- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- iPhone topik
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
mgTerminator
veterán
A patkányon nincs valamilyen gomb amit meg kellene nyomni hogy lássa más eszköz is? Biztos hogy BT-s?
-
mgTerminator
veterán
-
mgTerminator
veterán
A Padfone-t láttátok már??
Telefon és tábla egyben! Lehet hogy csere lesz majd egy olyanra a távoli jövőben
Csak addigra meg kidobnak egy újabbat, aztán... ez egy ördögi kör
-
mgTerminator
veterán
válasz
baani59 #2048 üzenetére
Végülis megoldható másképp is és meg is lehet próbálni ha valaki elég tökös, a gyári romot utána meg pár apró mozdulattal vissza is lehet állítani, ezzel semmi gond, csak végülis annyi hogy nvflashel sokkal egyszerűbben lehet romot, recoveryt felrakni
Na meg tökmindegy mennyire barmolod el a gépet, azzal mindig helyre lehet hozni
Egy hétköznapi felhasználó végülis nem nagyon tudja elrontani
Esetleg próbáld meg te is. Először egy roor kell, utána valahogy fel kellene rakni egy recoveryt, de hogy hogy... Mondjuk a rom managerrel meg lehet próbálni!
-
mgTerminator
veterán
Nem alszik el abban a másodpercben... ilyenkor az is lehet a probléma hogy épp használatban van a belső tár és az baromira megfogja a gépet. Nem értem hogy miért nem különálló memóriachipre teszik a rom és a belső memóriát
A repülő mód a lesz a problémádra a megoldás
Az igaz hogy kikapcsolja a wifit, de utána visszakapcsolod és kész... A simről meg vedd le a pinkódot (vagy állíts be olyat amit nem felejtesz el) mert tök fölös egy feltöltőkártyás simre kód.... 10ezreket úgyse tölt rá senki és ha ellopják akkor az lesz a legkevesebb hogy lenetezték róla azt a pár ezret
-
mgTerminator
veterán
válasz
Rudiaszarvas #2001 üzenetére
Igen ez a verzió és mivel sose használtam gyári romot így nem volt szükségem wake lockra sem. A kernelben amit használok már rég kiküszöbölték a hibát, én csak pár napig szívtam vele anno. Egyébként elég gyorsan fejlesztik ezt a kernelt és ebben már rég benne van ennek a romnak a kernelének a forrása.
(Én cyanogenmod fan vagyok, ők már bizonyítottak)
Zezoka, 3G-re ne is várd a frissítést, majd csak pár hónap múlva esetleg. De ha működik az nvflash akkor csak rajtad áll mikor lesz frissítés
-
mgTerminator
veterán
Kint van a frissítés!!!
-
mgTerminator
veterán
-
mgTerminator
veterán
Igen tudok számolni és ismerem a T-s díjcsomagot is! Csakhogy te csak 1 oldalról vizsgáltad meg a dolgot. Nem akarok se veszekedni, sem nagyon elmélyedni a témában mert nekem mindegy hogy ki milyen netet használ.
A lényeg:
A djuicenál is lehet venni adatcsomagokat, amit 45 napig lehet használni és akkor már nem 5ft/mb.
A T-snek hátránya hogy levonja az összeget amikor eléred a felső határt, és hogyha ez pont hó végefelé jön akkor verheted a fejed a falba hogy baszki levontak x összeget pár megáért...
És nem utolsó sorban, szerintem senki sem tölt 50k-t a kártyájáraLehet hogy a Djuice picit drágább, viszont szerintem sokkal rugalmasabb... Én csak nagyon ritkán használom a mobilnetes simemet, ezért is nem lenne jó a T-s. Na meg ezzel akkor is netezhetek ha csak 495forint van rajta, te meg rohanhatsz azonnal feltölteni
-
mgTerminator
veterán
Google Play => kersőbe: "sms"
Annyit fog kidobni hogy hirtelen felindulásból azt sem fogod tudni hogy melyiket rakd fel...
Egyébként a Djuice feltöltőkártyás nete szerintem sokkal kedvezőbb. Ott mindig csak és kizárólag annyit vonnak le amennyit elhasznál az ember.MÁS: Ha jól láttam az amcsik már kaptak frissítést, úgyhogy valszeg nemsokára lesz az eusoknak is
-
mgTerminator
veterán
Én ezzel a merül dologgal úgy vagyok hogy leszarom, amikor kedvem szotyan akkor feldugom és kész... Azért vettem hogy használjam, nyúzzam, nem azért hogy kikapcsolva nézegesem hogy deszép, hogy minnél tovább húzza ki az aksi 1 töltéssel....
Haverom is vett egy giot és alig használja, wifi is ki van kapcsolva meg minden, hogy minnél tovább bírja töltés nélkül... Mintha olyan sokat fogyasztana egy töltés vagy nemtom... -
mgTerminator
veterán
Srácok, tegnap óriási dolgot tapasztaltam!
Egy HD mkv-t, pontosabban a sherlock holmes-t leátszotta normálisan
Nagyon minimális akadás volt benne, de az is nagyon ritkán, félóránként ha egy nagyon minimálisat megröccent.
Dice playerrel néztem és a fájl egy 32gigás c10es samsung microsd-n volt
Most nem tudom hogy hogy sikerült lejátszani, azért mert sziplán csak jó volt a kódolás, vagy mert a külső vinyóra töltöttem le és úgy másoltam fel.... Tehát elvileg nem töredezett a fájl
-
mgTerminator
veterán
Hát attól még megpróbálhatod hogy megy e
Bár nemtom hogy B80-nál hogy működik a dolog vagy lehet egyáltalán nem is működik. De ha a tieden működök(amit kétlek) akkor "szerencséd" van, persze ha vonz az ilyesmi. Amúgy úgy tudod leellenőrizni hogy működik e, hogy kikapcsolod a tabletet, rádugod gépre, lehetőleg win 7 legyen fent, majd lenyomod a hangerő fel gombot, és mellé lenyomod a bekapcs gombot vagy 3mp-ig. A kijelzőn nem fog megjelenni semmi. Ha pittyeg a gép hogy talált valamit akkor elképzelhető hogy működik, ha meg bekapcsol akkor ennyi volt.
-
mgTerminator
veterán
válasz
Malarwen #1935 üzenetére
Az én nagyszüleimből kiindulva meg tök mindegy hogy mit tolsz az orra elé, nem fogja tudni kezelni. A monitoron sem találnak meg semmit, (most nem túlzok) még akkor sem ha elsötétedik a kép és a monitor közepén megjelenik egy világos kis ablak(a fejem főtt amikor megkérdeztem tőle hogy na most mi változott a monitoron? És csak nézett és húzta a száját hogy semmi... de a fészbuk az megy -.-" ). Nagyapámnak nem tűnt fel semmi... Úgyhogy teljesen felesleges ez a tablet vásárlás, egy wifis router meg egy voip telefon, ami tud skypeolni és jónapot...
-
mgTerminator
veterán
válasz
Peetey91 #1905 üzenetére
Tudom hogy működik a futárszolgálat, én csak azt nem értem hogy A pontban felveszik a csomagot, elviszik B-be, B-ből elviszik C-be, C-ből elviszik X-be, X-ből visszaviszik C-be, és C-ből elviszik a célállomásra... Tehát A-B-C-X-C-célállomás. Esetleg tudok képet küldeni a pontos útról ha nagyon kíváncsi vagy rá
-
mgTerminator
veterán
Na most jött vissza, el se hiszem.... -.-"
-
mgTerminator
veterán
Rudiaszarvas, matteo_szg remélem majd ti is megtapasztaljátok hogy milyen az amikor egy eszközt, amit napi több órát használtok, egy kis apróság miatt elvisztek szervizbe, és várni kell rá egy hetet, vagy többet mert szarnak a munkára... Csütörtökön vitték, pénteken ott is volt a szervizben(egy hatalmas kitérővel, gratula a ups futárszolgálatnak is)
-
mgTerminator
veterán
Tisztelt Ügyfelünk!
Az Ön által szervizelésre megküldött készüléket a Cseh Köztársaság területén szervizelik. Tudnia kell, hogy az oda és visszaszállítás is időbe telik nem beszélve arról, hogy nem csak az Ön készüléke hibásodott meg. Ebből az okból kifolyólag ott bekerül egy szervizelési sorba. (Az oda érkező hibás készülékek között nincs prioritás.)
Ennek ellenére természetesen minden szervizünk igyekszik a lehető legjobb tudása és mellett a lehető leggyorsabban ellátni feladatát ehez szíves megértését és türelmét kérjük.Tisztelettel,
ASUS Magyarország Ügyfélszolgálat
Elmehetnek a kurva annyukba... Ez is olyan mint amikor kiállok egy 2 órás sort a betegrendelőben egy vény miatt -.-
-
mgTerminator
veterán
válasz
matteo_szg #1891 üzenetére
Írtam nekik hogy hogy áll a szerviz mert holnap lesz 1 hete hogy elment egy szaros kábel miatt...
-
mgTerminator
veterán
Csináltam egy új verziót az aromás alkalmazás eltávolító/telepítőből, a letöltési linkek:
4shared
Zippyshare
Dropbox -
mgTerminator
veterán
válasz
matteo_szg #1856 üzenetére
Oké hogy az nvidia sara de akkor sem kellene ráírnia az asusnak hogyha nem úgyvan...
Igazad legyen! Mondjuk eddig még sosem volt problémám a szervizelésekkel, meg igazából nem is sűrűn fordult elő, remélem most is "szerencsém" lesz
-
mgTerminator
veterán
válasz
moki1234 #1852 üzenetére
Most én is okosabb lettem, azthittem hogy a médialejátszó azért ér valamit... Úgy látszik akkor marad a laptop. Végülis még mindig olcsóbb mint egy tablet és az tutifix hogy vinni fogja a FullHD-t
matteo_szg: Hát azért jó lenne hogyha már ráírják hogy a 720p-t viszi akkor annak minden "változatát" képes legyen lejátszani
Persze tudom hogy nem mindegy a "kiterjesztés", a kódolás, a bitráta...
cozmo: Már vettem egy utángyártott 2métereset, de csak töltésre, a gyári meg marad csak adatra. De most akkoris, én fizessek a szar minőségük miatt? Fizettem én eleget ezért a gépért én úgy gondolom... Nekem 128k sok pénz
-
mgTerminator
veterán
Tisztelt Ügyfelünk,
azért szükséges a készüléket és a kiegészítőket (kábel, akkumulátor stb.) együtt megküldeni szervizünk részére, mert az utóbbiakon nem szerepel a készülék sorozatszáma ezt pedig a szerviznek kötelező ellenőrizni minden javítás alkalmával. Tehát egyfelől az azonosításhoz kell másfelől a kiegészítők is rendelkeznek egyedi azonosítóval azt pedig a készülékhez hozzá kell rendelni. Ezeket a sorozatszámokat több helyen tartalmazza a készülék.
Tisztelettel,
-
mgTerminator
veterán
válasz
moki1234 #1841 üzenetére
Szerintem jobban jársz ha veszel egy médialejátszót, az erre lett tervezve, egy tablet meg nem. A másik meg az hogy a médialejátszó tutira elboldogul azzal ami rá van írva és jóval olcsóbb, egy tablet, esetünkben a transformer ami az asus szerint HD, FullHD képes, nem képes lejátszani még a HD-t sem. Persze képes lejátszani én bemutattam nektek, csak azért elég mocsok dolog az asustól hogy ráírja, mert egy spéci konvertálással sikerült valamilyen utómódon kicsikarni belőle(ez is olyan hogy beleírják a suzuki órába a 220-at, de már 140-nél erősen nyöszörög, azt is 45fokos lejtőn lefelé tesztelték gondolom).
Tegra 3 ide vagy oda, átkonvertálni 3D-be úgysem fogja tudni, program sincs rá -
mgTerminator
veterán
válasz
Maci Pofa #1836 üzenetére
Direkt megkérdeztem az ügyfélszolgálatost, azt mondta vissza kell küldeni az egészet... Én visszaküldtem, nehogy amiatt belekössenek bármibe is, aztán fizetnem kelljen. De van egy érzésem hogy ezek olyanok mint a magyar rendőrök, addig keresnek amíg nem találnak valamit. Ja és a jóhír hogy csak péntekig dolgoznak a UPS-ek, tehát a héten már biztos nem fogom látni a gépet, EGY KIBASZOTT KÁBEL MIATT
-
mgTerminator
veterán
Nekem is rajta volt amíg le nem rongyolódott... Ja azt még nem is mondtam hogy az egész gépet vissza kell küldeni mindennel együtt... Egy szaros kábel miatt
Ó de ha kitalálnak valamit hogy miért nem csinálják meg, meg hogy miért fizessek X összeget akkor kurvaideges leszek!
-
mgTerminator
veterán
Mindjárt teszek fel képet! De látod épp ez az hogy nekem az asztalomon van a töltő és a kábel is, csak maximum a por tod kárt tenni benne.
Közben megjött az asustól a válasz:
"Tisztelt Ügyfelünk!
Elnézését kérem félreértettem a hibaleírást. Pár percen belül küldöm Önnek az RMA-t.
Tisztelettel,
ASUS Magyarország Ügyfélszolgálat"
-
mgTerminator
veterán
Tim82: Azért ennyire nem vagyok analfabéta... Értem hogy mit ír ott, csak azt nem értem hogy először azt írják h persze cserélik gariban, csak a burkolatot külön fizessem... Egyben van a burkolat a kábellel
Vagy amit beküldök arról lehámozzák a műanyagot aztán öntenek rá másikat vagy mi? A másik meg az hogy miért én fizessek a gyenge minőségből származó hibáért? A kábel csak az asztalomon volt, nem hurcoltam, nem pakoltam rá semmit, nem dobáltam. Már más is jelezte itt a problémát, volt akinek cserélték is...
cozmo: Most vettem december 17.én és a tartozékokra meg általában minimum fél év jár tehát még bőven benne vagyok.
-
mgTerminator
veterán
válasz
mgTerminator #1820 üzenetére
Megjött a válasz is, de nem nagyon értem hogy most mi a francot akarnak ezzel:
Tisztelt Ügyfelünk!
Az ASUS Magyarország ügyfélszolgálata nevében köszönettel vettük hibajelentését, melyet a http://www.asus.hu/rma oldalon tett.
A hibaleírásban szereplő USB töltőkábelt szervizünk feltehetően a garanciális feltételek keretei között cserélni fogja, ám az új burkolatot biztos, hogy ki fogják számlázni Önnek. Ezért kérem jelezze, hogy ennek cseréjét a garanciális kereten kívül is kéri –e. Előre jelezném, hogy árajánlatot csak a szerviz tud Önnek készíteni mi nem tudunk erről bővebb felvilágosítást adni.Tisztelettel,
ASUS Magyarország Kft.
Tel.: + 36 1 505 4561
e-mail: ugyfelszolgalat@asus.com
support.asus.com | www.asus.hu/rma | online technikai támogatásMost akkor garanciálisan cserélik vagy nem??
-
mgTerminator
veterán
válasz
mgTerminator #1819 üzenetére
Nah, kitöltöttem! Ugye a gépet nem fogják elvinni, csak a kábelt?
-
mgTerminator
veterán
Hagyjuk már ezt a prémium dolgot... Én meg kaptam hozzá dokkolót, ez a kibaszott dokkoló, ami amúgy 40k szted nem számít prémiumnak? Sokkal többet is ér... Amúgy meg az asus ezt azért csinálta hogy mégtöbb lóvét be tudjon zsebelni. Sőt,azt is meg tudnák csinálni hogy a modem nélküli támogassa a sticket, csak akkor ugye sokan nem vennék meg a modemeset...
Egyébként nekem is szükségem lenne egy beépített modemesre mert van egy feltöltőkártyás mobilnetem, csak sim, amit a telómban kell cserélgessek és csak a tablethez használom
-
mgTerminator
veterán
Persze, csak te jöttél itt alap meg prémium modellel, meg ki mennyit fizetett érte dologgal...
Te azért érzed magad prémium usernek mert van 3G-d, én meg azért mert van dokkolóm, mert ugye dokk se jár mindenkinek, ennyiHa egy picit tökösebb lennél akkor neked is már rég lehetne ics-d
Ja azt nem árt ha tudjátok hogy az nvflash B80-al kezdődő szériaszámú transformereknél már nem működik, úgyhogy azok a tulajok akiknek ilyen van, jobban teszik ha elfelejtik a mókolást
-
mgTerminator
veterán
Szerintem hanyagoljuk ezt az alapmodell meg prémium modell dolgot... Mert szerintem az asus nem így gondolja, ugyanis elég sok verzió van a tf101ből... kezdjük ott hogy 16gb, 16gb+dock(ilyen van nekem is), 32gb, 32gb+dock, 32gb+3G, 32gb+3G+dock.
Mondjuk abban nem vagyok egészen biztos h ezek így vannak (pontosan nem néztem utána), például lehet hogy külön sima 32gb-ás verzió nincs, csak 32Gb+3G....
Szerintem azért adta ki előbb a modem nélkülire a frissítést, mert abban nincs modem, ergó 1 gonddal kevesebb, tehát hamarabb el tudnak készülni. A modemes részt meg elég csak később is hozzáadni ha már működik a modem nélküli. Valaki itt írta a fórumon hogy teljesen más a 3G-s és a sima szoftvere, mert más a hardver is meg mittomén, de szerintem ez hülyeség, mert ha megnézzük a főzött romokat akkor oda van írva hogy ugyan úgy jó mind a 2 verzióra...Arról meg nem is beszélve hogy amennyi pénzt elkérnek a transformerért, bárki mondhatná h prémium modell, mert ennyiért akár egy gamer notit is vehetne az ember
MÁS: Ha jól olvastam akkor ebben a kernelben megoldották az újraindulásos dolgot! Mindjárt felteszem aztán meglátjuk
-
mgTerminator
veterán
Nah, meg is jött a 2méteres adatkábel amit az eBayről rendeltem 2k-ért. Egész jónak tűnik, kicsit stabilabban van benne mint a gyári, nem jár ki/be olyan könnyen. Egyébként csak töltésre fogom használni, a gyári meg csak adat.
Mivel nekem is megtöredezett a gyári kábel ezért szeretném visszaküldeni, akinek van már ebben tapasztalata az leíná hogy pontosan hogy megy ez? Hol kell panaszt tenni, ilyesmi...
Ja meg ha lehet akkor megigényelném azt a +1 év garit is. -
mgTerminator
veterán
Nem gondolod hogyha meg tudták volna oldani a problémát akkor már megoldották volna és kaptunk volna egy frissítést?? Egyébként meg láthatod, az akarat megvan az asusban, ha nem lenne akkor azt mondta volna hogy vedd meg az új transformert amin ics van...
Ezt a pénzednél maradj dolgot nemegészen értem, a gép már akkor nem ér annyit amennyiért vetted amikor kihozod a boltból...
A titkosítás miért annyira égetően fontos? A NASA-nál dolgozol? A kis családi fotókat meg a többi vackokat teljesen felesleges letitkosítani, mert ha elfelejted a jelszót, vagy csak lazán gondol egyet és nem fogadja el a jelszót akkor baszhatod. Biztos vagyok benne hogy nem államtitkokat tárosz rajta amit 128bittel titkosítani kellene. Egyébként a marketen már mindenre létezik program
-
mgTerminator
veterán
-
mgTerminator
veterán
Az App Remover & Installerből csináltam új verziót! A letöltési linkek:
http://www.4shared.com/zip/ZxGRYaP4/App_RI_v102_mgTerminator.html?
http://dl.dropbox.com/u/37847863/App%20Remover%20%26%20Installer/App_R%26I_v1.02_mgTerminator.zip
http://www65.zippyshare.com/v/45461686/file.htmlHa bárkinek kérése, kérdése, javaslata van keressen meg priviben!
-
mgTerminator
veterán
válasz
mgTerminator #1787 üzenetére
Nah, feltettem a tárhelyemre, nézzétek meg!
-
mgTerminator
veterán
válasz
Rudiaszarvas #1778 üzenetére
Nekem 4.0.4 van, és ugyan úgy nemjó....
-
-
mgTerminator
veterán
Bocsi kifutottam a szerkesztési időből
Tedd fel a CWM Touch recovery-t
-
mgTerminator
veterán
válasz
Rudiaszarvas #1759 üzenetére
Teljesen mindegy hogy warez vagy Playről szedi le programot! A warezos verzió csak annyiban tér el a Playestől hogy aktiválva van és nem ellenőrzi a licenszt a Playen keresztül! A csak álló módban megy az alkalmazás pedig nagyon ritka, bár előfordul a teamviewernél, de ez telón is ugyan úgy működik! Kompatibilitási probléma programoknál NINCS, csak JÁTÉKOKNÁL!!!(navigációnál is előfordulhat de ez ritka mint a fehér holló!)
Buvana: Az a probléma hogy a Recovery a kernelt nem menti le, tehát az egy dolog hogy lemented a rendszert, utána visszaállítod, de az adott rendszered alá legyen külön kerneled amit Restore előtt vagy után vissza tudsz rakni! Ha nincs akkor a rom telepítőjét told fel Restore előtt!
-
mgTerminator
veterán
De eleve nem is engedi felrakni
Úgyhogy....
opeter87: az a tablet az csak bóvli volt, arra nem lehet alapozni
a csoporttársam lefikázta az androidot mert a bnőjének x8-asa van, amin csak 2.1-es android van ami már őskövület
és mondta hogy szar az egész, meg csalódott az androidban... Mondtam is neki hogy nézze meg a nexusomat vagy a transformeremet, utána fikázza a droidot
-
mgTerminator
veterán
válasz
opeter87 #1751 üzenetére
Úgy tudod meg hogy kompatibilis e hogy elárulom neked, androidnál nem számít a kijelző felbontása programoknál, navigációnál már egy kicsit számít de ott már meg van oldva a probléma, egyedül csak játékoknál számít. Egyébként egyre több programban van tablet "nézet", úgyhogy a programok kompatibilitása miatt nem kell aggódj
-
mgTerminator
veterán
Csináltam egy recoveryből flashelhető alkalmazás eltávolító & telepítő zipet grafikus felülettel(AROMA), ami annyit tesz hogy a menüben ki lehet pipálni hogy miket töröljön a rendszerből (a fölösleges alkalmazások eltávolításával gyorsítható a rendszer és több szabad ram marad a rendszernek), és milyen alkalmazásokat telepítsen. Nem kell hozzá root jog, csak egy másik recovery. Aki nem szeretne belepiszkálni a rendszerbe, illetve nem nagyon ért hozzá az inkább hanyagolja, felelőséget nem vállalok!
Aki viszont kipróbálná az letöltheti a tárhelyemről (aláírásban a link) az android/flashable zips mappából az "apps r&i" zippet! (még erősen "fejlesztés" alatt van, de ami eddig benne van az működik
akinek van javaslata vagy kérése keressen priviben!)
-
mgTerminator
veterán
-
mgTerminator
veterán
válasz
matteo_szg #1532 üzenetére
Tegyetek fel főzött romot, azzal valamivel jobb
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba áron dobozos új GIGABYTE /I7-13620H 16GB 1 TB SSD Nvidia RTX 4050 6GB 144 Hz FHD IPS
- MSI Vector GP76 16 Gamer Tervező Laptop -60% BRUTÁL i7-12700H 16/1TB RTX 3070Ti 8GB FHD 360Hz !!!
- Új HP VICTUS Gamer Tervező Laptop 16,1" -40% Bivaly i7-13700H 14Mag 16GB/1TB RTX 4070 8GB FHD 144Hz
- Új HP VICTUS Gamer Tervező Laptop 15,6" -30% Bivaly i5-12500H 12Mag 16/512 RTX 4050 6GB FHD 144Hz
- Új HP VICTUS Gamer Tervező Laptop 15,6" -30% Bivaly i5-12500H 12Mag 16/512 RTX 4050 6GB FHD 144Hz
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3145
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3074, 100% Akkumulátor
- LG 27UN83A-W - IPS LED - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - USB Type-C - HDR 400 - AMD FreeSync - Hangszórók
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3041, 96% Akkumulátor
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest