Hirdetés
- 3 milliós villanyautó, AI tamagocsi és kamerás napszemüveg - megjött az AstraUX
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Telekom T Phone 3 5G – modern tudakozó
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Egészséges evolúciót mutat a Sony Xperia 10 VII
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Kétmotoros tereproller, ami nem lett túl drága - Ausom L2 Max Dual
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
szilasz007
aktív tag
válasz
Dr.Anonymus #124 üzenetére
Igen, köszönöm. Igazából ezt szerettem volna olvasni vissza, megnyugtatásul: erősíti a gyanúm, hogy SW oldalú a hiba és nem én kaptam egy rossz példányt.
Az automata fényerő beállítása nekem is elég furcsának tűnt. Nekem zavaróan érzékeny. Szinte vibrál a kép. Azt ki is kapcsoltam.
Asusnak a FW-t meg már ismerem. Kissé vicces, hogy a főzött romok minősége jobb a TF101-en, mint a hivatalos
Pl: az első hivatalos ICS update után néha elment a hang és lehetett rebootolni... meg ilyenek. Megjavítják az biztos, de "jó" látni, hogy tesztelni, no azt még mindig tudnak :p
De több rossz nincs, röccenés nélkül, pörög, teszi a dolgát. Jó kis gép.
És hogy hozzá tegyek valami hasznosat is... nekem azt tünt fel, hogy pl FTP-n keresztül sokkal gyorsabban tudok rá másolni, mint a régi tabra (FTP Server, market). Viszont, ha a kijelző elalszik, akkor szépen visszaveszi a procikat parkolóra és a sebesség 5MB/s-ről leesik 900KB/s -re. Ez érthető, de a régi tabnál ez mégsem volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- 3 milliós villanyautó, AI tamagocsi és kamerás napszemüveg - megjött az AstraUX
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Telekom T Phone 3 5G – modern tudakozó
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Milyen routert?
- PlayStation 5
- Asztalos klub
- Formula-1
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E6430 - i7-3720QM I 16GB I 250GB I Nvidia I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R5 5600X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3060 12GB Zalman N5 MF Be Quiet 650W
- Eredeti Lenovo USB-C 135W töltők
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest