- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- iPhone topik
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
masholnap
senior tag
válasz
Dr.Anonymus #130 üzenetére
kössszi -
masholnap
senior tag
válasz
Dr.Anonymus #127 üzenetére
hát oké, ha csak szórakozásra vennék ilyet, talán annyira nem is zavarna, de mondjuk két oldal megírása után vagy egy pozíció lezárása közben azért eléggé idegesítő lenne. naszóval nekem zavaró lenne eléggé
-
masholnap
senior tag
válasz
Dr.Anonymus #124 üzenetére
hinnye
lécci valaki majd tolja be, ha már nem fagyogat naponta, számomra akkor lesz majd érdekes a cucmó. köszi szépen! (vagy ilyet ne is várjak androidos géptől???
)
-
masholnap
senior tag
csak ehhez folytatólag, a kinek is jó ez témához.
én pl elég komolyon elgondolkoztam rajta, mert elég univerzálisan tudnám használni:
pl lehetne vinni vécére olvasni (nem röhög fel hangosan) és a felbontása végett erre frankó is. ez utóbbit én nagyon fontosnak tartom
magyar bill-el még egyszerűbb a bevitel
rendkívül hordozható, még egy olyan helyre is befér, ahol egy ultra már sikonyálna (nőknél ez fokozottan számít), és mégsem kell a bill-t nélkülözni
ráadásul csak kb 1 kiló, még egy fél kilóval kevesebb a táskában
nyaralás esetén sem kell majomkodni lapossal, ha infóra vágyunk vagy olvasgatni szeretnénk épp valamit, de továbbra sem kell lemondani arról, ha netán valamit bill-el pötyögnénk be, mert csak rácsatt és mehetnaszóval jóval egy tabletet jóval kényelmesebb kezelni bármilyen szempontból addig, amíg nem akarunk litániát bevinni, és pl. állva is simán elvagy vele. a hasznos droidos alkalmazásokról nem is beszélve
áhh, szerintem aki nem érti, miért jó ez, annak valszeg nincs is szüksége ilyesmire
Új hozzászólás Aktív témák
- Notebook hibák
- Autós topik
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Programozás topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Nincs kill switch az NVIDIA chipekben
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- TCL LCD és LED TV-k
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900 XTX 24GB be quiet! SB 802 1000W
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- Bomba ár! HP ProBook 650 G4 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest