- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
Új hozzászólás Aktív témák
-
frankdelgado
őstag
válasz
Hopkins95 #304 üzenetére
A viszonylag drága multiplayer az olyan évi 13.000 Ft-omba kerül. És ezért kapok havi 2 one+2 360 játékot bónuszba. Nekem havi ezerszázvalamennyi ft-ot megéri azért kiadni, h ne láthatatlan, meg falakon átmenő ellenfelekkel csatázzak. Szóval én azt mondom, nem azért dobtam ki a pc-t mert nem tudok venni, hanem azért, mert nincs időm vele vesződni. Netezni meg jó a laptop.
-
frankdelgado
őstag
-
frankdelgado
őstag
válasz
Carlos Padre #212 üzenetére
multicímeknèl is vannak, ahol jó ha tudsz angolul valamit. vagy mondjuk a quantum breaknèl . ès mèg sorolhatnàm. szóval nem azt hülyèznèm le, akinek nem megy az angol, hanem aki màr jódolgàbanazt sem tudja mit írogat, csakaz a lènyeg, h beszoljon. De, mint ahogy màr koràbban irtam, bàtor gyerek vagy....
-
frankdelgado
őstag
válasz
Riddick77 #145 üzenetére
Ezt nem értik meg.Többször is leírtam, van olyan játék ps-re, amit csapatnék, de itt is annyi van, h aki azt mondja nincs mivel tolnia, annak a fene egye meg a jó dolgát. És bármennyire is fikázzák, a Sea of thieves is rendkívül szórakoztató tud lenni csapatban. Ugyanígy működni fog a zombis kooperatív játék is.
-
frankdelgado
őstag
Nem vallom magamat Gamernek, tehát nem lehetek fanboy se. Egy faszi vagyok, aki szeret játszani. Ezeket kifejezéseket az általam gamer hülyegyerekek használják. Néz be a boxos topikba és láthatod, ott nem is sűrűn van leírva. Te is voltál már a boxos topikban egérkedni ha jól emlékszem. A ps4 topikban ellenben én egyszer jártam, amikor váltáson törtem a fejem. Ez meg egy vegyes téma , arról szól, h mekkora szemét a micro, h nem számolja ki darabra mennyi gépet adott el, így nem lehet pontosan meghatározni, h a magadfajták mennyire verjék magukat.
-
frankdelgado
őstag
válasz
<Lacy85> #125 üzenetére
Ebből a kérdésből két dologra lehet következtetni: aki felteszi, vagy játssza a hülyét, vagy nem....A régi játékokkal játszás egy opció. S ha nem lennél elég tájékozott, akkor bármilyen hihetetlen, jelennek meg boxra is játékok. Folyamatosan. Pl. most jön a State of Decay2,és akinek nincs gamer pc-je az boxon nagyon ellesz vele annak elenére, h nem kell benne robotdínókat kergetni és apa-fia kapcsolaton pityeregni.
-
frankdelgado
őstag
válasz
Carlos Padre #124 üzenetére
Mert van esze, te meg itt bátornak hiszed magad, mert vissza mersz írni
. Kemény vagy csoki.
-
frankdelgado
őstag
Ki előtt járatom le magam? Előttem, meg Carlosz padre előtt? Ezt be tudom vállani. Minden eladásos cikknél ott tolongtok, mint az ingyen ebédosztásnál. Az állandóan megjelenő kifejezések: System seller, exklúzív epic fail, nincs rá játék és mantraszerűen felsoroljátok a sony exklúzívokat. Ha valakinek meg más a véleménye, meg ráugrotok mint gyöngytyúk a zöld takonyra. Azt szeretnétek, hogy vegyek és is ps-t. Komolyan modom veszek, ha tuti, h ezzel az érzelmi fejlődéseteket jó irányba terelem. Utána meg próbáltok jó színben feltűnni, hogy ti nem...meg személyeskedés...lejáratod magad...szánalmas.. Bár téged nem szoktalak látni de le isxarom ki vagy. A Carlos ha jól emlékszem már jött okoskodni a boxos topikba egy másik éeszkombájnnal, de el is hajtották őket ...
-
frankdelgado
őstag
válasz
Carlos Padre #65 üzenetére
A jövő heti lottószàmok esetleg?
-
frankdelgado
őstag
Ha te erre vered, lelked rajta. Csak nem értem mi a problémàd? Fàj h a micro nem megy vele a gyerekes versengésbe? Ennek egy oka van. A micronak ez hobbi, a sonynak létszükséglet. Nekem nincs pc-m, így adott a box, ha lesz olyan jàték ami miatt vennem kell ps-t, hàt veszek, de multizni biztosan nem fogok vele. A legjobb kontit nem fogom lecserélni. És azért vagyunk pàran így.
-
frankdelgado
őstag
Tudom, h kezelést kaptok, nincs ezzel gond. Nem a konkurensnél kell jobban fogynia , hanem elég soknak kell fogynia belőle. Ha ps-ből 70 millát adnak el, xboxból meg 65-öt, akkor a Sony megsértődik és nem lesz több játék.?
1. warframe van xboxra, kicsit jobban körü kéne nézni talán....
2.az exklúzívokkal egyetértek, de itt már több helyen cáfolták, h ez lenne a lényeg, de egye fene, igazad van. Ezért mondtam, h az igazi gamer vesz egy ps-t az exklúzívoknak a box mellé
3. A BF1 jelenleg botrányosan alacsony számokat produkál, most 8 ezer körül játsszák. Gondolom a Sea of Thieves elhappolta játékosokat. De! Így is minimális az esélye annak, hogy ha most felmegyek, ne találjak magamnak szervert....Szóval fejben kéne rendet rakni először. Így azt modom, hogy a Micro ne is hozza be a lemaradást, mert több milliónyian követnétek el szeppukut, annyit meg nem ér az egész...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- PlayStation 5
- MOBILTELEFON / TARTOZÉK / OKOSÓRA / OKOS KIEGÉSZÍTŐ beárazás
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Óra topik
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen TV-t vegyek?
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Gainward Phantom RTX 5090 32GB (Bontatlan,Alza Garancia)
- GIGABYTE GTX 1050 OC 2GB videókártya
- Asus ROG Strix G15 G512LW - 15.6" FullHD 240Hz - i7-10750H - 16GB - 512GB SSD - Win11 - RTX 2070 8GB
- Gyári Apple tokok iPhone 12-13-14-15-16pm
- AKCIÓ! GAMER PC: Új i5-14400F (10mag/16szál) +Új RTX 5060 Ti +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Eszpresszóképes kávéfőző 15 bar nyomással
- AKCIÓ! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- IKEA (HAVREHOJ) tablet vagy laptop tartó
- Részletfizetés , Acer Nitro V 15 minimálisan használt uj állapot sok garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest