Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• arty

veterán

válasz <Lacy85> #280 üzenetére

számolhatod úgy is, hogy

- fifa mindkettőre jön, de boxon ott a pubg
    vagy
    - fifa mindkettőre jön, de psen ott az uncharted

számok alapján exklizívakkal nem lehet felhasználói bázist építeni... az ÁTLAGGÉMER kevés, jobbára multi címmel múlatja az időt konzolon (statok alapján), szal ilyenformán nehéz igazolni az exkluk létjogosultságát (nekem pl exkluk nélkül sose lett volna ps-em - mert pc/box mellé minek? de persze xboxot is az exkluk miatt vettem anno... (forza))

• arty

veterán

válasz Madwe #234 üzenetére

ps-en is fontos lenne, csak ott nincs (jade, van, a fizetős psp és ps2 emulátoros szeméthalom van ezen a címen...)

sok játékot játszottam végig one-on, ami előtte x360on kimaradt, nem jutott rá idő.
    a mostani generációban számtalan műfaj hanyagolva van, vagy teljesen hiányzik...
    nameg az úrjajátszás lehetősége. nem kell bagatellizálni, csak mert a kiskedvenc péesedre nincs/fizetős :C

(#235) EclipseGT

"De jó. Csak ebben az esetben miért olyan nagy előny?
    Akcióban kb. bármelyik remaster-t megkapod pár ezerért PS4-re is."

Hány játékból van remaster vs. bw compatibilis verzió?
    A bw compat játékok nem lehetnek "mégakciósabbak"?
    számtalan xbox originals(!) cím pl folyamatosan(!) 999ft a sztórban...

szerintem nem a bw compat amin a fogást keresni kell, az egy 3 pontos az ms-től.
    inkább "ütni" kell verbálisan a hiányáért a sonyt....

• arty

veterán

válasz <Lacy85> #184 üzenetére

mivel nekem nem hiszel, itt egy forrás ( www.ign.com/wikis/playstation-4/DualShock_4 ):

"It should take two hours to fully charge the DualShock 4 from a drained battery to a fully charged one via the USB cable, which connects the DualShock 4 to the PlayStation 4. Many reviews note the Dualshock 4 has a battery life of roughly 7-8 hours.Nov 4, 2016"

... és ehez vedd hozzá, hogy közben játszol.
    a 4 órám talán túlzás volt, az inkább az érzetemből adódott, hogy ez "iszonyat sokáig töltődik :( " ...

Sokaknak van 2 kontrollere, nekem is, ettől még továbbra se lesz rossz (pláne rosszabb!) a ceruzaakkus megoldás.

Én is ritkán nyomhatom 5-7 órát, viszont mivel nem tartom maxra töltve az akkukat, így a probléma fokozottan jelentkezik, akkor is, ha csak 1-2-3 órákat tudok játszani.
    És megértem, ha téged nem aggaszt a li-ion akku a ds4-ben, én örülök, hogy a 8+ éves DS3-aim a mai napig "tökéletesek" (akku szempontból... már amennyire azok valaha is tökéletesnek számítottak :D ), köszönhetően a kímélő üzemmódnak (is?).

Az akkuhelyzet immár 2 gen óta nyomor ps-en, boxon eközben 679. helyen említeném a kontroller akku-problémáját, annyira jelentéktelen ügy NAGY NÉHA kicserélni a 2 akkut.

---

Amikor lefitymálod a vissza-kompatibilitást, sok jó játékra mondod, hogy érdektelenek.... a 150 ezres konzolon ráadásul ezek sokszor sose látott minőségben és sebességgel (4k, stabilabb frameráta, anisotrópikus szűrés) futnak, olcsó pízér'. Javaslom, hogy vesd egyszer üssze az RDR-t mondjuk ps3on és XOX-on.

• arty

veterán

válasz Riddick77 #143 üzenetére

a jobb multiplayer mit jelent? bemész a szerverbrowserbe és csak feleannyian játszanak, ergo több a hely=jobb? vagy hogy kell ezt elképzelni?

• arty

veterán

válasz idegen lény #127 üzenetére

akkor ne írj ár-érték arányt, mert eléggé megfoghatatlan az utóbbi, lévén mindenkinek más az érték - az xboxoneX árán úgy érzed kaptál egy jó gépet, de amit nyújt nem fontos mindenkinek, tehát lehet h teljességgel értéktelen ;)

forint/teraflopsban nagyon ottvan, ez tény! :)

• arty

veterán

válasz <Lacy85> #119 üzenetére

"Az a 3-4 óra inkább max. 1 óra."

Ha valami értelmesebb fali töltővel tolod, akkor 1 óra.
    Ha ps4-ről töltöd és közben játszol, akkor simán 3 óra is kijöhet. Tapasztalat.

"De mivel többen is szoktunk játszani, ezért alapból 2 kontroller volt itthon.
    Mióta 2 konzol van, azóta meg 3. :D"

Tehát azért szar a ceruzaakkus megoldás, mert mindenki vegyen 2 kontrollert és coop közben az akkulemerülés nem fordulhat elő? Hogy ne tudj bele kapaszkodni: 3 szereplős coopról beszélek. De ha 4 kontrollered van, akkor négyszereplősről.

"De ha csak 1 lenne, akkor sem nagyon jelentene gondot, mert:
    1. Soha nem játszok 5-7 órát egyhuzamban."

Vannak ilyen fura emberek, akik játszanak 5-7 órát.
    Meg nem mindenki áll neki minden játék után maxra(!) tölteni a ds4-et, mivel az li-ionnak nem tesz jót.

"2. Fél / 1 órát szerintem ki lehet bírni úgy, hogy töltöm játék közben. Ágyig / fotelig elér a kábel, és mivel a kontroller hátuljába dugod, olyan, mintha ott sem lenne."

Na, mostmár csak félóra-óra? Meddig tudod elmaszatolni? 1-2 hsz múlva le tudjuk vinni az elemcsere idejére? :D A gyári microusb kábel nem ér el semeddig, kanapétávolságig biztosan nem. Fotellel tudok olyan közel húzódni, hogy töltsem, de kényelmesnek, pláne észrevehetetlennek nem nevezném.

Amugy ha a kábel nem észrevehető, miért vezetékmentesek egyáltalán a kontrollerek?
    Gondolom te is állandóan vezetékkel játszol, hiszen nem zavaró és így le se merülsz... háppersze.

"A tapipad, motion sensor, kontrollerbe épített hangszóró meg csak további pár hasznos fícsör."

Szóba se hoztam a kontroller ergonomiát, fícsöreit, most nem kívánok a szubjektív részekről vitázni.

Tisztán az ceruzaakkuról beszélünk, hiszen az ellen írtad az épületes, ominózus "elemmel szarakodás" megszólalásod. Azóta annyit sikerült hozzátenned, hogy ha a ds4-et így vagy úgy, mindenféle beteges megkötéssel :D használod, akkor tud az is olyan jó lenni, mint az "elemmel szarakodás".

"Eddig sem nagyon értettem, hogy ez miért lenne akkora dolog. Ki a franc vesz azért 100+ ezres konzolt, hogy 10-15 éves játékokkal nyomja?"

Sokan.
    És most, hogy ezen túlvagyunk, jöhet a psn-en MEGVEHETŐ(!) ps2-es címek kiválóságának méltatása, az xbox one-on INGYEN kapott visszakompatibilitással szemben - használva a már ds4-nél bevált taktikát :D

• arty

veterán

válasz Carlos Padre #107 üzenetére

Igen.

Nézd meg honnan indultak, érteni fogod :) (hint: előző generáció(k)...)
    Plusz az MS már előző genben is fejte a népet a lájv goldal, így ők jobb pénzt hoztak a konzolbizből.

(#101) .LnB

"Játszottam Halo-val. Semmi maradandót nem nyújtott. Egy nap alatt végigtoltam mert annyira vártam, hogy jó lesz. Sokan istenítik, ezért kíváncsi voltam. De semmi mas nem maradt meg bennem róla, mint hogy ugráltam a hóba és lőttem a színes biszbasz ellenfeleket benne. Ugyan olyan tucatlövölde mint a Destiny."

Azt ugye érted, hogy ez megint a te saját, szubjektív véleményed és úgyamúgy nem tökvéletlenül lett közismert és közkedvelt fps? :) (a destiny meg egy onlineonly lövölde, ne emlegesd a Haloval egy .... weboldalon SE :D )

• arty

veterán

válasz <Lacy85> #82 üzenetére

"Kontroller meg kinek mi. Én hülyét tudok kapni a box kontrollertől.
    Az elemekkel szarakodás meg no comment..."

Az xboxban 30 óránként kell "elemet" cserélni. Ami kb. 15-20mp.
    (és feltöltött elem/akku mindig van a lakásban....)
    De ha véletlen nem lenne, a gyorstöltővel 25 perc alatt feltöltöm a "régi" akkut.

vs. DS4 lemerül 5-7 óránként, utána 3-4 órán át madzagon játszol. Nagyon kényelmes (tartani egy második kontrollert a csodás megoldás okán...).

• arty

veterán

válasz idegen lény #52 üzenetére

"szerintem minden idők legjobb konzolja kiváló ár-érték aránnyal."

ez annyira, szubjektiv, hogy nem bírom ki: a one S nem jobb ár/teljesítményű harmad áron? a játékok a rosszabb graftól nem lesznek harmadannyira jók csak, szal éééérted ;)

lehet a legjobb gép annak, aki 4k-ban akar mondjuk Xbox Originals játékokkal játszani (objektíven! hiszen nincs emulátor, ott a legszebb, jobb kontroller) stb, de azért általánosítani kár :)

(#80) RareParrot : a sony is elbukta a ps2 teljes nyereségét, akkora bukóval árulták sok sok évig a ps3at... :)

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés