Új hozzászólás Aktív témák
-
KaitouP
nagyúr
válasz
Carlos Padre #124 üzenetére
Régen nevettem ilyen jót kommenten.
Vicces kissrác vagy meg kell hagyni.
-
KaitouP
nagyúr
válasz
Carlos Padre #112 üzenetére
De tudok, csak annyit se érdemelsz az előző beszólásod után hogy érdemben reagáljak, karaktert és időt pazarolva rád.
(#111) frankdelgado
Nem hát, különben egy két atyai pofon után nem lenne kedve ilyen dumához. Kár, hogy csak álnév mögött megy neki az ilyesmi, mert a való életben, ha személyesen szólna oda ilyesmit valakinek csak úgy, már nem lenne túl sok foga.
-
KaitouP
nagyúr
válasz
Carlos Padre #107 üzenetére
Ilyen szöveget anyucidnak, meg a barátaidnak nyomass, azokkal személyeskedj. (Segitség: az első mondatod.)
-
KaitouP
nagyúr
Azt akartam mondani hogy a Nintendo nem a két nagy konzol ellen versenyzik, nem azoknak akar konkurenciát állítani, hanem a hasonló kaliberű konzoloknak, mint a Switch - és itt jöttem rá a hibára, amire rá is világítottál amúgy, hogy igazából úgy tudom nincs is más olyan konzol, mint a Switch, eztáltal a mondatom első része valóban értelmét veszti.
A Nintendo amúgy most dübörög, a Switch -et jól összerakták, és jól is mennek az eladásai. A számok helyett a játékokra fókuszálnak a maguk módján.
-
KaitouP
nagyúr
válasz
#52588800 #80 üzenetére
De, pont ez a kudarc. Nem tudott a 360 -al közel egy időben megjelenni, az az 1 év pont elég nagy hátrány, ez az egyik ok. A másik ok, hogy drága volt, és a Cell proci sem sült el túl jó irányba, a többit meg előttem leírta Hopkins95 kolléga. Nehéz volt rá fejleszteni, ráadásul hiába volt papíron erősebb a PS3, egy csomó cím ótvarul nézett ki a gépen, multiplatform címek esetén meg esetenként szebben és gyorsabban futott a program az Xbox gépen.
Majd évek múltán, a két konzol életciklisa végén érte be a PS3 a 360 eladásait. Ez nem éppen jól teljesítés, sem üzleti siker.
-
KaitouP
nagyúr
válasz
#52588800 #73 üzenetére
Eladási mindenképp. Sok év telt el mire beérte a PS3 a 360 -at eladásban.
(#75) frankdelgado
Ennek ellenére úgy nyilatkoztatod ki a véleményed mint valami életigazságot.
(#77) Elims
A Nintendo nagyon jó konkurencia, pláne a Switch -el, csak nem a "nagykonzolok" (PS4, XONE) ellen lett állítva. Igazából pont ezt csinálja jól a Nintendo, mindenféle konkurenciázgatás helyett csak arra fókuszálnak, amit mindig is képviseltek.
-
KaitouP
nagyúr
válasz
frankdelgado #62 üzenetére
Ezt a "jobb, mégjobb, legjobb, csak ez a jó" megszólalásokat felejtsétek már el. SZUBJEKTÍV dolgokról beszéltek.
Tisztában vagytok a szó definíciójával? Attól még, hogy számodra az MS gépe a jobb, másnak más lesz a jobb.
Mindig is Sony rajongó votlam, de egyszer nem öklendeztem ilyen és hasonló cikkekhez olyat hogy a "Sony az Isten, az igazság meg csak maga a PS4 lehet".
-------------------
Más: A Sony a PS4 -el a tipikus iskola példája annak, hogy kudarcból (A PS3 bár egy tökre jó kis konzol volt, későn jött, és bonyolult is volt fejlesztési szempontból) tanulni kell, csak így lehet újra felállni - és megtette. Külön sikerként könyvelhetik el ezt a cég történetében.
Ezt csak úgy tudják majd folytatni, ha ezután nem "eresztenek" le, és résen lesznek. MS -ék leeresztettek a 360 sikere után. Mint látszik, hiba volt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Escape from Tarkov
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Epic Games
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Assetto Corsa EVO
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- iKing.Hu - Redmagic 10s Pro - Nightfall - Használt karcmentes
- Apple iPhone 14 128GB , Kártyafüggetlen
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest