- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
masholnap
senior tag
válasz
Dr.Anonymus #130 üzenetére
kössszi -
masholnap
senior tag
válasz
Dr.Anonymus #127 üzenetére
hát oké, ha csak szórakozásra vennék ilyet, talán annyira nem is zavarna, de mondjuk két oldal megírása után vagy egy pozíció lezárása közben azért eléggé idegesítő lenne. naszóval nekem zavaró lenne eléggé
-
masholnap
senior tag
válasz
Dr.Anonymus #124 üzenetére
hinnye
lécci valaki majd tolja be, ha már nem fagyogat naponta, számomra akkor lesz majd érdekes a cucmó. köszi szépen! (vagy ilyet ne is várjak androidos géptől???
)
-
masholnap
senior tag
csak ehhez folytatólag, a kinek is jó ez témához.
én pl elég komolyon elgondolkoztam rajta, mert elég univerzálisan tudnám használni:
pl lehetne vinni vécére olvasni (nem röhög fel hangosan) és a felbontása végett erre frankó is. ez utóbbit én nagyon fontosnak tartom
magyar bill-el még egyszerűbb a bevitel
rendkívül hordozható, még egy olyan helyre is befér, ahol egy ultra már sikonyálna (nőknél ez fokozottan számít), és mégsem kell a bill-t nélkülözni
ráadásul csak kb 1 kiló, még egy fél kilóval kevesebb a táskában
nyaralás esetén sem kell majomkodni lapossal, ha infóra vágyunk vagy olvasgatni szeretnénk épp valamit, de továbbra sem kell lemondani arról, ha netán valamit bill-el pötyögnénk be, mert csak rácsatt és mehetnaszóval jóval egy tabletet jóval kényelmesebb kezelni bármilyen szempontból addig, amíg nem akarunk litániát bevinni, és pl. állva is simán elvagy vele. a hasznos droidos alkalmazásokról nem is beszélve
áhh, szerintem aki nem érti, miért jó ez, annak valszeg nincs is szüksége ilyesmire
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 3590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest