- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Új Trónok Harca telefon érkezik
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
szilasz007
aktív tag
Üdv,
A Bátrak kedvébe és akik tudják hova nyúlnak
Ez már egészen stabil és használható: PackMan 5.1.1 Beta
5.1.1 Loli - 0 használat közbeni fagyás, nulla lag, ébred-alszik rendesen.
Van egy másik, ami Blisspop alapú, na az egy nagy instabil szar. Appok fagytak, köv frissítésbe appok nem, "csak" a billentyűzet...
CWM-el simán felmegy és van már 5.1.1 alá Xposed is.
Szegény tabot széllyel lehet mókolni
Billentyűzet aksi kijelzés egyikben sincs. Gondolom emiatt 1 perc néma csend lesz.
-
szilasz007
aktív tag
válasz
darthsmoke #268 üzenetére
Na utána néztem...
Nekem is csak bejelentkezési kisérletről írt levelet:
We recently blocked a sign-in attempt to your Google Account [fyarina@gmail.com].
Sign in attempt details
Date & Time: Sunday, November 16, 2014 11:08:52 AM UTC
If this wasn't you
Please review your Account Activity page at https://security.google.com/settings/security/activity to see if anything looks suspicious. Whoever tried to sign in to your account knows your password; we recommend that you change it right away.
If this was you
You can switch to an app made by Google such as Gmail to access your account (recommended) or change your settings at https://www.google.com/settings/security/lesssecureapps so that your account is no longer protected by modern security standards.Itt állítsad átt kevésbbé biztonságosra és próbáld újra: https://www.google.com/settings/security/lesssecureapps
-
szilasz007
aktív tag
válasz
darthsmoke #266 üzenetére
Jo par honapja probaltam, valami hasonlo volt a hiba uzenet.
Emailt nem kaptal a fiokodba illetektelen hozzaferesi kiserletrol?
-
szilasz007
aktív tag
válasz
darthsmoke #264 üzenetére
Unlock toolnal mi a baj?
Ha email cim megadasa utan elhajt a program, akkor nezzel bele a gmail fiokodba, mert a googli biztonsagi beallitasa fogta meg a mukodeset.
Erre a megoldal a googli fiokodban a biztonsagi szint csokkentese, most gonkretan nem emlekszem hogyan hivjak, de a levelbol kikovetkeztetheto. Utana menni fog.
Es persze ezt csak 5 percre kell atirni. Errol neter van doksi is.
-
szilasz007
aktív tag
Az első Asus féle nyalóka az úgy is garantáltan nyalóka lesz :p.
Az első KitKat is egy nagy csokikupac volt.
Ha a nyalóka kijön, annak olyan szinten örülnék, hogy akkor lenne friss vezérlő az eszközhöz és egy rom, ami alapján xda-n beindulna a fejlesztés
Lehet elfogult vagok, de nálam az Asus szoftver terén leszerepelt.
-
szilasz007
aktív tag
válasz
krisztyann #216 üzenetére
Hehe, jót derültem, mikor erről az updateről írtál. Jobb lett a szoftver utána?
Derűm oka csupán az volt, hogy nekem pont a múlthétvégén elégeltem meg az Asus féle Zen feelinget ami nálam a
- néha zen vagyok és az aksi töltöttséget befagyasztom egy szintre, majd hirtelen lemerülvén, elalszok
- néha zen vagyok és töltök lefele és darabosan szaggatok, mert a multitask megvisel
- néha zen vagyok, meditálok és nem lehet oldom fel a képernyőt, csak ha újraindítasz
- néha zen vagyok, meg kitkat, ezért SD kártyára akármiből nem írsz, mert én az nem akarom
ig terjedt.Ergo egy laza fél órás melóval feloldottam a bootloadert, feltettem egy CWM Recoveryt és egy Cyanogen alapú romot: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2700118
Őszintén, az Asus elmehet a fenébe. Hardvert tudnak gyártani, de szoftver azt nem hozzá.
Viszont mások hozzá még milyet: Ez a rom, nem akad, nem fagy, pár funkció gombot eltekintve tökéletesen kezeli a billentyűzetet, magyarul is. Úgy megy a tab, ahogyan elvárnám én azt tőle alapból. Persze Root kinek kell bekapcsolható, és alapból az SD-re írás is engedett. Őszintén nem bántam meg és most már nem is érdekel, hogy mit tesz az Asus. Kicsit kár, hogy a garancia az bukó lett, de maga a tab így sokkal, de sokkal élvezetesebb és használhatóbb lett. Asusra nézve meg szomorú és ciki, hogy mások jobban megoldják a szoftvert a termékéhez, mint ahogy azt ők képesek lennének...
Ha esetleg valaki másnak is elege lenne a gyári rom lomhaságából, hibáiból és nem félti a garit, szerintem megéri ez a váltás. És pofon egyszerű a folyamat maga is.
-
szilasz007
aktív tag
Szerintem semmivel se többet, mint amit az Asus magától.
Jó hardver gyátró, de mint szoftveres, nagyon leszerepelt nálam.Akad, ritkán újra indúl, hülyén müködik az automata fényerő, talán még jobban merül is. Én komolyan gondolkodom, azon, hogy felcyanozom, azt megnzem, hátha van rá valami stabil házi rom.
-
szilasz007
aktív tag
Hola! Ma OTA-n kijött a KitKat. Lássuk mi a vége, és hogy maradt-e az sd kártya írás
-
szilasz007
aktív tag
No, mivel új kijelzőt kaptam, gondoltam, erre már teszek fóliát is, mert elég könnyen karcolódott ez már nálam.
Itthon nem volt, de sebaj, eBay: http://www.ebay.com/itm/181260013182?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649
Ezt csak ajánlani tudom, teljesen korrekt kiszerelés, adnak hozzá mindent, ami a szösztelen felhelyezéshez kell.
-
szilasz007
aktív tag
No, gondoltam megirom. Ket hete ASUS-nal RMA-ztam a tabot a kijelzo miatt. Roviden, hogy ne kelljen visszaolvasni, nekem alulrol kb 1 centire egy vonalba erzeketlen volt. GLS, hozta, vitte, ket het alatt, ma jot meg.
Kicsereltek a kijelzot. Igy es most tokeletes. Oszinte legyek, hianyzott, de igy azert mar megerte
-
szilasz007
aktív tag
No, gép elött megnéztem bővebben, hogy mi történt. Úgy nézz ki, hogy OTA-n feldobta a korábbi romot. Kösz szépen. Ez egy jó kör volt. Most teszem vissza kézzel a régit...
-
szilasz007
aktív tag
válasz
Dr.Anonymus #186 üzenetére
Ezek szerint neked is feldobta a drága ? :-)
-
szilasz007
aktív tag
Ma feldobott egy ota frissítést a tab. Telepítés után fél óra alatt nem sikerült felállnia. Eredménye recovery, wide, és egy 4.2.2-es downgrade. Köszönöm Asus. Good Job.
-
szilasz007
aktív tag
Kezd ebből a tabból qvára elegem lenni. Mai hülyesége, amit észrevettem, hogy a külső SD kártyáról eltűnnek a könyvtárak. Hely foglalás meg marad. Viszont újra létre tudod hozni őket a kártyán. Továbbá meg a Tárhely alatt nincs ott az SD kártyának a formázási lehetősége.. Köszönöm szépen.
-
szilasz007
aktív tag
válasz
Dr.Anonymus #177 üzenetére
Ertem, kosz szepen!
Akkor ezt is elkonyvelem egy featurenek. Lehet majd unnepek utan majd komolyabban fogok vele foglalkozni. Szunet alatt azert legyen mar nalam :p
-
szilasz007
aktív tag
Kérdés tulajokhoz. Nektek az érintő felület mindenhol jól működik?
Nálam, ha pl fektetve tartom normálisan (Asus felirat felül) akko jobbról kb 1 centi távra a kijelző szélétől egy függőleges csíkban gyengén, vagy inkább nem érzékel és ez az olyan játékoknál erősen be zavar, aminél a képernyőn kell cibálni valamit pont a jobb szélre.
Kvázi megy a filó, hogy ez szoftver vagy vigyem gariba.
-
szilasz007
aktív tag
válasz
black0ster #166 üzenetére
Szia,
Én fóliának és hátlapnak nem néztem utána. Nekem nem kellett. Vagy a billentyűzeten szállítom, vagy pedig olyan környezetbe, ahol nem karcolódik. Amúgy meg gorilla. Arra én nem szoktam fóliát tenni, mert minek.
Hátlap ugyanez a történet. Ráadásul az itt meg fém is. Így is elég nagy és "nehéz" :p -
szilasz007
aktív tag
válasz
black0ster #162 üzenetére
Azt a memória takarító appot meg töröld le a fenébe. Többet árt, mint használ. Ha takarítani akarsz, az Asus adott widgetet erre. Listázza a processeket és ha akarod takarít. Elöttem meg már megírták, hogy miért nincsen értelme ezeknek az appoknak.
-
-
szilasz007
aktív tag
Szia,
Sima check a tabon a rendszer infó alatt, mint akármilyen más androidos kütyü alatt.
Amőgy meg sok változás nem történt, de legalább mos már be lehet kapcsolni a %-os töltöttség jelzést is alapból. Amúgy meg eddig úgy nézz ki, ez végre egy szép kiforrott rom. Nem akadt be még, nem fagyott le és pörgős. Ilyennek kellett volna lennie out of the box. Most már ajánlható. -
szilasz007
aktív tag
válasz
Dr.Anonymus #154 üzenetére
Hehe, beelőztél, lehet nem kellett volna megvárnom míg felmegy
és hú.. ez tényleg pörgősebb lett.
-
szilasz007
aktív tag
Úgy nézz ki, hogy WW-re is kinn van már az OTA. Úgyhogy, lehet az update keresést nyomogatni
Első dolog ami más lett.. Asus.. In Search of Incredible... új boot animációk. Huhú!
Stabilitás tere majd kiderül. Elsőre pörgősebbnek tűnik. Folyt. köv.
-
szilasz007
aktív tag
válasz
Dr.Anonymus #152 üzenetére
Ez oromhir, erdekel, hogy mit fog hozni es foleg hogy a random fagyasokat javitja
Approve. -
szilasz007
aktív tag
-
szilasz007
aktív tag
válasz
Dr.Anonymus #124 üzenetére
Igen, köszönöm. Igazából ezt szerettem volna olvasni vissza, megnyugtatásul: erősíti a gyanúm, hogy SW oldalú a hiba és nem én kaptam egy rossz példányt.
Az automata fényerő beállítása nekem is elég furcsának tűnt. Nekem zavaróan érzékeny. Szinte vibrál a kép. Azt ki is kapcsoltam.
Asusnak a FW-t meg már ismerem. Kissé vicces, hogy a főzött romok minősége jobb a TF101-en, mint a hivatalos
Pl: az első hivatalos ICS update után néha elment a hang és lehetett rebootolni... meg ilyenek. Megjavítják az biztos, de "jó" látni, hogy tesztelni, no azt még mindig tudnak :p
De több rossz nincs, röccenés nélkül, pörög, teszi a dolgát. Jó kis gép.
És hogy hozzá tegyek valami hasznosat is... nekem azt tünt fel, hogy pl FTP-n keresztül sokkal gyorsabban tudok rá másolni, mint a régi tabra (FTP Server, market). Viszont, ha a kijelző elalszik, akkor szépen visszaveszi a procikat parkolóra és a sebesség 5MB/s-ről leesik 900KB/s -re. Ez érthető, de a régi tabnál ez mégsem volt.
-
szilasz007
aktív tag
Akinek lett már. Nektek mennyire stabil a tab? Én lecseréltem erre öreg harcos TF101-esemet, azt kb naponta lefagy és újra indul, tök véletlenszerűen, mikor alkalmazásokat indítok el. Filózok, hogy FW-e, vagy gari. De mivel ettől független tökéletes és nem is következetes, hááát. Inkább FW-re tippelnék és kérdem, nálatok fagyott-e már így le.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Yettel topik
- Battlefield 6
- Gitáros topic
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Kiemelkedően csendes ASUS VGA jött a Noctua közreműködésével
- Új, belépő szintű Radeont kapnak az OEM-ek
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2036
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2937, 100% Akksi
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Designer 4K Monitor - BenQ PD-3200-U
- LG 27UP850NP-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest