- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Google Pixel topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Ár-érték bajnokot avatott a Poco?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ganz-[HUN]
addikt
Ez az eredeti bootcamp driver csomag, senki se nyúlt bele.
-
lev@bps
csendes tag
A Chrome akkor ugrik teljes képernyős módba, ha fönt vagy lent a külső kávától befelé húzod az ujjad. Ezt kell elkerülni, de néha így is összejön véletlenül. Engem is idegesített, azért kerestem meg, mi az - de könnyen lehet, hogy ki lehet kapcsolni a Chrome beállításokban.
-
Az Asus programok között az Asus Reading Mode programban lehet kikapcsolni felül.
Hagyd a Chrome-ot. Én Opera függő vagyok, de ezen a gépen én sem használom, mert nem úgy működik, ahogy kell. Jól kitalálta a Microsoft az IE integrálását, mert az a leggyorsabb. Kell még pár hónap, amíg a többiek alkalmazkodnak, vagy lehet nem is fog így sikerülni.
-
Hello.
1. Majd megszokod, csak az elején fura.
2. Ez néha előfordul a frissítéseknél, de nagyon ritkán. Nálam is az elején történt.
3. A használati utasítást érdemes elolvasni, onnan megtudod, hogy ez a szemkímélő mód. Kikapcsolható (asus reading mode).
4. Passz.
5. Igen. Amit letöltött azt tudod offline módban is. Be lehet állítani, milyen időszakot tároljon offline.
6. Ha lehajtod, akkor asszem alvó módba megy. Az emaileket, facebookot stb. figyeli és értesít. Ezért kicsit többet fogyaszt. Napi használatkor ez a jó, de ha hosszabb ideig nem használod, vagy már csak kevés kraft van benne, akkor kapcsold ki, mert ha így merül le teljesen, az nem tesz jót neki.
-
zsola32
őstag
a teteje nekem is viszonylag nehezen pattan bele.
a masina nagyon szuper, gyors, nagyon szépen viszi a multimédiás tartalmakat.
(xbmc, 1080p-s filmek lejátszása is tökéletes)a bluethoots-os egeret először "picit" nehezen tudtam elindítani, de most kapcsiból indul, a t100 indításával.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sword 16 HX 16" FHD+ IPS i7-13700HX RTX 4070 32GB 500GB NVMe magyar vbill gar
- ZBook Power 15 G10 15.6" FHD IPS i7-13800H RTX A500 32GB 512gb NVMe ujjolv gar
- Újszerű HP Pavilion 14-ec0004nh - 14"FHD IPS - Ryzen 5-5500U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Inspiron 5406 2-in-1 14" FHD IPS érintő i5-1135G7 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv aktív toll gar
- MacBook Pro 14" M1 Max/32GB/1TB/Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 92%/p4319
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Asus ROG G20AJ - Intel Core i7-4790, GTX 980
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest