Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Smiro
senior tag
válasz
Marcika12344 #3661 üzenetére
Dokkoló működik? Vevő lennék rá, ha igen! Nálam a klavi ment tropára
Ja, és ha valakit érdekelne, van egy új aksim. Azt hittem, az ment tönkre, berendeltem, meg is jött, de rendeltem egy zsinórt is, mert arra is rálépett a gyerek. A zsinór jött meg hamarabb és kiderült, az volt a baj. Így az akkumulátor tulajdonképpen bontatlan.
-
zezoka
őstag
válasz
Marcika12344 #3659 üzenetére
Gépre kötve ne is várd!
Szinte semmit sem tölt rajta! Gyárialg 2A-es töltő kell is neki.
Én csak dokkolóval együtt töltöm. Mostanában arra szoktam rá, h kikapcsolva töltöm! Ha bekapcsolva dugom rá, akkor egy teljes feltöltés alatt minimum 3x indul újra, és fagy be a logónál. Ilyenkor csak vagy bill nélkül v töltőt lehúzva hajlandó elindulni... Ezért inkább kikapcsolva töltöm. De azt is úgy, h rádugom, és utána kapcsolom ki, különben töltő rádugáskor elkezd bekapcsolni (és persze belefagy).
De hát már kiismertem a hibáit!
És már csak otthoni "kanapés" gép lett belőle, így ritkán kell tölteni (hetente-kéthetente).
-
bupemko
senior tag
válasz
Marcika12344 #3659 üzenetére
Gépre kötve nem sok esélyét látom, hogy normálisan töltődjön. Mindenképp a saját töltőjével kellene próbálni egy jó kábellel. Nekem a gyári kábel már meghalt, vettem ebay-en másikat, azzal vígan megy még most is.
-
bupemko
senior tag
válasz
Marcika12344 #3657 üzenetére
Próbáltad közvetlenül tölteni dokkoló nélkül? Adj neki pár órát, ha úgy sem veszi fel, akkor lehet hogy valahol kontkatos vagy a töltő/töltőkábel nem az igazi...
Új hozzászólás Aktív témák
- 0 perces RYZEN laptop, eredeti Win10! FullHD IPS / 12GB DDR4 / 1TB M.2 SSD! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- Szép Tervező Vágó Dell Precision 5560 Laptop -70% 15,6" Xeon W-11955M 64/1TB RTX A2000 4GB FHD+
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- MacBook White unibody eladó töltőárban
- Lenovo IdeaPad S10-2 netbook jó akkumulátorral eladó
- Apple iPhone 13 Mini / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 84% akku
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i7 9700KF 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 XT 16GB ZALMAN I3 NEO ADATA 600W
- Felújított számítógépek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Új Asus 14 Zenbook WQXGA IPS Retina i9-12900H 5.0Ghz 14mag 32GB 1TB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest