Az Apple idén is tervezett színes szíjakat a Pride Edition kollekcióba

Az Apple minden évben új dizájnt mutat be a Pride Edition kollekcióban, idén két új színnel és jelentéstartalommal egészítették ki a szivárványt.

Az Apple minden évben megerősíti a Pride mozgalom támogatását, idén viszont kibővített jelentéstartalommal készültek a színes óraszíjak és tematikus számlapok. A Solo Loop Pride óraszíjak tizenkét hosszúságban érhetők el, a számlapokat pedig még egyszerűbb beszerezni, mint eddig. Az óraszíjak csomagolásában található kódot kell szkennelni, ami azonnal letölti és alkalmazza a dinamikus témát, ami minden csuklómozdulatra és koronavezérlésre reagál.

A szivárvány hat alapszínét színeit idén a fekete és a barna is kiegészíti, ami a fekete és a latinx közösséget (nemi szempontból semleges, latin-amerikai kulturális vagy etnikai identitású emberek), illetve a HIV fertőzéssel vagy AIDS betegséggel élőket jelképezi, míg a világoskék, a rózsaszín és a fehér a transznemű és nem bináris LMBTQ+ közösséget képviseli.

[+]

A Nike Pride Edition visszafogottabb, a hat szivárványszín viszont fényvisszaverő fonalból készül, ami lehetővé teszi, hogy sötétben, távolról is jól látható legyen az ember, a sportoló, vagy nyilván a sportoló ember. A 99 dolláros Pride Solo Loop kompatibilis az Apple Watch SE-vel és minden Apple Watchcsal a negyedik generációtól, a 49 dolláros Nike szíj pedig az Apple Watch harmadik generációjától opció.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Apple

Előzmények

Hirdetés