- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- OnePlus One - Kína már itt One
- Android szakmai topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
bibalint
csendes tag
Helló!
Valami alkalmazás lehet, én is most nyomozom. Van amikor csak alvóba küldöm minden használat után és sokáig bírja, de olyan is hogy 71%-ról 20-ra merül egy éjszaka alatt. A Chrome ha nyitva marad tuti nagyon merít, de biztos vannak még olyan alkalmazások amik jobban merítik...
-
bibalint
csendes tag
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem. Most, hogy beindult a Spotify itthon is beleütköztem egy problémába. Egyrészt nincs app, csak sima desktopos verzió. Ez még nem lenne túl nagy gond, viszont a desktopon futtatott Spotify nem tartja életben a tabletet, azaz ha csak leteszem, hogy játszon le zenét, és nem nyomogatom, tapizom, akkor mindig kikapcsol alvó módba... Persze tudom, hogy ki lehet kapcsolni a rendszerbeállításokban, hogy soha nem menjen sleep módba a tablet, de jobb lenne egy olyan opció, hogy a képernyőt kikapcsolhatom, de a zenelejátszás megy... Azt olvastam, hogy a Metro-s appok képesek úgy zenét lejátszani, hogy nem megy aludni a noti, viszont a Spotify web player, amit a metro-s IE-n nyitok meg szintén sleep módba megy...
Ötlet? Illetve Spotify alkalmazásról semmi infótok nincsen?
Köszi!
-
bibalint
csendes tag
Sziasztok!
2 hét használat után továbbra is azt mondom, hogy remek kis gép, persze ismerni kell a korlátait. Én elsősorban otthon használom normál "otthoni" funkciókra (levelezés, böngészés, facebook) ilyesmi, szóval nem nyüstölöm napi 8 órát irdoa alkalmazásokkal, játékokkal. Így, hogy csak esténként, illetve hétvégén használom heti egy töltéssel elmegy, ami több mint jó... Nagyon tetszik, hogy a céges USB tokenes - VPN-es belépést is be tudtam üzemelni, úgyhogy a teljes értékű Office-al együtt simán munkára is lehetne használni.
A billentyűzettel van néha gondom, a kiosztása szokatlan, illetve gépelésnél néha bezavar a touchpad, de most már ha hosszabb szöveget gépelek szépen kikapcsolom, így probléma megoldva. Egyébként a touchpadet szidja mindenki, de szerintem egyálátalán nem gáz.
Fagyás sosem volt még, eddig egyetlen hibára bukkantam, méghozzá, hogy a Chrome néha hajlamos beragadni a futó processzek közé és szépen meríteni az akksit.
A Windowsos touchos felület viszont nagyon bejön, az egymás mellé rakott alkalmazások kezelése zseniális
. Meg szerintem az egész felület jól ki van találva, nem kell megijedni tőle
. 2 hét alatt annyira belejöttem a Win8-as gesture-ökbe, hogy már automatikusan a telefonomon is úgy próbáltam alkalmazást bezárni, hogy fentről lefelé húztam
.
Szóval ami a tesztben is volt, ebben az ár-érték arányban verhetetlen...
-
bibalint
csendes tag
Sziasztok!
Én is T100 tulaj lettem. Szerintem is brutál jó kis kütyü, egy tengap éjszakai töltés után beállítgattam mindent, frissítettem mindent, tesztelgettem, nyomogattam, simogattam egész nap és ma reggelre még mindig volt 12%. Szép teljesítmény
.
Viszont van egy roppant idegesítő dolog benne, ebben várnék tippeket, hátha Ti már rájöttetek a megoldásra. Szerencsétlen W8.1 képtelen kezelni a NAS-on tárolt tartalmakat. Nekem az összes képem, zeném egy Synology NAS-on pihen, hogy mindenhonnan elérjem, de sem a Fényképek, sem a Zene alkalmazás nem képes kezelni őket. A képek problémáját megoldottam a Gallery HD nevezetű alkalmazással, ugyanis ez látja a hálózati mappákat is, bár mivel nem indexel elég lassú...
Viszont zene terén meg vagyok lőve. Olyan alkalmazást keresek, amelyik szépen benyalja a NAS-on (ami egyébként média szerverként is funkcionál) lévő Zene könyvárban lévő mp3-akat és szépen tudok benne keresgélni, playlisteket csinálni és streamelve lejátszani. Az asztalon futó Windows Media Player képes erre, de jó lenne valami Metro style megoldás....
Köszi!
-
bibalint
csendes tag
Sziasztok!
Gyors kérdés. Gyárilag van a dobozban valami plusz kábel a töltőn kívül (pl. OTG kábel, vga átalakító) ?
Köszi!
bb
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Lenovo Ideapad 330S-15IKB / I5 /20GB RAM / GTX 1050 / M.2 SSD
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 5 Ultra-I7/64GB/512SSD/Érintőképernyő/garancia
- Lenovo ThinkPad T14 G3 I5-1245U/32GB/1TBSSD/Érintőképernyő/Garanciás.
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- Erő és sebesség? Most az Öné lehet! Ráadásul kamatmentes rèszletre is!
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged