- Yettel topik
- Fenntartható, tartós kiegészítőket mutatott be a Fairphone
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- HMD Skyline - jó szerelés
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
andrisms
aktív tag
válasz
szilasz007 #208 üzenetére
Ha csak ennél az 1 routernél csinálná, akkor már cseréltem volna, de sajnos mindegyiknél ez a helyzet. Meg nem is csak TP-link márkával próbáltam, ezért vagyok teljesen tanácstalan...
XDA-n olvastam, volt pár ember ugyanezzel a hibával, néhánynak megoldódott hogy átállították csak n-esre a wifit a routeren, de nálam az sem segít sajnos...
Azért is írtam ide, hátha valakinek volt ilyenfajta problémája. -
andrisms
aktív tag
Sziasztok.
Lenne egy problémám.
Adott egy TF701-es táblagép. Olyan jó tulajdonsága van, hogy kb 4-5 percenként ledobál a wifi hálózatról, majd egy idő után visszacsatlakozik. Kicsit idegesítő...A router egy TP-Link wr4300, 2,4 és 5GHZ-en megy, olyan sávokon, amit az égvilágon körülöttem senki sem használ. Laptopok, másik tábla, telefonok, Note 2 tökéletesen üzemel, soha semmi bajuk nem volt, pláne ilyen.
Router természetesen újraindítva, többféle beállítást próbáltam, semmi sem segített.
Gyári visszaállítást, wifi fixert is megpróbáltam, nem volt már más ötletem, gondoltam hátha, de természetesen az sem segített."Drága, kiváló" Asus szerviz alaplapot is cserélt elmondásuk szerint, de ez sem oldotta meg a problémát.
Nem csak itthon, mindenhol ezt csinálja, de nyilván itthon tudom a pontos wifi paramétereket.Nincs valami jó tanácsotok ezzel kapcsolatban? Ti tapasztaltatok már ilyen hibát?
Szerviz kilőve, menthetetlenek, 2,5 hét alatt kétszer volt náluk, nem sikerült a problémát orvosolni, na őket nem kívánom senkinek...
Hova tudnék még írni, segítségkérés ügyében?Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- Galaxy Tab S10+ 5g és Gyári Smart Folio keyboard Samsung vásárlás
- Microsoft Surface Pro 7 tablet
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite / 4GB RAM 64GB / Független / 12 Hó Garancia
- Apple iPad Pro 11 (2021) (használt, Független, 128 GB, 8 GB RAM, ezüst)
- Honor Pad X9 / 4GB RAM 128 GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- iKing.hu - Samsung Galaxy Z Flip 7 Blue Shadow Újszerű, karcmentes állapotban 512 GB
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- Ventillátorok és tápkábel modding kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest