Új hozzászólás Aktív témák
-
Az Asus Magyarország szerint a nyár folyamán jön a tabra a Kit Kat.
-
Laci13
tag
Sziasztok.
Akinek van ilyen tab meg tudná mondani külső 2.5" merevlemeznél NTFS file rendszert kezel-e,felismeri?
Köszönöm. -
torril
csendes tag
válasz
krisztyann #195 üzenetére
Nézegettem már, de így elsőre nem eszek észre különbséget (a leírás alapján).
-
Én nem érzem szükségességét de hátha vkit érdekel.Van gyári alapú főzött rom a tabra.
-
torril
csendes tag
válasz
krisztyann #193 üzenetére
Én sem.
-
-
doblaim
csendes tag
válasz
krisztyann #190 üzenetére
Igen és működik. Korábban én is frissítettem a két ünnep között felajánlottat, el is szállt az egész.
Ez biztos jó és 4.3:
WW_10_26_1_18_SDupdate -
Vki felrakta már az új firmwaret?
-
Dr.Anonymus
addikt
válasz
szilasz007 #187 üzenetére
Nem még nem szerencsére de akkor nem erőltetem
-
szilasz007
aktív tag
No, gép elött megnéztem bővebben, hogy mi történt. Úgy nézz ki, hogy OTA-n feldobta a korábbi romot. Kösz szépen. Ez egy jó kör volt. Most teszem vissza kézzel a régit...
-
szilasz007
aktív tag
válasz
Dr.Anonymus #186 üzenetére
Ezek szerint neked is feldobta a drága ? :-)
-
Dr.Anonymus
addikt
válasz
szilasz007 #185 üzenetére
Köszi az infót, akkor nem pakolom fel.
-
szilasz007
aktív tag
Ma feldobott egy ota frissítést a tab. Telepítés után fél óra alatt nem sikerült felállnia. Eredménye recovery, wide, és egy 4.2.2-es downgrade. Köszönöm Asus. Good Job.
-
Sziasztok!
Vki nem tudja, hogy lehet e úgy beállítani hátteret, hogy ne kelljen levágni belőle?
-
Dr.Anonymus
addikt
megkeresett valaki privátban, hogy írjak véleményt a készülékről, ide copyzom a válaszomat, talán másoknak is hasznos lesz:
"Szia!
Igen, megvan egy ideje a készülék, és az alábbiak a tapasztalataim:
Pozitívumok:
- a kijelző eléggé ott van, bár néha van egy enyhe auto fényerő szabályozás akkor is ha ezt a funkciót kikapcsolod - nem zavaró mértékű, csak fura.
- nagyon jól fogja a wifit (mondjuk ez lehetne alapkövetelmény is, de az előző hasonló tabletem - az Asus Transformer Prime - folyamatosan küszködött ezzel)
- szintén alapkövelemény lehetne, de: a kezdeti újraindulás problémát - amit a fórumban írtak sokan - az első frissítés kiküszöbölte.
- az alap androidba alig nyúlt bele az asus, de ahol igen, ott jól tette ezt, pl. a bármikor előhúzható widgetek jól szolgálatot tesznek, ha gyorsan kell számolni valamit, vagy valutát váltani, és nem akarsz külön programmot elindítani, mert pl. webböngészésben, vagy játékban vagy.
- nem nagy pozitívum, de: az nvidia sok játék gyártót megken, hogy legyenek a játékokban tegra4 only effektek, ezért ezen a téren eléggé domborít az eszköz (lásd DeadTrigger2)
- a magyar hardveres billentyűzet határozottan kényelmes, jobb rajta gépelni mint a prime-onNegatívumok:
- a tegra processzorok továbbra sem jók, belagolhat a készülék, pl. ha kijelzőt akarod feloldani...
ez szerintem eléggé gáz
- a kijelző érzékenysége néha nem a legjobb, általában kijelző lezárás és újra feloldás megoldja, de játék közben zavaró lehet
- az akkumlátor üzemidő számomra visszalépésnek tűnik az előd Asus Transfomer Primehoz képest, hamarabb merül jóval, de ez talán a kijelző és processzor együttes eredménye
- a két modul összekapcsolásánál előfordul néha, hogy bár úgy néz ki csatlakozott a billenytűzet (mert pl. világít a tableten a töltés led) de mégse érzékeli a billenytűzetet, és a virtuálisat mutatja
ilyenkor újra ki kell venni be kell tenni a tabletet a foglalatbaMost hirtelen ennyi jutott eszembe, egyébként semmi speckot nem csinálok a géppel. Filmet nézek, netezek, játszok, emailezek. Szóval teljesen átlag user vagyok.
Ha összegezni kellene: aránylag elégedett vagyok, de szerintem az apple tabletben továbbra is verhetetlen.
Csak a billenytűzet, meg néhány androidos dolog miatt vettem ezt, és nem pl. egy iPad Air-t." -
torril
csendes tag
Nekem semmi bajom vele. A kijelző sem érzéketlen, egyik SD-ről sem tűnt el még semmi, pedig rootoltam is.
-
Dr.Anonymus
addikt
válasz
szilasz007 #180 üzenetére
ezért vagyok úgy hogy ha tehetem Androidból csak HTC, ott az ilyen hülyeségek minimalizálva vannak
de tabletben sajnos ez az opció nem élerősen gondolkozok én is, hogy a következő tabletemen alma lógó lesz...
-
szilasz007
aktív tag
Kezd ebből a tabból qvára elegem lenni. Mai hülyesége, amit észrevettem, hogy a külső SD kártyáról eltűnnek a könyvtárak. Hely foglalás meg marad. Viszont újra létre tudod hozni őket a kártyán. Továbbá meg a Tárhely alatt nincs ott az SD kártyának a formázási lehetősége.. Köszönöm szépen.
-
Dr.Anonymus
addikt
válasz
szilasz007 #178 üzenetére
hát igen, nem éri meg hogy pont a karácsonyi szünetben pihenjen egy szervízben
-
szilasz007
aktív tag
válasz
Dr.Anonymus #177 üzenetére
Ertem, kosz szepen!
Akkor ezt is elkonyvelem egy featurenek. Lehet majd unnepek utan majd komolyabban fogok vele foglalkozni. Szunet alatt azert legyen mar nalam :p
-
Dr.Anonymus
addikt
válasz
szilasz007 #176 üzenetére
nekem szerintem mindenütt érzékel (legalábbis nem tűnt fel hogy nem), de néha eltűnik az érzékelés néhány ponton (általában a jobb oldali alsó célzó területen), ez mondjuk 2 hetente egyszer fordul elő, de játék közben zavaró az tény
ilyenkor pause a játékra, lezár képernyő, felold képernyő, és akkor megint működik -
szilasz007
aktív tag
Kérdés tulajokhoz. Nektek az érintő felület mindenhol jól működik?
Nálam, ha pl fektetve tartom normálisan (Asus felirat felül) akko jobbról kb 1 centi távra a kijelző szélétől egy függőleges csíkban gyengén, vagy inkább nem érzékel és ez az olyan játékoknál erősen be zavar, aminél a képernyőn kell cibálni valamit pont a jobb szélre.
Kvázi megy a filó, hogy ez szoftver vagy vigyem gariba.
-
torril
csendes tag
válasz
Dr.Anonymus #168 üzenetére
Nekem rootolt már elég régen. Nem volt nehéz.
Utána ráraktam a 4.3-at is. Utána megint rootolni kellett.
Főzött ROM még nincs rá (nem találtam). -
Giovanni1985
tag
válasz
Dr.Anonymus #172 üzenetére
En meg voltam vele elegedve.Kiprobaltam parat,de valahogy mindig visszatertem cyanogen fele romokhoz.Telokon es tablakon egyarant.
-
Dr.Anonymus
addikt
válasz
Giovanni1985 #170 üzenetére
Köszi, ott néztem, de még nem sokan tesztelték az ott írtakat, ezért kérdeztem, de ha azt mondod megbízható akkor előbb utóbb belevágok
-
Giovanni1985
tag
válasz
szilasz007 #160 üzenetére
Tf700eddig se sikerult.ezert kelett mindenfele fozott rommal vacakolnom.
-
Giovanni1985
tag
válasz
Dr.Anonymus #168 üzenetére
Xda n nezz utanna.Ha van ott van,es ha ajanlhatom akkor tegy probat cyanogen romokkal.Nalam tf700nal ez volt a legjobban optimalizalva.
-
Giovanni1985
tag
Mar sokszor poruljartam,hogy ratok hallgattan,es a tesztjeitek alapjan valasztottam keszuleket.Tetszik az oldal igenyes,de a tesztek sokszor kicsit megcsuszik es olyan keszulekrol allitotok valotlant,es istenititek ami nem erdemelne meg.Nem tudom ez minek koszonheto,elfogultsag,vagy epp az a ceg sponzoralt titeket akirol irtok,de a lenyeg annyi hogy soha...mondom soha tobbe egy pillanatra sem fogok ratok hallgatni.
Samsung u700
Nokia n82
Samsung az elso Badas keszuleke
Asus Infinity
Xperia Tablet ZCsak ezek miatt ertek hatalmas csalodasok,amiket meg leszoltatok Note 8.0 ,surface rt.Ezek pedig elkepeszto keszulekek.Jo az rt nel kell nemi kompromisszum,de amilyen aron hozzajutottam,azon igazan megerte,es nagyon jo hasznalni,arra amire kitalaltak.....ugyhogy koszonom az eddigi segitseget.
-
Dr.Anonymus
addikt
Sziasztok!
Ha valaki próbálta már rootolni a cuccot akkor szóljon lécci, vagy az is érdekelne hogy van e rám valamilyen optimaizált, nem gyári ROM!
Thx a lot! -
szilasz007
aktív tag
válasz
black0ster #166 üzenetére
Szia,
Én fóliának és hátlapnak nem néztem utána. Nekem nem kellett. Vagy a billentyűzeten szállítom, vagy pedig olyan környezetbe, ahol nem karcolódik. Amúgy meg gorilla. Arra én nem szoktam fóliát tenni, mert minek.
Hátlap ugyanez a történet. Ráadásul az itt meg fém is. Így is elég nagy és "nehéz" :p -
black0ster
csendes tag
Kedves maki12 és szilasz007!
Nagyon köszönöm a válaszokat, sokat segítettetek! ..és remélem ezzel másnak is!
Esetleg még annyit, hogy honnan tudnék rávaló 10"-es fóliát és a hátlapra valami védelmet szereni?
Tudnátok linkelni? Ti használtok ilyet?Még1x nagyon köszi a segítségeteket!!!
-
Sziasztok!
Valaki tudna ajánlani egy jó helyet ahol jó áron be lehet szerezni?Ahol 140 körül találtam ott sehol sincs most készleten.Előre is köszönöm szépen!
-
szilasz007
aktív tag
válasz
black0ster #162 üzenetére
Azt a memória takarító appot meg töröld le a fenébe. Többet árt, mint használ. Ha takarítani akarsz, az Asus adott widgetet erre. Listázza a processeket és ha akarod takarít. Elöttem meg már megírták, hogy miért nincsen értelme ezeknek az appoknak.
-
maki12
senior tag
válasz
black0ster #162 üzenetére
Ez Android,nyugi. Nem probléma ha megtelik,bármit bármikor csinálsz ő takarítja a szerinte felesleges dolgokat...Ha mondjuk elindítasz egy zenelejátszó-chrome-vidiszerkesztő triót akkor szerintem ugyan így 100--200 MB memóriád marad,de simán elviszi párhuzamosan.. Emiatt ne izgulj,vagy ha valami hátrányt érzel ebből adódóan akkor érdemes újrahúzni a szoftvert...
-
black0ster
csendes tag
Sziasztok!
1 év fórumozás és a tablet piac követése után megvásároltam az asus transformer pad tf701t-t.
Az androidos rendszert eddig csak telefonom ismertem és nem is voltak elvárásaim, de amit a tf700t-nél látok az számomra hihetetlen...ezért is kérem a segítségeteket és tapasztalatotokat hisz jópárotoknak már a kezében van:2GB memóriával rendelkezik, ami állandóan 70-80% telítettség körül mozog!!
Clean Master takarító alkalmazást telepítettem rá és a feladatkilövések után 1GB mindig televan és szépen lassan pedig telik meg a többi :S pedig 1 db (clean master-en kívül) alkalmazást se telepítettem le hozzá. Felfoghatatlan! Mi lesz akkor ha feltelepíteném a saját dolggaimat, játékokat ...stb ??Nálatok is ilyen?
-
maki12
senior tag
válasz
szilasz007 #160 üzenetére
Örülök neki,bár most ahogy elnéztem nem sok helyen kapható...
-
-
maki12
senior tag
Sziasztok! Na milyen a 4.3?
Én is készülök Január-Február környékén beszerezni egyet. -
szilasz007
aktív tag
Szia,
Sima check a tabon a rendszer infó alatt, mint akármilyen más androidos kütyü alatt.
Amőgy meg sok változás nem történt, de legalább mos már be lehet kapcsolni a %-os töltöttség jelzést is alapból. Amúgy meg eddig úgy nézz ki, ez végre egy szép kiforrott rom. Nem akadt be még, nem fagyott le és pörgős. Ilyennek kellett volna lennie out of the box. Most már ajánlható. -
torril
csendes tag
válasz
szilasz007 #156 üzenetére
Honnan töltötted le?
Nekem még semmi sincs, pedig WW, a honaljukon csak a TW-re van 4.3. -
szilasz007
aktív tag
válasz
Dr.Anonymus #154 üzenetére
Hehe, beelőztél, lehet nem kellett volna megvárnom míg felmegy
és hú.. ez tényleg pörgősebb lett.
-
szilasz007
aktív tag
Úgy nézz ki, hogy WW-re is kinn van már az OTA. Úgyhogy, lehet az update keresést nyomogatni
Első dolog ami más lett.. Asus.. In Search of Incredible... új boot animációk. Huhú!
Stabilitás tere majd kiderül. Elsőre pörgősebbnek tűnik. Folyt. köv.
-
Dr.Anonymus
addikt
válasz
szilasz007 #153 üzenetére
megjött, hamarosan felpakolom
-
szilasz007
aktív tag
válasz
Dr.Anonymus #152 üzenetére
Ez oromhir, erdekel, hogy mit fog hozni es foleg hogy a random fagyasokat javitja
Approve. -
Dr.Anonymus
addikt
-
TrueY
újonc
Nekem nagyon nem jött be!
Jó az elgondolás, de piszok instabil. A saját böngészőjébe bele tud úgy halni, hogy reboot-ol! Sőt, ha reboot közben becsukod, akkor nagyon hamar teljesen leszívja mindkét aksiját. Ezt persze csak akkor veszed észre, amikor legközelebb megfogod és nem érted, hogy miért olyan meleg.
Pedig még csak nem is játszom vele! Csak szeretném a beépített dolgokat tesztelni, használni...
-
szilasz007
aktív tag
-
zsola32
őstag
nagyon megállt a fórum...
tapasztalatok, pár hetes használat után?
friissítés, jött már valamilyen?..... -
EzYRider
újonc
Úgy tűnik, el is fogyott a dokkolós változat, talán valamikor lesz még.
-
torril
csendes tag
Mi a tapasztalat?
Dokkolóban van energia. A tablet rész nincs teljesen feltöltve.
A tablet ilyenkor folyamatosan tölt a dokkolóból.?!
Ekkor a tablet bekapcsológombja narancssárgán világít? Mivel tölt.? -
torril
csendes tag
válasz
Dr.Anonymus #143 üzenetére
Nekem holnap lesz egy hetes.
Egy alkalommal a gyári böngésző használata közben volt egy reboot.Ezen kívül minden OK
-
zsola32
őstag
válasz
szilasz007 #141 üzenetére
a cikk alapján többre számítottam.
biztosan a frissítések megoldják a felsorolt problémákat, de ilyen szinten, ennyi hibának így nem szabadna kijönni -
EzYRider
újonc
És még egy -:
- fejhallgatóban zaj érzékelhető (mint PC-knél a régi alaplapi hangkártyák esetében), ami eltűnik, ha elindul a zene (vagy a zene elnyomja, és már nem hallható). Ilyet egyáltalán nem tapasztaltam S3-nál. -
EzYRider
újonc
Múlt héten megvettem a dokkolós változatot.
Egyből felment egy frissítés a tabletra,majd egy másik a dokkolóra is.Ami tetszett:
- a tablet egyben van, nem nyikorog (azért nem próbáltam nagyon elhajlítani, benyomni...)
- fém hátlap, egyáltalán nem melegszik alap használat esetén (játékokkal még nem néztem)
- kijelző nagy felbontású, böngészésnél, olvasásnál, játékoknál is jól jön
- gyors, nem akadozik, sokkal gyorsabb, mint a Galaxy S3-asom (pl. Chrome)
- USB 3-as port, billentyűzet, notebook feeling, jó hibrid megoldás (tablet-notebook)
- plusz akku a dokkolóbanAmi nem tetsztett:
- kijelző fényereje nem túl jó
- automatikus féntyerőszabályozás furán, zavaróan működik. Több lépésben teszi, ilyet nem csinál az S3-as. Szobában úgy leveszi a fényerőt, hogy át kell állni manuális szabályozásra.
- egyszer fagyott, amit mkv videólejátszás elkezdésekor produkált.
- és egy hiba: a tablet akku tölthető, de a dokkoló nem, narancssárgán villog.Visszavittem, második gép azonban sajnos nem volt. Úgy tűnik, azóta eltűnt a dokkolós válozat a boltokból. Pedig dokkolóval volna az igazi.
-
mrkorooo
aktív tag
válasz
Dr.Anonymus #136 üzenetére
koszi
tetszik a dolog,de nem hiszem el hogy amerikaba meg mindig nincs semmi hir.. -
mrkorooo
aktív tag
válasz
Dr.Anonymus #133 üzenetére
uzemido teren mi a tapasztalat?
kb mennyit bir? -
TrueY
újonc
Sziasztok!
Nem tudja valaki, hogy hol lehet ehhez a géphez origami smart cover-t venni? Próbálkoztak guglizni, de nem találtam ehhez a típushoz.
Előre is kösz!
-
TrueY
újonc
Hali!
Pénteken sikerült átvennem a gépet. Az első benyomásaim nagyon jók voltak. Azután a hétvégén használtam (főleg pdf-et olvastam) is és sokkal vegyesebbek az érzéseim most.
Jó:
* Szép. Jó anyagokból van. 32 GB-ból kb 24 szabad, de ebben már a telefonomra feltöltött app-ok letöltése is benne van (azt mondtam, hogy frissítse a google nyilvántartása szerinti app-okat).
* A billentyű teljes magyar. Jó érzés gépelni rajta. Szinte mindent el lehet billentyűről intézni. Tapipad elég jó és 3 gombos egérként használható.
* A billentyűzet tetején jók a shortcut-gombok (17 db). Sőt a space-től balra van egy home és egy keresés gomb is. Kényelmes a böngésző használatakor. 2 db Fn gomb van, hogy a nyilakhoz ne kelljen 2 kéz (a nyilakon van a Home/End PgUp/PgDn).
* A jegyzetelő app nagy jó. Gépelni lehet a szöveget és ha olyan valami van, amit nem tudok begépelni, akkor felírhatom a képernyőre és beszúrja a gépelt szövegbe.
* Tényleg nagyon sokáig megy a billentyűzettel együtt.Kis problémák:
* A billentyűvel egy kicsit lötyög. Nem egy határozott pontba áll be.
* Nincs billentyű világítás, így sötétben a tabletet kicsit le kell fordítani hogy lássuk a gombokat.
* A MyLibrary alkalmazásban iBook-hoz hasonlóan csak jobbra-balra lehet lapozni, de nem lehet folytatólagosan látni az oldalakat (fel-le). Ezt az Adobe Reader megoldja. De egyikben sem lehet fényerőt váltani. Ezt lehetne a felülről lehúzható panelben, de ezek az alkalmazások letiltják a lehúzgálást. MyBook-ban nem látszik az oldalszám. Az oldalakat lehet mozgatni a képernyőn és billentyűzetről is. Acrobat Reader a lenyílra nagyon keveset mozog, a PgDn meg nincs implementálva. Miért??? De két ujjal matatva a tapipad-on lehet vonszolni a szöveget (vagy egy ujjal + egérgomb).Nagy problémák:
* A saját böngészőjéből rendszeresen kilép, ha billentyűzetet használok. Mintha nem tudná lekezelni a túl sok lenyíl lenyomását.
* Acrobat Reader és a YouTube úgy ki tudja akasztani, hogy újra indul. 2 nap alatt ötször szállt el így.
* Ha a tapipad-ot használok, akkor néha megáll az egér, olykor meg ugrik egyet. Esetenként kilép az app-ból, mert ahol leakadt az egér oda kattint is egyet. Lehet vissza menni. Ez nagyon zavar.Egy fejlesztési lehetőség:
* Egy kollégámnak egyből az jutott eszébe, hogy miért nincs blue-tooth a billentyűzetben? Piszok kényelmes lenne!
* A Thosiba laptop-om tapipadjának szélén matatva lehet a scroll-bart huzigatni. Ez jól jönne itt is.Egyelőre ennyit.
-
masholnap
senior tag
válasz
Dr.Anonymus #130 üzenetére
kössszi -
masholnap
senior tag
válasz
Dr.Anonymus #127 üzenetére
hát oké, ha csak szórakozásra vennék ilyet, talán annyira nem is zavarna, de mondjuk két oldal megírása után vagy egy pozíció lezárása közben azért eléggé idegesítő lenne. naszóval nekem zavaró lenne eléggé
-
Dr.Anonymus
addikt
válasz
masholnap #126 üzenetére
egyébként nem olyan vészes
nem fagy, hanem újraindul
de nagyon gyorsan teszi, szóval egy 20 másodperc alatti időre kell gondolni
egyáltalán nem zavaró mennyiségben történik mindez, és szerencsére nem valamilyen folyamat közben, hanem mindig csak új alkalmazás indításnál teszi -
masholnap
senior tag
válasz
Dr.Anonymus #124 üzenetére
hinnye
lécci valaki majd tolja be, ha már nem fagyogat naponta, számomra akkor lesz majd érdekes a cucmó. köszi szépen! (vagy ilyet ne is várjak androidos géptől???
)
-
szilasz007
aktív tag
válasz
Dr.Anonymus #124 üzenetére
Igen, köszönöm. Igazából ezt szerettem volna olvasni vissza, megnyugtatásul: erősíti a gyanúm, hogy SW oldalú a hiba és nem én kaptam egy rossz példányt.
Az automata fényerő beállítása nekem is elég furcsának tűnt. Nekem zavaróan érzékeny. Szinte vibrál a kép. Azt ki is kapcsoltam.
Asusnak a FW-t meg már ismerem. Kissé vicces, hogy a főzött romok minősége jobb a TF101-en, mint a hivatalos
Pl: az első hivatalos ICS update után néha elment a hang és lehetett rebootolni... meg ilyenek. Megjavítják az biztos, de "jó" látni, hogy tesztelni, no azt még mindig tudnak :p
De több rossz nincs, röccenés nélkül, pörög, teszi a dolgát. Jó kis gép.
És hogy hozzá tegyek valami hasznosat is... nekem azt tünt fel, hogy pl FTP-n keresztül sokkal gyorsabban tudok rá másolni, mint a régi tabra (FTP Server, market). Viszont, ha a kijelző elalszik, akkor szépen visszaveszi a procikat parkolóra és a sebesség 5MB/s-ről leesik 900KB/s -re. Ez érthető, de a régi tabnál ez mégsem volt.
-
Dr.Anonymus
addikt
válasz
szilasz007 #122 üzenetére
igen előfordul úgy naponta egyszer, ha gyakran használom (ugyanúgy alkalmazás indításkor szokott ilyet csinálni mint neked)
én emiatt nem cserélem, ezt úgy is javítják majd egy updattel
az előd transformer prime-ra is rengeteg frissítés jött ki, az asus nem spórol az fw csiszolgatásokonén ezt annak tudom be, hogy gyakorlatilag a magyar piacra most szinte világon elsőként jött be ez a tablet
egyébként még egy szoftveres hiba van:
a fényerőt néha egy olyan 20 %os mértékben saját maga állítja
de akkor is ha ki van kapcsolva az automatikus állítás
nem zavaró, de hiba, és bizom benne hogy ezt is javítják -
Dr.Anonymus
addikt
ja ok, köszi az infót, akkor nem nézem végig 600adszorra az összes beállítást
egyébként a játékok nagyon smoothok vele
még anno megvettem a tegra3ra optimalizált shadowgunt, hááát, ezen a felbotáson sokkal durvábban néz ki, egy élmény újrajátszani pár pályát, bízom benne hogy jönnek meg tegrára optimalizált dolgok -
szilasz007
aktív tag
Akinek lett már. Nektek mennyire stabil a tab? Én lecseréltem erre öreg harcos TF101-esemet, azt kb naponta lefagy és újra indul, tök véletlenszerűen, mikor alkalmazásokat indítok el. Filózok, hogy FW-e, vagy gari. De mivel ettől független tökéletes és nem is következetes, hááát. Inkább FW-re tippelnék és kérdem, nálatok fagyott-e már így le.
-
bostone
addikt
válasz
Dr.Anonymus #120 üzenetére
A beállításokhoz szükséges egy másik alkalmazás, mikor a játékot letöltöd felkínálja a googleplay. Idővel az ellenfeleket a pilótához igazítja és pályaelhagyás esetén az autó jobban "kopik".
Köszönöm a tesztet!
-
Dr.Anonymus
addikt
kipróbáltam a real racing 3at, de nem akadt, egyáltalán nem
igaz nem is találtam viszont a grafikai beállításokat, így nem tudom maxon volt-e minden
azt hiszem még innom kell egy kv-t, hátha után kinyílik a szemem és észreveszem hogy hol tudom maxra tekerni a grafikátegyébként a játék maga nagyon nem jött be
megvettem a legolcsóbb autót, és az első "komoly" versenyemen első helyzett lettem, mindezt úgy hogy minden kanyart levágtam és mindig a kanyarokban füvön előztem.. és ezért semmi büntetést nem kaptam, szóval annyira nem tűnt reálisnak a játék mint ígérik
(mondjuk az feltűnt, hogy ha ezt sokat csinálom akkor 4-5 meccs után lehet hogy szervízelni kell majd az autót, de azt lehet hogy egyébként is) -
Dr.Anonymus
addikt
ránézek mindjárt!
de ha deadtrigger2 így fog rajta kinézni akkor bízom benne, hogy sok gond nem lesz a realracing3al seegyébként megérkezett a gsmarenához is egy példány
lassan jön a teszt is -
bostone
addikt
A játékok világában mennyire van otthon a szerkezet? Egy Real Racing 3 próbát tenne valamelyik tulajdonos? Megjegyzem, még nem volt a kezemben olyan masina, amelyen itt-ott ne akadozott volna.
-
torril
csendes tag
válasz
Dr.Anonymus #116 üzenetére
Azért a Titanium Backup lehetőségeit jó lenne kihasználni.
-
torril
csendes tag
válasz
Dr.Anonymus #106 üzenetére
Hááát ... beszereztem egyet.
A Nexus 7 FHD után kicsit nagy, és nem kicsit nehezebb.
Teljesen notebook érzetem van.
Költözök át a Nexusról.
Root-ról nem találtam eddig semmit sem, csak a gyári "Unlock Device App"-ról, ami a bootloadert nyitja.
Szeretném rootolni is.
Találkozott már valaki ezzel. A TF700-as megoldással meg lehet-e oldani. Az XDA-n még 701-es topik sincs. -
mike1334
veterán
válasz
Dr.Anonymus #113 üzenetére
Köszi.
Á sejtettem én, hogy úgy se csinálják meg úgy, hogy jó legyen hozzá a régi, akkor nem kellene megvenni annyi embernek az újat -
mike1334
veterán
válasz
Dr.Anonymus #111 üzenetére
A Tf701es dokkolója kompatibilis a prime és/vagy infinity dokkolójával?
-
bostone
addikt
válasz
Dr.Anonymus #108 üzenetére
Telepítés alatt is röccenéstelen a rendszer?
-
mrkorooo
aktív tag
válasz
Dr.Anonymus #99 üzenetére
lenne lehetosegem usabol, afa meg van meg minden szar mentesen..
-
Dr.Anonymus
addikt
itt vettem (89hsz):
http://www.firstshop.hu/termek/60202/asus_10_1_wqxga_ogs_ips_tf701t_1b004a_32gb_dokkolo_feketea 2év gyári gari, 2 év gyári garit jelent
legalábbis nagyon remélem -
torril
csendes tag
válasz
Dr.Anonymus #106 üzenetére
Te hol vetted?
A 24 hónap gyári garancia mit jelent? -
Dr.Anonymus
addikt
szerintem 10 colos kategóriában nincs jobb most, sza nyugodtan
és a nyitó ára is nagyon jó
semmivel nem rosszabb mint egy 200 felett indító android csúcs mobil
és indul 160ról...gyakorlatilag ha egy ultrabookban akarnék hasonló sebességet elérni, akkor költhetnék 300-400 között
jól játsza a filmeket, villámgyors bönészés, jó email írás, optimalizált játékok (pl a félelmetesen szép deadtrigger 2), jó üzemidő, minőségi ház, mi kell még?
mod:
upsz, phAddikt lettem -
torril
csendes tag
Nem szeretnék több jót olvasni erről a borzalomról.
Félek, hogy elcsábulok.
-
arsenal58
csendes tag
válasz
Dr.Anonymus #98 üzenetére
Lenne egy kérdésem: Milyen az összeszerelés minősége? Jó-e fogni, vékony-e, és tényleg recseg-e a hátulja?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Bitcoin topic
- World of Warships
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Jövedelem
- Óra topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- ÚJ! ZTE nubia RedMagic Astra Gaming tablet 16GB 512GB
- iPad 8 WiFi + Cellular / 32GB / Space Grey / Gyári kártyafüggetlen (240)
- iPad Pro 12.9" 3.Gen 2018 512GB Space Gray Wifi cellular, Garanciával, üzletből
- Samsung Galaxy Tab S8 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPad 8 WiFi + Cellular / 32GB / Space Grey / Gyári kártyafüggetlen (239)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R3 3100 16GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD GTX 1050 Ti 4GB ZALMAN S2 TG Chieftec 500W
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3209, 94% Akkumulátor
- Dell Latitude 7440 -14"FHD+1 IPS - i5-1345U 16GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia + Dokkoló + 240W DC
- Lenovo ThinkPad P1 G7
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest