- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- Kilenc képet osztott meg idő előtt az iPhone SE-ről a Spigen
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Karcsúak a Galaxy S25 Edge várható specifikációi
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Xiaomi Mi 9 SE - csúcsimitátor
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pítőr
aktív tag
Sziasztok. Tervezek vásárolni egy ilyen készüléket, és lenne egy kérdésem hozzátok a telefonnal kapcsolatban. Xiaomi Mix 2s tudja azt, hogy mind a két sim kártya 4g-n van, volte működik, és akármelyik simre érkezik hívás marad 4g-n/volte-n és az adott kártya adatát tudod használni hívás közben!?
http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=P%EDt%F5r
-
Lucifeer
csendes tag
Közben megoldottam, nem tudtam kivárni. Power gomb+hangerő gomb lenyomásával csináltam valamit, de nem tudom végül milyen reset volt... Mert ugye nem láttam
mindenesetre újraindult a telefon es azóta működik. Szerencsére az adataim, főleg a 32gb kép nem veszett el
, de remélem nem ismétlődik meg újra. Azért elmentettem gépre azóta a képeim, biztos ami biztos.
-
Lucifeer
csendes tag
Sziasztok!
Úgy néz ki az én telefonom bedöglött. Épp a mai BL meccset néztem, mikor fel akartam oldani a telefont, de nem igazan reagált az ujjlenyomatra, ezért a mintával akartam feloldani, erre elsötétült minden és azóta is fekete a képernyő, miközben a zöld értesítőfény villog. Nem annyira fekete, mint mikor le van zárva, kis fénye van. A gombokra nem reagál, nem tudom kikapcsolni se...
Rákerestem a zentalk-on és már jó pár ember így járt mostanában. Elvileg a motherboard sérült meg, legalábbis ezt mondták nekik a szervíznél. Van itt valaki akinek hasonló hiba lépett fel? -
válasz
kalapacsolok #1030 üzenetére
Válaszoltam a privátra, de hogy a topicban is meglegyen: persze, simán vált.
Aki él és nem boldog, az téved!
-
kalapacsolok
senior tag
Sziasztok! Gondolkozom egy ilyet teló vásárlásán, az volna a kérdésem, viszont sokat használnám különböző adásokra, Facebook live-ra, ahol néha magamat, néha a hátlapi kamerát használnám. valaki tudja, mi történik, ha a képcserére kattintok a facebookon? Értelmezni, és hátracsukja a kamerát, ha a frontra váltok, akkor pedig felém fordítja?
Köszönöm a segítségeteket! -
HMárió
junior tag
Windowson meg van oldva, tényleg. Bár ne lenne. Hidd el nekem, még a nagy nagy nagy szuper ájfonon is olyan a biztonsági mentésből visszaállítani, mint a kutya vacsorája. Néha van, néha nincs. Felejtsétek már el ezt a kényelmes dolgot. Tudomásul kell venni, hogy abból semmi jó nem származik, ha biztonsági mentést valamilyen programmal akarjátok csinálni lustaságból.
A windowson is úgy van megoldva, hogy amihez kedve van azt visszaállítja, amihez nincsen kedve azt nem állítja vissza. Ugyanez van telefon is... Hatalmas tapasztalatom van ezen a téren. Legutóbb telefonon vesztettem pár újonnan bevitt telefonszámot, mert azt hittem, hogy szinkronizál bizonyos időközönként, hiszen ehhez vagyok szokva. Hát nem szinkronizált. Visszaállításkor persze sehol nem voltak. És mindegy milyen márkáról beszélünk, mind ilyen. Annak meg aztán semmi értelme, hogy a telefon felét visszaállítja, felét pedig nem. Inkább megcsinálom manuálisan.
Ha egy illető igazat mond neked ami számodra kellemetlen, akkor csak trollozd le az illetőt! Akkor is igaza lesz, de legalább tovább hazudhatsz magadnak.
-
-
Köszi.
Az 5. pontnál kezd el másképp kinézni a mneü, a 6. már nincsen.De ez csak a google fiók szinkronizálást csinálja meg, de az megtörtént. A biztonsági mentéskor lementettem mindent, pl. wifi jelszavak, alkalmazások stb., na azokat nem hozza vissza.
Na mindegy, már megoldottam, felraktam mindent egyesével.
Viszont a jövőre nézve: van valamilyen mód arra, hogy olyan biztonsági mentést csinálni, ami mindent, ismétlem mindent visszaállít? Tehát hogy pont úgy legyen minden (a háttérképtől az alkalmazás ikonok a képernyőkön, az alkalmazásokon stb. stb. stb-n keresztül minden ugynaúgy legyen, mintha mi sem történt volna?
[ Szerkesztve ]
-
tothbe
addikt
-
Na megöl az ideg
Csinált már valaki olyat, hogy lementett biztonsági mentést visszatett? Nem hittem, hogy ez ilyen bonyolult...
Szóval mielőtt elküldtem gariztatni, csináltam egy teljes biztonsági mentést a google drive-ra. Meg is csinálta (telefonszámok, SMS-ek, fotók, alkalmazások stb. minden, ami fontos lehet), jó pár percig elszöszmötölt vele.
Majd csináltam egy rendszervisszaállítást, hogy ellenőrizzem, hogy nem-e csak valami szoftveres gond-e a halkulás. Nem az volt, el is ment gariba, vissza is jött, minden jó és szép.Na mondom akkor visszaállítom a biztonsági mentést (én kis naiv, azt hittem, ugyanolyan egyszerű, mint lementeni), de nem találom, hogyan kell. A google fiókba bejelentkeztem, a telefonszámok megvannak, de semmi más. Mit és hol keressek?
[ Szerkesztve ]
-
Vissza lehet valahogy egyszerűen tenni a korábbi szoftvert?
-
A csengés hangereje nálatok rendben van? A legutóbbi frissítés óta sokkal halkabb lett nálam. A beállításoknál maxon van pedig.
-
e-newsee
addikt
Üdv!
Valaki meg tudja nekem mondani, hogy milyen Óra alkalmazást használnak mostanában az Asusok? A régebbi, még ZenUI-s Asus clock bejött, használtam is az utána következő telefonjaimon, de az android 10-re már hiába települ fel, indításkor azonnal leáll. Az utolsó verzió valami 2019 júniusi (6.0.0.22), az fel sem települ, az előtte lévőt használtam (5.0.0.45), az meg force close-ol azonnal. Előre is köszi a választ!"Csak egy olyan töltött édesség van, ami megoldja az élet problémáit, és az az Oreo." /Sheldon Cooper/
-
lalika37
csendes tag
Szia mindenkinek.
Lehetőségem lenne venni oneplus 7T prot. Van e valakinek tapasztalata vagy megbízható infója a telcsiről.
Aztán ebben az évben jön új Asus model? -
rodman73
aktív tag
Én elengedtem az asus márkát. Pénzt remélem nemsokára vissza küldik.
Aztán soha többet semmilyen asus termék, pedig van egy rog régebbi laptopom, azt imádom. Sok pc alkatrészem is asus volt, bár mostanában egyre inkább hanyagoltam. Hihetetlenül pofátlanok lettek, rog telót néztem én is, de akkor jó hogy nem azt vettem.
-
Mcsutka
junior tag
https://mobilarena.hu/hir/b20_nelkul_erkezett_az_asus_rog_phone_ii_strix_edi.html.
Ez nettó gyalázat. Nagy köszönet Alice Wake- nek, h utána járt ennek a disznóságnak. Mélyen szégyellheti magát az Asus. Van képe egy az egyben behozni az ázsiai Tencent Editiont Európába. Vastag bőr kell hozzá.( B20- as Ellite Edition 65 ezerrel drágább.
[ Szerkesztve ]
Asus Zenfone 5
-
Mcsutka
junior tag
Az asus.hu webshoppal a UPS futárcég felmondta a szerződést. Litium - ion akkumulátorra hívatkozva. Hogy helyette ki szállít? Rejtély. Viszont a szállítási idő kb. 10 munkanapra tolódott ki. Természetesen erről a honlapon egy büdös szó sincsen.
Asus Zenfone 5
-
rodman73
aktív tag
válasz
Mcsutka #1004 üzenetére
Egy hosszas telefon hívás után, végülis nagy nehezen el küldték a vissza küldéshez szükséges doksikat. Csak egy emailt kellett írnom, mert náluk lezárodott a ticketem, tehát ők ennyiben hagyták volna az egészet. Rendes volt a srác akivel telefonon beszéltem, tegnap éjfél körül meg is jött az RMA. Csak kikell nyomtatnom és mehet vissza a csomag. Szóval végülis pozítivan zárult a történet, bár mehetett volna ez sokkal egyszerűbben is...
-
-
-
rodman73
aktív tag
-
rodman73
aktív tag
Tisztelt Ügyfelünk!
Köszönjük, hogy az ASUShoz fordult! Megpróbálunk a lehető legpontosabb válaszokkal segíteni Önnek.
Not Applicable Any KB (Please briefly state your solution)
Üdvözlettel,
Mate_LEz a legújabb levél. Ez szerintetek mit jelent? Nem vagyok jogosult a vissza térítésre? Holnap felhívom majd őket, de azt hiszem bemondok egy fogyasztóvédelmet is. Ez így már nem túl vicces.
-
Mcsutka
junior tag
válasz
rodman73 #995 üzenetére
Személyesen nem tudsz. Addig kell, akár naponta hívni őket, amíg nem segítenek. Sok sok email (.ugyanaz) többször elküldve. Elállási szándékot jelezve! És lőn, h pár nap múlva hívnak Németországból, vagy kapsz egy egy levelet, RMA számmal, amit kinyomtatsz, és vársz a futárra...Ha pl. dec 18-20. körül elviszik a telót, akkor 2020 január 20. körül megjöhet a pénzed. ( Az általad leírtak is bizonyítják, h megbízhatatlan társaságról van szó.)
Asus Zenfone 5
-
rodman73
aktív tag
Újracsomagolt telót rendeltem. De ez inkább újrahasznosított. Sim tálcán a lyuk eléggé kopottas volt, a gyári műanyag tok karcos volt, kamera motorja elég hangosan dolgozott sajnos. Dobozt sem adtak hozzá, egy nagy karton dobozban küldték a telefont, az igaz hogy minden szépen külön le volt fóliázva. Notch mentes telefont szerettem volna, ezért is rendeltem meg, de végülis vettem egy oneplus 7t-t. Előtte volt egy mclarenes one 7t prom is, de ott meg nem tetszett a lekerekített kijelző széle. Szóval tudom válogatós pöcs vagyok, na de akkor is.
Asus ügyfélszolgálat elég gyenge.
Hová lehet a nyakukra járni amúgy? Győri vagyok, de holnap pont megyek pestre.
-
Mcsutka
junior tag
Az Ultimate, és Elit esetében sikerült a fordítás. [kép]
Asus Zenfone 5
-
tothbe
addikt
Szerintem csak simán nem jót fordítottak le magyarra. Amúgy meg nem ritka, hogy gőzük sincs. Viszont mivel általában Németországból vagy BeNeLux-ból küldik biztos lehetsz benne, hogy oda az európai verzió ment amiben van B20.
A Strix pedig az Asus gamer concept neve. Minden Strix Edition. És nem földrész specifikusan.[ Szerkesztve ]
By(e) Tothbe
-
Mcsutka
junior tag
válasz
rodman73 #986 üzenetére
Mi nem tetszik a telóban? Sajnos az asus webshop bár hirdeti, nagyon nehéz az elállás menete. Szerintem szándékosan csinálják így. Fiókból én sem láttam. Nyakukra jártam, aztán megtartottam. Majd eladtam.( Ez az első Asus 6- om volt) Csak olyan terméket érdemes venni, amit már tartottál a kezedben. Az Asus 6 nem ilyen. ( Rog Phone 2- őt inkább az Edigitalban veszem meg. 303 ezer kuponnal. Nem volt még a kezemben. Ha nem tetszik, és kp- val fizetek, szó nélkül 14 napon belül visszakapom a pénzem.) Sajnos a Magyar Asus egy külföldi webshoppal forgalmaz....kicsit röhejes. Az már viszont disznóság, h az újracsomagolt Asus 6- ok karcosak, és 1 év garit adnak csak. És ez nincs a honlapon. A másik, h a most megjelent Asus Rog 2 Srix változat az ázsiai Tencent verzióval egyezik meg. B20 nincs! Specifikációk között látni! Azért ez kissé visszás. Még jó, h szervíz van itthon. Igaz alkatrész nincs. Átlagos javítás 4-5 hét....
Asus Zenfone 5
-
rodman73
aktív tag
-
rodman73
aktív tag
Rendeltem egy zenfone 6 készüléket amit szeretnék vissza küldeni. Asus honlapján azt infót találtam, hogy emailt kell írni nekik. írtam is péntek este felé, amire ma délelőtt válaszoltak hogy a fiókomba belépve tudom igényelni a visszaküldést. Átnéztem mindent, de sehol sem találom.
Segítsetek légy szíves, nem lehetek ennyire béna.
-
lalika37
csendes tag
Egy hete frissíttettem tizesre. Aztán rá pár napra jöt az újabb frissítés. Újlenyomat olvasó volt buggos. Azt javították. Most meg az adatforgalom fagy le. Állandóan ki be kell kapcsolgatni, hogy legyen mobilnet elérés.
-
Nekem tegnap jelezte, hogy lehet frissíteni, eddig nem fagyott semmi.
Egyedül a gyorshívás widget tűnt el, és nem is találom, de ezzel együtt tudok élni, majd kipakolom egyseével azt a pár nevet, amit gyakran hívok.
Viszont az üzemidő mintha javult volna.Aki él és nem boldog, az téved!
-
törölt tag
Működik a legújabb GCam ezen a telefonon?
-
-
berek21
őstag
Sziasztok.
Képbe került nálam ez a készülék is, viszont szinte senki sem forgalmazza. Ha mégis, akkor sincs készleten. Az asus shopban viszont lehet kapni már refurbished készülékeket is. Lehet hogy ez jelzés értékű?Lancia Delta III eladó!
-
Mcsutka
junior tag
A 100 ezres illetö a jófogáson "eladta", (kiszállítás alatt volt) , itt viszont itt hagyta. Direkt. Így lehet tönrke vágni egy telefon típust. Kértem segítséget, de még engem szúrt le a moderátor. Megjegyzem: hogy van itt az oldalon, aki legalább 9-10 reggel bír. Saját maga értékeli magát...ez döbbenetes....valszeg nem csak ez a teló esik áldozatul....ha vmit ez a bizonyos illető kiszemel.magának.
Asus Zenfone 5
-
SzaBIKA84
csendes tag
Update:
A készülék Telegram csoportjában javasolt valaki egy megoldást, ami működött.
Ugye a telómon a PPR2.181005.003.WW_Phone-16.1220.1908.191-0 firmware volt. A magyar support oldal a WW-16.1220.1908.189-ot jelzi legfrissebbnek.(jelzem, azóta már van kint 2 másik is...)
Viszont a nemzetközin ott van már a WW-17.1810.1910.68-as, ami ugye már Android Q. Csak még előtte updatelni kellett a WW-16.1220.1909.194 verzióra, hogy felmehessen a legfrissebb. Így már nekem is Android 10-zel megy a teló.
Azért írtam le, hogy hátha más is jár majd így.Köszi mindenkinek!
[ Szerkesztve ]
A semmi az a valami, ami azáltal van, hogy nincs.
-
SzaBIKA84
csendes tag
Nem...
Kétszer is visszaállítottam, egyszer bootloaderből, egyszer simán menüből. De nem akar frissülni az istennek sem...
És az vajh' miért lehet, hogy nem is látom a frissítési firmware-t a készülék support oldalán sem? A legfrissebb ott még mindig a WW-16.1220.1908.189-os. Pedig ha igaz, akkor a 10-es androidos firmware már 17-tel kezdődik...
Tanácstalan vagyok.A semmi az a valami, ami azáltal van, hogy nincs.
-
Mcsutka
junior tag
Hogy van az, h egy 5 hónapos , 189- ért vett (6/128) Asus 6- ot nem lehet eladni 120- ért? Mennyi az értéke? 50 ezer? Teszem hozzá, h jelenleg sehol nem is lehet kapni....
Asus Zenfone 5
-
SzaBIKA84
csendes tag
Sziasztok!
Nekem valamiért nem dobja fel az Android 10-es frissítést. 🤔
Sőt, WW_16.1220.1908.191-0 van rajta már jó ideje. A termék support oldalán meg a WW-16.1220.1908.189 a legfrissebb letölthető firmware.Mit nézhetek el, illetve hol lehet a hiba?
A semmi az a valami, ami azáltal van, hogy nincs.
-
tothbe
addikt
Amúgy nincs, most kértem meg egy kollégát, de azt mondta, nincs és várhatóan nem is lesz, mert van valami szabvány ügyi balhé a Philips egy szabadalma miatt, amiért az ASUS nem fizetett és nem is akar fizetni nekik, és ezért bíróságon betiltatták az ASUS-t egész Hollandiában.
Te miért váltál meg amúgy két hét után a Zenfone 5-ösödtől?By(e) Tothbe
-
tothbe
addikt
válasz
turbulencia8 #946 üzenetére
köszi, bár nem saját. Csak Mcsutka érdeklődésének próbáltam eleget tenni, mivel sajna Amszterdamban ez épp nem jutott eszembe, hogy elmenjek megint a Media-ba és fotózzak az ő kedvéért egyet, de mivel ezt ő úgysem hinné el, így gondoltam kapjon is valamit.
By(e) Tothbe
-
-
válasz
kurucz24 #937 üzenetére
Szerintem jó vétel.
Annyira kell tartani, mint minden más márka minden más készülékénél. Néhányaknál előfordul, a többségnél nem.
A szerviz jó, de időigényes.
Frissítések jönnek rendszeresen.
Kamerában nem tudok nyilatkozni, mikor megvettem kipróbáltam, hogy hogy mozog, azóta pihen a helyénAki él és nem boldog, az téved!
-
kurucz24
tag
Sziasztok!
Asus store-ban megrendelhető státuszban van a 6/64-es Zenfone 6, 159 990.-ért.
Jó vétel ennyiért?
Elég sokat vissza olvastam itt a topikban. Mennyire kell tartani a többször említett hibáktól?(alaplap, túlmelegedés, kamera lötyögés,stb)
Ha hivatalosan a gyártótól van rendelve(asus store), mennyire megoldott a szerviz/garanciális javítás?
Android-, illetve biztonsági frissítésekkel hogy áll az asus? Jön minden rendesen?Véleményetek szerint, hosszú távon(2-3év) kell tartani a kamera motor meghibásodásától? (viszonylag kevés használat mellett)
Köszi
-
lalika37
csendes tag
Én is letőltöttem az este.
😂😂😂😂😂😂😂😂Gyorsaságban jelentös javulást tapasztaltam.
[ Szerkesztve ]
-
Mcsutka
junior tag
válasz
turbulencia8 #925 üzenetére
Nem egészen. Asus 6 Zentalk fórumot érdmes elolvasni.
Asus Zenfone 5
-
turbulencia8
őstag
válasz
matteo_szg #924 üzenetére
Wow, ez meno!
-
matteo_szg
őstag
Na tessék, megérkezett az Android 10 update.
jupiiii
-
BB0401
aktív tag
Helló.
Annyiban kapcsolódik a kérdésem ebbe a topikba, hogy az eszköz Asus.Van egy Asus Zenwatch 2-m, amin szerencsétlenkedésemnek köszönhetően jelenleg nincs operációs rendszer, letörlődött.
Vajon a magyar Asus megjavítanána ezt ? Ha legalább pénzért is...
Samsung Galaxy Young 2 -> Huawei P8 Lite -> Nokia 7 plus -> Black Shark 2 -> LG G8x ThinQ Dual Screen -----------------------------------------------Asus Zenwatch 2 -> Samsung Galaxy Watch 42mm
-
Mcsutka
junior tag
válasz
Darellus92 #912 üzenetére
Pedig bizony igen meleg. Most jött át egy ismerősöm. Kiderült Asus 6 telója van.
Gyorsan kipróbáltam. Ugyanaz a túl melegedés. Fura, h csak az itt lévőké hideg.....( Csinálj 13 perc 4K 60 FPS szelfit. Meglátod.) Szóval az ismerősömé is olyan, mint az enyém.
Asus Zenfone 5
-
tothbe
addikt
-
Mcsutka
junior tag
A processzor hőmérsékletének a mérésére van releváns program. Aki tud ilyet, legyen szíves ossza meg! ( Akku hőmérsékletének az alakulása?)
[ Szerkesztve ]
Asus Zenfone 5
-
Mcsutka
junior tag
Nem stimmel. Készíts egy selfit, 4K 60 FPS- el, és 5 perc után fogd meg a felbukkanó optika fémhátlapját.... ( telefon hátlap is igen meleg lesz. Én tok nélkül használom. Érdemes anélkül megnézni. Nem kézmeleg szintű a melegedés) A processzor ilyenkor mennyire melegszik fel? Van hiteles program erre? Ajánlanátok?
Asus Zenfone 5
-
warcat
veterán
Ahogy írtam korábban is, nálam sem melegszik túl a telefon, 2 perc+ 4k@60fps után kézmeleg, a ~40 fokos mérés stimmelhet.
EA: It's in the crate!
-
tothbe
addikt
Szeretném megkérni mindkét fórumtársat, hogy igyekezzenek egymás meggyőzésére kevésbé vehemens viselkedést használni, ha szabad. És ezt nem azért mert nincs igazatok, mert valahol mindkettőtöknek igaza is van meg nem is. Egészen más a szemszög, ami akár olyan távoli, hogy a másikét talán sosem fogjátok megérteni, de ez nem baj, hiszen pont ez mutatja mennyire jó ez a telefon, ha két ennyire más igényű ember is ezt válaszotta és használja amire neki kell.Félelmek meg telefonoknál mindig is voltak és lesznek, pl a felrobbanó aksi, a különböző rádiófrekvenciák erőssége és ezzel káros hatása az emberre és még sorolhatnánk sokáig. De minek? Ettől nbem lesz jobb. Inkább élvezzük, hogy van egy jó telefonunk és képes mindarra amit szeretnénk. Ha pedig tényleg kijött valamilyen hiba, akkor azt akár megoszthatjuk saját tapasztalatként, de semmiképp nem érdmes általánosítani, már csak a magyar piac mérete alapján sem, hiszen ha minden telefon rossz lenne magyarországon (nem csak asus, hanem az összes), nemzetközi viszonylatban még így sem érné el az említési küszöböt. Ezért is van az, hogy sok márka esetén gyenge az ellátás, kiszolgálás, a tbbi pedig, amely a nagyobb jelenlét mellett dönt, az egyéb okok miatt teszi, amihez neki érdeke fűződik és nem a szép magyar szemünk és hívásunk miatt.
By(e) Tothbe
-
Héhéhé! Vegyél vissza ember!
Nekem nem lesz alaplapcsere, és nem hazudok, tényleg nem melegszik. Valamelyik fórumtárssal leveleztem itt, és kérte, hogy nézzem meg, az enyém melegszik-e. Addig nem is jutott eszembe 4K 60 FPS videót csinálni, de a kedvéért átállítottam, és negyven fok se volt 6 perc után.Aki él és nem boldog, az téved!
-
Peched van, mert az enyém pont nem melegszik 4K 60 FPS videónál. De mivel a minősége nem igazán különbözik a fullhd-tól, nem látom értelmét használni is. Persze, hogy beletették, mindegyikbe bele teszik, mert kell a marketing miatt, nem lehet eladni, ha nem tud 4K videót, de értelme nincs. 48 megapixellel is tud fotózni, mégse használja senki, mert annak sincs értelme.
Viszont ezt pontosan lehetett tudni, mielőtt megvettem, nem ért meglepetésként.
Neked minek a Zenfone 6, ha 4K 60 fps videózni akarsz? Tele a net vele, hogy melegszik, pontosan tudtad, mégis megvetted, aztán csodálkozol, hogy melegszik. Ez van. Hát videózz vele 4K-ban és cseréltess alaplapot...Aki él és nem boldog, az téved!
-
Mcsutka
junior tag
Azért nem egészen így van. Nem csak városi , 60 km/ óra használatra vettem. Nagyon rossz példát hoztál. Minek neked Zenfone 6? Vegyél vmilyen 30 ezres Verne, Alcatel telót. Döcögj vele, és nem forrósodik. ( Ne velem vitatkozz, hanem kísérd figyelemmel a fórumokat! És párszor menjél vele 200-al. Leég a kezed utána) Ja...Sztereó hangszórók.
Asus Zenfone 5
Új hozzászólás Aktív témák
ma Felső-középkategóriás árcímkével csúcshardvert, különleges kialakítást, 48 megapixeles szelfiket és zseniális üzemidőt nyújt a tajvani cég.
- Gitáros topic
- Kemény üzenetet küldött a gyártói részlegnek az Intel társvezetője
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Fujifilm X
- Kerékpárosok, bringások ide!
- EA Sports WRC '23
- Tőzsde és gazdaság
- Hobby elektronika
- Sweet.tv - internetes TV
- További aktív témák...
- Black Shark 4 PRO 5G 12GB/256GB garanciával dobozában eladó
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával