- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- iPhone topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
kakuk.tamas #26 üzenetére
Gyűlöletből van elég, jut mindenkinek
-
latyim
újonc
Eddig is utáltam ezt a céget, de most ... Már hányok. Undorító egy világ.
-
kakuk.tamas
addikt
-
Wesiz
tag
ha ilyen ocsmány szíjakkal küzdenek az elfogadásért akkor előbb érik el hogy mindenki homofób legyen.
nekem a falusi majálisokat juttatja eszembe ez a szíj, ott látni ehhez hasonló, ehető, színes cukrokból álló "órát"
-
Szakiii
addikt
próbálom megérteni mi ebben a logika, hogy segíti az elfogadást
Marketing értéket látom.
-
Wajk
addikt
Azt azért lehet értékelni, hogy Tim Cook barátnője vállalta a modellkedést....
-
Hát nem valami trendi ..
-
thiclyoon
aktív tag
és #15:
[link] Itt egyből 2 is van, szerintem mindkettő eléggé felismerhető akár nemzetközileg is, de nem tudom mennyire egyezményes, mindenesetre ha ilyennel jönnél szembe, tudnám mire kell gondolni, szóval szerintem elfogadható egyezményesként is. Az egyik "A heterosexuality symbol", a másik "This image is often used on Straight Pride T-shirts.", egyik sem szín (a hírhez kapcsolódva), de nem is ezt kértél. Utóbbi - a leírásából következtetve - gyakran használatos pólókon is. Bár egy gyors keresés nem adott olyan találatot, amin csak ez a szimbólum van, szerencsére ma már egyedi pólót is könnyen csináltathat az ember, ha akar. Sok sikert a büszkén felvállalt szexuális irányultságod hirdetéséhez, remélem segítettem -
spawn21
veterán
Érdekesek. Szimpatikus megoldás.
-
Psychopeti
senior tag
-
válasz
thiclyoon #11 üzenetére
Vannak emberek akiknek a középkori eszmerendszer is sok, ezt kell elfogadni
Persze korlátai mindenkinek vannak: pl tudom magamról, hogy a kettőnél több nemet nem tudom elképzelni, sem elfogadni, hogy HIVATALOSAN is létezzen (okozott problémák végtelenségének megoldására nem szánnék az adómból!) - ettől még nem zavar, ha emberek bármi egyébnek vallják magukat, akár óraszíjjal, akár pólóval, akár felvonulásokkal kifejezve mindezt.
Lényeg a lényeg: amíg van ("óraszíj")választék, nem értem mi a gond.
-
thiclyoon
aktív tag
Az introvertáltak talán örülnének neki (ez is csak egy sztereotípia, ne vegyétek komolyan
).
Amúgy szerintem ez nem "b**i lobbi" - idézve a kollégát -, én úgy gondolom, hogy egyszerűen aki akarja, megveszi, aki nem, nem - hasonlóan egyéb termékekhez, például a kubai zászlóhoz. Engem nem érdekel Kuba, de ha valaki megveszi, és azzal jár-kel a városban, engem ugyan nem zavar, sőt, örülök neki, ha ez őt örömmel tölti el. Illetve remélem, aki úgy gondolkodik, hogy ezt az egész "b**i lobbit" meg kéne szüntetni (bár ezt így senki nem írta le ide eddig, így ez nem vonatkozik senkire officially, kivéve ha valaki magára veszi), az a superstraight mozgalomról és hasonlókról is hasonlóan gondolkodik.
A póló kérdés tényleg érdekes lehet elsőre*, viszont ha nem csak memeket ismétlünk, és vesszük a fáradtságot, hogy átgondoljuk, akkor ez, a méretválaszték a biológiai nemre vonatkozik - ez határozza meg, hogy egy genetikailag férfi testfelépítése férfias, egy nőé nőies. Nem összekeverendő az ún. nemi identitással és / vagy társadalmi nemmel. Ritka, de még a magyar wikipédia is elég érthetően elmagyarázza, amit érdemes róluk tudni (pl. "A legtöbb embernek a születéskor megállapított biológiai neme megegyezik a nemi identitásával, a társadalmi nemével és nemének testi kifejeződéseivel" - és ezt tárgyalják pár bekezdésben).
Hozzászólásomma egyik oldalra se szerettem volna, és nem is álltam be.
* magas a labda, de kéretik nem azzal lecsapni, hogy "csak vicceltem, höhö." Ha viccként gondoltad volna, nem így írod le. Köszönöm
-
-
aujjobba
addikt
Heterok szamara nincs valami egyezmenyes logo vagy valami?
Szivesen hirdetnem a buszken felvallalt szexualis iranyultsagomat.De komolyan, ez segiti az elfogadast?
Nem az segitene inkabb, ha abbahagynank a megkulonboztetest?Ahogy Morgan Freeman beszel a black history month-rol.
#6: Kar, hogy az Airpods Max-szal nem elvezheted vezeteken sem, bluetooth-on pedig sehogy.
-
xZer0kidx
senior tag
Ez kicsit fontosabb hír mint az ,hogy júniustól veszteségmentesre vált az Apple music teljes kínálata…
-
szekra
addikt
Gyönyörű.
-
Az apple igazi minta példa minden nagyvállalatnak, kiálltak az afroamerikaiakért és most az lmbtq közösségért is. Alig várom már "a kiállunk az ujgurokért" programjukat. Oh, wait a minute...
-
thiclyoon
aktív tag
válasz
hyperspace #1 üzenetére
Elvileg de, Apple-n belüli Product Red termékek hasonló célt támogatnak, így nekem sem tiszta. Illetve a Nike verziója jobban tetszik, a másik tényleg kissé bazári beütés nekem is.
-
jUUh
addikt
Kicsit bezári.
-
hyperspace
őstag
Solo Loop Pride nagyon tetszik, jók ezek az élénk színek.
Az én fejemben az van erről, hogy túl európai vagyok, hogy megértsem ezt a latin, indián meg fekete dolgot.
A HIVhez nem a piros tartozik?
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az Apple minden évben új dizájnt mutat be a Pride Edition kollekcióban, idén két új színnel és jelentéstartalommal egészítették ki a szivárványt.
- Karctalan kijelző? Hydrogel fóliával gyerekjáték. Most 3.000 Ft-tól minden telefonra/okosórára!
- Apple Airtag új, bontatlan és tokok - Darabra is 1db/10eFT 2db/19eFT 3db/28eFT
- Univerzális 8-10" tablet tok két Bluetooth billentyűzettel
- Apple Gyári Dobozos Gyorstöltő 20W USB-C - LIGHTNING (Type-C) telefon töltő (adapter, töltőkábel)
- Egyedi telefonszám, szép szám, Vodafone +3670-791-9999, +3670-793-9999
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A9 2018 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 6560B - i5-2GEN I 4GB I 500GB I Radeon I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest