- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Körvonalazódnak az S26 Edge kamerarészletei
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- iPhone topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- One mobilszolgáltatások
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Yettel topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Polllen
félisten
válasz
<Lacy85> #294 üzenetére
Valahonnan onnan indultunk, hogy minek venne bárki xo-t, amikor ps4-n van multiplatform + exkluzív. Ezért pendítettem meg ezt a vonalat, hogy igen, az exkluzív tartalom fontos és jelentős, de közel sem minden.
A sony ügyesebben értékesítette a portékáját.Hopkins95
Nem akarják rontani a renoméjukat. Csúnyán alulmúlták a várakozásaikat.
És igen, korábban szó volt róla, hogy ez innen már öngerjesztő folyamat ennyi felhasználóval.Amúgy ezzel a felhasználók többé-kevésbé jól járnak. A ps4-nél az exkluzív tartalom virágzik ennyi felhasználóval. Az xo-nál meg szénné akciózzák a gépet és a játékokat is.
-
Polllen
félisten
válasz
<Lacy85> #292 üzenetére
Majd lesz aki megszólja a listát, mert sokan nem tartják jó forrásnak, de én sem igazán találtam ennél jobbat. Láttam forbes által lehozott számokat, de ott pl a rolling 12 hónapban nincs ps exkluzív a top 10-ben.
Ebben a listában, ha megnézed a top100 játékból mi ps4 exkluzív, akkor olyan 30-40 milla példány lesz. Ha ezt visszaosztod, akkor minden \második emberre jut 1 exkluzív példány. (összesen 1 játék és 1 példányban)
Nekem ebből az jön le, hogy sokan vannak, akiknek fontos az exkluzív tartalom, de nem csak ebből jött össze a 70 milla ps4.Sokan veszik ezért, nem kérdés és sokan meg másért.
Az Uncharted, Last of us, Horizon meg GoW igazi system seller, tuti sok millió felhasználót hozott. De közel sem mindenkit. Ez az, amit szerintem el kellene fogadni.
Persze szívesen meghallgatom, hogy miért gondolod ezen számok alapján, hogy az exkluzív tartalom miatt vettek 2x annyian ps4-t, mint xo-t.
-
Polllen
félisten
-
Polllen
félisten
válasz
Carlos Padre #286 üzenetére
Nézd, biztosan van olyan ps4 felhasználó, akit nem érdekelnek az exkluzív játékok. Az eladások azt mutatják, h mekkora ez a tömeg. Amíg ezeket a számokat nem sikerül elfogadni mindkét tábornak, addig páratlan a vita. De ha egy ember is van, aki elkezd gondolkodni, már megérte!
Nem a % az érdekes, hanem hogy hogyan teljesítenek a multiplatform címekkel szemben. Ha a multiplatform rendre lenyomja őket, akkor ez szűkebb réteget érdekel. Ha tudják tartani a lépést, vagy még jobbak, akkor van az, hogy a többség exkluzív miatt vette meg a ps4-t.
-
-
Polllen
félisten
válasz
idegen lény #249 üzenetére
Egy weboldal szövege nem ugyanazon védelem alatt áll, mint egy videó.
Amúgy jellemzően azokban az országokban van lokalizáció, ahol ezt kitermeli a piac. Itthon nem. Itthon a legjobb, amit az ember tehet, hogy idegennyelveket tanul.
-
Polllen
félisten
válasz
janeszgol #207 üzenetére
Az, hogy mit veszít, az megint egyéni preferencia. Lehet, hogy semmit, lehet, hogy nagyon sokat. Azért kezdtem el ide írni, hogy ez hátha átmegy azoknak, akiknél beakadt a lemez.
Nem ágálok egyik konzol mellett vagy ellen. Mindkettő egészen jó platform, számomra messze a tökéletestől. Aki xo-t vett, az leírta, hogy miért döntött így.Carlos Padre
Ez a konzol piacról szól, nem ps4 only topik...
-
Polllen
félisten
válasz
<Lacy85> #203 üzenetére
Amíg nem akarod elfogadni más emberek álláspontját ugyanolyan érvényesnek, mint a sajátod, addig nincs miről beszélni...
A konzol felhasználókból még mindig van pár millió, akit nem érdekel a ps4 exkluzív. Meg rengeteg pc felhasználó is van, akit nem érdekel a ps4 exkluzív. Nekik ez nem számít. Amíg ezt nem sikerül elfogadni, meddő vita. Itt is többen leírták, miért döntöttek úgy, ahogy, csak nem fogadod el, mert csak.
Ékes példa a második rész is, meg az is, hogy leírtad nincs értelmes érv az xo mellett. Fogadd el, hogy van világ a sajátodon kívül is.
Én azért veszek használtan konzolt, mert érdekel néhány játék, végigjátszom és ugyanannyiért eladom. Mondhatni ingyen béreltem őket, mert folyamatosan nincs rá szükségem. Eszközökről beszélünk, semmi haszna, amikor ott porosodik az asztalon, de legalább veszít az értékéből. És hónapokig, évekig porosodna ott, mert elvagyok mással.
Illetve úgy sokkal egyszerűbb eldönteni valamiről, hogy mennyire tetszik, ha kipróbálom és saját véleményt alkotok első kézből. -
Polllen
félisten
válasz
idegen lény #197 üzenetére
Mindenki a saját tetteiért felel.
-
Polllen
félisten
-
Polllen
félisten
válasz
<Lacy85> #191 üzenetére
Nekem volt xo is meg ps4 is. Mindkettőt a játékok miatt vettem. Egyik sincs már meg. Majd ha megint lesz olyan játék, ami érdekel, veszek újra.
Ettől függetlenül mégsem azt olvasom, hogy ps4-re több játék van, vagy hogy valakinek jobban tetszik, hanem azt, hogy xo-ra nincs játék és társai...
És tudod miért. Mert a többség nem akar értelmes ember módjára gondolkodni.
Hopkins95
A felhasználó téved. A fejlesztő volt az, akinek nem sikerült rendesen megírnia a játékot. Ugyanolyan illúzióromboló volt nekem PS4-n, amikor a Destiny lagolt egy-egy pályarészen, mint amikor a Gears of War xo-n. A gyakorlatban semmit sem jelent, hogy melyik erősebb. Az számít, hogy a fejlesztő csapat mennyire tud/akar igényes lenni.
idegen lény
Azzal, hogy leírja a véleményét semmi baj nincs, amíg sikerül értelmesen. A mainstream mantra sok minden, csak nem értelmes. És igen, én kimaradtam ebből. Soha senkinek nem mondtam, hogy vegyen ps4-t vagy xo-t hw alapján. Nem toltam azt a marhaságot, hogy a ps4 erőben "legyalázza" az xo-t. És még sorolhatnám. És mint korábban írtam, volt mindkettő. Tök jó választás lehet a mai napig mindkettő.
-
Polllen
félisten
válasz
<Lacy85> #171 üzenetére
Dehogy ennyi. Zseniális a szelektív memóriátok. Amikor kijött a PS4, a fél internet azon csámcsogott, hogy a ps4 mennyivel erősebb. A nagy nyilvánosságnak fogalma sem volt, hogy milyen exkluzív címek lesznek ps4-re vagy mi lesz/nem lesz xo-ra.
Ms tolta a rátarti kommunikációt, hogy majd jól megmondjuk mit akartok, meg megöljük a használt piacot és kémkedünk a kinect-tel, meg egyebek. Ezzel buktak is rengeteg vevőt, a közösség meg tolta, hogy ps4 mennyivel erősebb és azt kell venni. Ennyi a történet.
Most már az ms hiába jön ki erős géppel, hatalmas a ps4 tábor, ami még több embert vonz be ezzel.
Elég megnézni ezt a topikot, hogy mit kommunikáltok az xo-ról, ami amúgy majdnem ugyanaz, mint a ps4.Szóval az átlag mindig arra gizdul rá, amit felkapnak. Anno az volt, hogy a ps4 milyen erős. Most, hogy már nem a legerősebb konzol, a ps4-n mennyi exkluzív van és xo-ra nincs játék. Mindig lesz egy mainstream mantra és ha másként gondolod, akkor nem kellesz, nem releváns a véleményed.
-
Polllen
félisten
Eddig olyan 1/3 körül voltak, úgy tűnik sikerült még egy kicsit rontani...
Pedig nagyon durván akciózzák a gépeket. Néha két XO S-t lehetne venni egy ps4 árából...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo ThinkPad P14s/14 FHD(1920x1080)/i7-1165G7/32GB/512GB SSD/Nvidia T500(4GB GDDR6)
- iPhone 13 Midnight-128Gb-90% akku-2026.10.05. garancia
- MacBook Pro Retina 14" 8C / 14C / 16 GB / 512 SSD / Magyar / Garancia
- FULL CTO 14" MacBook Pro M2 MAX / 12C CPU / 30C GPU / 32 GB RAM / 1TB SSD / Garancia
- AKCIÓ - 2023 MacBook Pro 14" M3 CHIP / 16GB RAM / 512 SSD / Garancia
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI Z790 i5 14600KF 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Konica Bizhub C220 - A3 fénymásoló
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest