lenne, mert tisztában vagyok a tényekkel még akkor is ha az amd preferálom jobban. Azt mondom, amit látok és olvasok, hogy az nv nem értem, és a játékélményemért dolgozik hanem ellenem, és a játékosok ellen. -
zseko
veterán
válasz
#55157760 #24 üzenetére
Annál az nv-nél beszélünk dx12 támogatásról, ami még a 11.1-et sem támogatja?
Egyébként meg tökmindegy melyik hogy támogatja most a még meg sem jelent api-t, majd ha kint lesz a dx12 akkor majd cserélek kártyát, akkorra a HD6850-emre ígyis-úgyis ráfér (még a megjelenés hónapjában vettem), addig meg nem érdekel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Inno3D GeForce iChill X4 RTX 3070 Ti 8GB GDDR6X 256bit videokártya
- Intel ARC B580, 2 év gyári garancia! Számlával, garancialevéllel, gyári dobozában!
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3070 Ti OC 8GB GDDR6X 256bit videokártya
- Garanciális BIOSTAR GeForce RTX 3060 TI 8GB GDDR6
- Asus ProArt RTX-4060 OC 8GB (PROART-RTX4060-O8G)
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest