- Május 27-én Párizsban tart bemutatót a Realme
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Bluetooth-headsetekről általában
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
thiclyoon
aktív tag
és #15:
[link] Itt egyből 2 is van, szerintem mindkettő eléggé felismerhető akár nemzetközileg is, de nem tudom mennyire egyezményes, mindenesetre ha ilyennel jönnél szembe, tudnám mire kell gondolni, szóval szerintem elfogadható egyezményesként is. Az egyik "A heterosexuality symbol", a másik "This image is often used on Straight Pride T-shirts.", egyik sem szín (a hírhez kapcsolódva), de nem is ezt kértél. Utóbbi - a leírásából következtetve - gyakran használatos pólókon is. Bár egy gyors keresés nem adott olyan találatot, amin csak ez a szimbólum van, szerencsére ma már egyedi pólót is könnyen csináltathat az ember, ha akar. Sok sikert a büszkén felvállalt szexuális irányultságod hirdetéséhez, remélem segítettem
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az Apple minden évben új dizájnt mutat be a Pride Edition kollekcióban, idén két új színnel és jelentéstartalommal egészítették ki a szivárványt.
- sziku69: Szólánc.
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Fujifilm X
- Május 27-én Párizsban tart bemutatót a Realme
- NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
- Yettel topik
- Pokoli lövölde pörgetné meg a GeForce-ok eladását
- Tudományos Pandémia Klub
- Elektromos cigaretta 🔞
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Z Fold5 / 512 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest