Hirdetés
- Android szakmai topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Milyen okostelefont vegyek?
- CES 2026: Diktálni lehet rá, tölteni soha nem kell
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
pip
aktív tag
Csak kb felekrafton megy a phenom2
1) nem annyira jelentos a ddr2 vs ddr3 a phenomoknal hogy ennyire lerontsa
2) de legalabb bele megy, es eldonthetem hogy bele akarom-e tenni. A gepfrissites nekem igy kimerul egy bios flashelesben es egy procicsereben, potom penzert. Gondolom nem kell magyarazni ehhez kepest mit jelent egy alaplapcsre. No ezert lenne jo ha nem valtoznanak minduntalan a foglalatok. Persze lehet ezzel nem egyeterteni is. -
pip
aktív tag
Feleslegesnek tartom a proci cserélgetést hiszen az a többlet néha nem is érzékelhető, főleg ha egy több éves rendszerről beszélünk.
lasd elobbi hozzaszolasom, 5 eves rendszer, 1.8 GHz-es egymagos procirol valtas 2 generacioval kesobbi negymagos 3.2 Ghz-es procira, alaplap marad, aki a kulonbeseget nem erzekeli, annak valoban folosleges procit cserelni. Ennek fenyeben en felulvizsgalnam a fenti kijelentesedet.
-
pip
aktív tag
Nem tudom, hogy mi ez a sírás a foglalatok miatt... Mivel nem kis fejlődésen megy keresztül 3 év alatt egy proci, ezért nincs min meglepődni, hogy új foglalatot hoznak.
ezt te sem gondolhatod komolyan... De megprobalom egy peldaval erzekeltetni: szuleimnek vettem 2006-ban (5 evvel ezelott) egy rohelyesen olcso am2 alaplapot, egy szinten olcso 1.8 GHz-es egymagos athlon procival. Kesobb kapott egy kis ramot gyorsitaskent, majd egy masik konfigbol megmaradt athlon x2-t. Meglepetesemre a tavaly ev vegen kijott egy update a bioshoz, ezert a lap most kepes fogadni a legujabb phenom II procikat, Egyszerusitve: egy 6 evvel ezelotti alaplapba tehetem az amd jelenlegi legkorszerubb procijat, es elhiheted nekem, volt fejlodes az athlon64-ektol a phenomII-ig. Kezd vilagosodni, hogy miert ez a rinyalas a foglalatok miatt?
Új hozzászólás Aktív témák
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- Lenovo L13 Core I3-10110U / 8GB DDR4 / LAPTOP 1
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RTX 2060 6GB / 16GB DDR4 / 480GB SSD
- MacBook Air 15" (M3, 8 GB RAM, 512 GB SSD)
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest