Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• <Lacy85>

addikt

válasz arty #187 üzenetére

Nem arról van szó, hogy nem hiszek neked, mindössze nem ezt tapasztalom...
    Soha nem töltöttem még 2 órán keresztül a kontrollert.
    ~1 óra alatt röhögve feltölti játék közben is.
    De legközelebb most már csak azért is lemérem, mennyi idő. :D

Amúgy lehet, hogy félreérthető volt, mert nem azt mondtam, hogy egyetemes igazság, amit írok, mindössze NEKEM ilyen "WTF!" kategória, hogy cserélgessem az elemeket a kontrollerben, ami lemerült, azt el ne felejtsem feltenni töltőre, mert különben nem tudsz játszani, stb.
    NEKEM sokkal kényelmesebb az akksis megoldás.
    Másnak ettől még lehet, hogy az elemes megoldás jön be jobban.
    A kábelek amúgy sem nagyon zavarnak. PC-hez is vezetékes Xbox kontrollert vettem, mert így nincs nyűg a töltögetéssel. :D

"Amikor lefitymálod a vissza-kompatibilitást, sok jó játékra mondod, hogy érdektelenek...."

Nem lefitymálom, de feljebb is írtuk már, hogy nem erre kellene első sorban ráfeküdniük...
    Ha csak egy plusz dolog lenne a jobbnál jobb exkluzívok mellett, akkor tök jó lenne minden.
    De én valahogy nem azért vettem meg a PS4 Pro-t, hogy felújított PS3 játékokkal nyomjam.
    Ami meg tényleg értelmesebb volt (GoW 3, Last of Us, stb.), azt meg itt is kiadták remaster kiadásban...
    Akcióban kb. 3 ezer darabja.

• idegen lény

addikt

válasz arty #185 üzenetére

Azért jobb, mert sokkal szebb. Így értette. És ez tény.

• <Lacy85>

addikt

válasz arty #181 üzenetére

"Ha valami értelmesebb fali töltővel tolod, akkor 1 óra.
    Ha ps4-ről töltöd és közben játszol, akkor simán 3 óra is kijöhet. Tapasztalat."

Mindig konzollal töltöm a kontrollert. 1 óra alatt röhögve feltölti.
    Talán 900mAh óra körüli akksi van a DS4-ben. A telefonomban 3500.
    Telót 50%-ról 1-1,5 óra alatt felnyomja 100-ra. Számolgass egy kicsit...

"Tehát azért szar a ceruzaakkus megoldás, mert mindenki vegyen 2 kontrollert"

Szövegértés. ESETEMBEN nem nagy dolog, mivel van itthon 3 kontroller.

"Vannak ilyen fura emberek, akik játszanak 5-7 órát.
    Meg nem mindenki áll neki minden játék után maxra(!) tölteni a ds4-et, mivel az li-ionnak nem tesz jót."

Örülök neki. Nekem soha nincs ennyi időm rá. :D
    Nem tesz jót az akksinak...Akkor majd szólok a kicsit több, mint 2 éves kontrollernek, hogy ideje lenne meghalni, mert a fórumon azt írták, nem tesz jót, ha mindig max-ra töltöm.
    Ahhoz képest minden nap fel van töltve teljesen.

"Na, mostmár csak félóra-óra? Meddig tudod elmaszatolni? 1-2 hsz múlva le tudjuk vinni az elemcsere idejére?"

1 óra alatt teljesen feltölt. Ha nem akarsz ennyi ideig kábelen lógni, akkor feldobod egy fél órára, aztán órákig még játszhatsz tovább. De gondolom 10 óránál is többet nyomod egyhuzamban. :D

"A gyári microusb kábel nem ér el semeddig, "

Tudom. Ezért vettem horror áron valami 300Ft-ért egy hosszabbat.
    Persze gondolom Xbox mellé alapból adják a töltőt, meg a tölthető elemeket is. Ja nem...

"És most, hogy ezen túlvagyunk, jöhet a psn-en MEGVEHETŐ(!) ps2-es címek kiválóságának méltatása, az xbox one-on INGYEN kapott visszakompatibilitással szemben - használva a már ds4-nél bevált taktikát "

Őőőő, itt inkább kiváló ÚJ generációs címek vannak. De mint mondtam, ha valaki azért vesz 150 ezerért konzolt, hogy 10 éves játékokkal nyomja...Akkor egészségére. :D

• idegen lény

addikt

válasz arty #116 üzenetére

Persze, hogy szubjektív, azért írtam, hogy "szerintem". Csak a gépre magára gondoltam, ilyen erős gépet ennyiért nem kapsz sehol, legyen az PC, konzol, akármi.

A játékok más téma, ha azt is nézzük, akkor az S-nek is rosszabb az ár-érték aránya a PS4-nél. Akkor Xbox fronton a legjobb ár-érték aránya jelenleg az Xbox 360-nak van, mert azt megkapod már 35 ezerért is egy játékkal együtt. :) Az S majdnem a duplájába, 65 ezerbe kerül egy játékkal, ennyiért a 360-as játékokon kívül játszhatsz már a legújabb játékokkal is (ennél még egy PS3 is többe kerül!). De, mivel ugye itt már a minőségi játékkínálatot is nézzük, mindössze 13 ezerrel többért már kapsz PS4-et (78 ezer Ft, ennél még egy Wii U is többe kerül!) a legújabb és minőségi exkluzív játékok tömegével, amikből ugye X One fronton jelenleg nincs túlkínálat, hogy finoman fogalmazzak. 85 ezerért pedig már 1TB-os PS4-et is kapsz. Ráadásul, amíg a PS4 Prot megkapod már 117 ezerért, addig az Xbox One X-et csak 140 ezerért, ami a két gép tudásához képest nem is lenne olyan nagy különbség, csak hát megint ott van a minőségi játékok hiánya, amiknek a jelentős túlsúlya bőven kompenzálja a gyengébb Prot ár-érték arányban. Ez az egyetlen oka annak, hogy miért húztak el ennyire a PS4 eladások, és ha egy hónap múlva sem villant valami nagyot a Microsoft, akkor ezt az előnyt már képtelenek lesznek behozni, hacsak nem hajtanak végre drasztikus árcsökkentést. De akkor már jobban járnának, meg mi is, ha eladnák az egész konzolrészlegüket a Sonynak. Jöhettek azzal, hogy de akkor monopolhelyzetbe kerülne a Sony, de a helyzet az, hogy már most is abban van, a Microsoft sajnos már rég nem jelent igazi konkurenciát nekik, és egyre kevésbé fog, ha nem kap észbe a MS. De félek, hogy ehhez már túl késő, és erről a vonatról már menthetetlenül lecsúsztak.

• <Lacy85>

addikt

válasz arty #117 üzenetére

Az a 3-4 óra inkább max. 1 óra.
    De mivel többen is szoktunk játszani, ezért alapból 2 kontroller volt itthon.
    Mióta 2 konzol van, azóta meg 3. :D
    De ha csak 1 lenne, akkor sem nagyon jelentene gondot, mert:
    1. Soha nem játszok 5-7 órát egyhuzamban.
    2. Fél / 1 órát szerintem ki lehet bírni úgy, hogy töltöm játék közben. Ágyig / fotelig elér a kábel, és mivel a kontroller hátuljába dugod, olyan, mintha ott sem lenne.

A tapipad, motion sensor, kontrollerbe épített hangszóró meg csak további pár hasznos fícsör.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés