Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobilhasználat külföldön
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
PROHARDVER! témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
lcee79
addikt
Na feltettem a 4.4.4-es Omnirom-ot a transformers-re (gondoltam ennek olyan egyszerű a leírása... de mondjuk úgy hogy csak a leírás volt egyszerű
)
És eddig még nem jött elő a bolondulás, gyorsabb is lett szerintem, mondjuk nova launchert használom, visszatelepítettem rá mindent amit akartam...
Ha így marad akkor nagyon megérteA leírások amik voltak hozzá, azokkal viszont nem voltam megelégedve
Minimum 2 órámba telt még értelmeztem és kb 10 helyről szedtem össze (és persze angolul) az infót...
Pedig így utólag belegondolva, hogy már kész, nem is lett volna nehéz
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító teszt
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Szép! Lenovo Thinkpad T14 G3 "Golyóálló" Üzleti Laptop 14" -50% i5-1250P 12Mag 16GB/512GB FHD+ IPS
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 1 - Ryzen 5 Pro 4650U, 16GB RAM, 512GB NVMe SSD - Szépséghibával, áron alul!
- Lenovo ThinkBook 16 Gen 6
- Bivaly Lenovo T14 gen5 (Core Ultra 7 32Gb DDR5 1 Tb SSD) laptopom eladó 2 év gyártói garanciával!
- Dell G15 Gamer laptop - DLL5511306108
Üzleti előfizetők hirdetései
- Honor X6a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- Wacom Cintiq DTK-2260 digitális rajztábla
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új monitor állvány- elegáns megoldás a dupla A/4-es papírcsomag helyett - csak össze lett szerelve
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest