- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Lassan teljes a Xiaomi 16 tudáslistája
- iPhone topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- iGO Primo
- Ovális kamera és Exynos az S26 Ultra pletykakosarában
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
Giovanni1985
tag
Mar sokszor poruljartam,hogy ratok hallgattan,es a tesztjeitek alapjan valasztottam keszuleket.Tetszik az oldal igenyes,de a tesztek sokszor kicsit megcsuszik es olyan keszulekrol allitotok valotlant,es istenititek ami nem erdemelne meg.Nem tudom ez minek koszonheto,elfogultsag,vagy epp az a ceg sponzoralt titeket akirol irtok,de a lenyeg annyi hogy soha...mondom soha tobbe egy pillanatra sem fogok ratok hallgatni.
Samsung u700
Nokia n82
Samsung az elso Badas keszuleke
Asus Infinity
Xperia Tablet ZCsak ezek miatt ertek hatalmas csalodasok,amiket meg leszoltatok Note 8.0 ,surface rt.Ezek pedig elkepeszto keszulekek.Jo az rt nel kell nemi kompromisszum,de amilyen aron hozzajutottam,azon igazan megerte,es nagyon jo hasznalni,arra amire kitalaltak.....ugyhogy koszonom az eddigi segitseget.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest