- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
Giovanni1985
tag
válasz
Dr.Anonymus #172 üzenetére
En meg voltam vele elegedve.Kiprobaltam parat,de valahogy mindig visszatertem cyanogen fele romokhoz.Telokon es tablakon egyarant.
-
Giovanni1985
tag
válasz
szilasz007 #160 üzenetére
Tf700eddig se sikerult.ezert kelett mindenfele fozott rommal vacakolnom.
-
Giovanni1985
tag
válasz
Dr.Anonymus #168 üzenetére
Xda n nezz utanna.Ha van ott van,es ha ajanlhatom akkor tegy probat cyanogen romokkal.Nalam tf700nal ez volt a legjobban optimalizalva.
-
Giovanni1985
tag
Mar sokszor poruljartam,hogy ratok hallgattan,es a tesztjeitek alapjan valasztottam keszuleket.Tetszik az oldal igenyes,de a tesztek sokszor kicsit megcsuszik es olyan keszulekrol allitotok valotlant,es istenititek ami nem erdemelne meg.Nem tudom ez minek koszonheto,elfogultsag,vagy epp az a ceg sponzoralt titeket akirol irtok,de a lenyeg annyi hogy soha...mondom soha tobbe egy pillanatra sem fogok ratok hallgatni.
Samsung u700
Nokia n82
Samsung az elso Badas keszuleke
Asus Infinity
Xperia Tablet ZCsak ezek miatt ertek hatalmas csalodasok,amiket meg leszoltatok Note 8.0 ,surface rt.Ezek pedig elkepeszto keszulekek.Jo az rt nel kell nemi kompromisszum,de amilyen aron hozzajutottam,azon igazan megerte,es nagyon jo hasznalni,arra amire kitalaltak.....ugyhogy koszonom az eddigi segitseget.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HTPC (házimozi PC) topik
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Milyen TV-t vegyek?
- Suzuki topik
- Mini-ITX
- Milyen okostelefont vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen autót vegyek?
- Opel topik
- További aktív témák...
- Apple Ipad 10.generáció
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / 4. generáció / Asztroszürke / Wifi + Cellular / 512GB / Garancia
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető.
- iPad Pro 11" M4 2024 256GB Cellular - Apple garancia, 100%, független, ezüst, doboz, számla
- iPad 7th. 128GB Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 89%/p4299
- BESZÁMÍTÁS! XFX MERC 310 RX 7900 XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Már csak 12 db 5G ROUTER! - Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest