Új hozzászólás Aktív témák

• hf38

csendes tag

válasz Dr.Anonymus #334 üzenetére

Sziasztok!

Szerintem ez nem ASUS ellenesség ezek a tények,
    vettünk nem kevés pénzért egy eszközt, aminek a specifikációjában szerepelt a GPS, mikor szembesültek ezzel a hibával a gyártónál egyszerűen kihúzták a specifikációból (képzeld el veszel egy kocsit x mFt.-ért azt látod hogy nem működik a légkondi, visszaviszed a márkakereskedőhöz, aki ekismeri a hibát és a szemed láttára kihúzza a felszereltségi listából a légkondit!!!!! azt se mondja, hog visszacseréli, hogy megjavítja, hogy valamilyen méltányosságból fizet különbözetet, csak egyszerűen kihúzza!!!!)

tegnap mikor szembesültem a töltési gonddal rendeltem egy pót töltő szettet a shop-on keresztül ami raktáron van, rendeléskor azt az üzenetet kaptam 24 orán belül megkapom, most azt látom jó esetben kedden,

este bejelentettem a hibát az elektronikus ügyfélszolgálatnál, az a válasz jött vissza 4 órán belül reagálnak a panaszomra, most hívtak őket a bejelentésem feldolgozás alatt van ma remélhetőleg megkapom az e-mailt mit kell csinálnom (el fogja vinni a futár a szervzbe a cuccot)

ja és ránézek az XDA-ra már a második oldalon van az a topic ahol ezt a problémát írják, teljesen mindegy 14- v. 15 -ös firmware, a szerencsésebbeknek van dokkolójuk azon keresztül tudják tölteni a gépet, és nem kábel probléma van....

ja és decemberber, de a dokkolós gép inkább januárba került a piacra, azóta az ASUS bemutatott kb. 3 különböző tablet modellt, azt gondolom korrektebb lenne az energiákat a meglévő supportjára fordítani, nem havonta újabb típusokat bemutatni, mert ha így megy tovább az újakhoz nem lesz vásárlóközönség!!!!

A Prime előtt HTC Flyert használtam fél éven keresztül, (nem Tegra 3, nem ilyen felbontás, nem 10'-os képernyő, de ment stabilan, GPS, WIFI is volt , ja és amikor kellett tudtam tölteni is......

Új hozzászólás Aktív témák