Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- 8000 mAh-s aksi a Kínában most bemutatott Honor 500-akban
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
neilszab
őstag
Ez is egy professzionális monitor: játékra.
Grafikai munkákra szánt monitorral nem fogsz tudni érdemben játszani, mint ahogy ezt sem Photoshop-ra veszi, aki ilyet vesz. És igen, tény, hogy drága.
Aki pedig tudatosan hajlandó ennyit áldozni egy ilyen cuccra, az megérez 20ms késést. Kompetetív FPS-nél és szimulátorozásnál pedig minden ms számít. Én már az OLED-et várom...
-
neilszab
őstag
...27-es monitorra meg szerintem egyszerűen pazarlás ennyi pixel.
Játék élményben nem ad annyit, mint amennyi plusz erőforrást elhasznál VGA oldalról, ráadásul a desktop oldalról meg egy rakás kompromisszummal jár, hogy használható legyen és ne folyjon ki az ember szeme. 32-es mérethez viszont már jól passzolna!

-
neilszab
őstag
Nem értem ez az állandó felháborodást a TN panelok ellen, egy kifejezetten gamer monitornál sokkal fontosabb szempont az input lag, a reakcióidő és a minél folyamatosabb kép kérdése, mint a betekintési szögek, meg a színvisszaadás.

Én a magam részéről mikor játszom, akkor szemből nézem a monitort és kevésbé kötnek le a színekkel kapcsolatos apróbb részletek, ellenben ha nem folyamatos, vagy akadozik, késik a kép az annál bosszantóbb tud lenni... gyakorlatilag a TV-ék és az IPS panelos monitorok 80-90%-a ma még sajnos alkalmatlan valóban komoly játékra.
A fenti gondolatok most az ártól függetlenül írom, a 240 ropis vételárat én sem találom túl barátinak...
Más:
Ezzel a felbontással igazán kiadhatnánk már egy tisztességes méretű gamer monitort is, mondjuk egy 32-eset, sajnos a jelenleg kapható WQHD 32-es monitorok botrányos input lag-gal és mozgás megjelenítéssel rendelkeznek....
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 16 Pro Max Natural Titanium Titán dizájn, Pro kamera,100% akku,2026. 02. 11
- Thinkpad P52s workstation: Core i7 8650U, 32GB RAM, P500 2 GB VGA, új kijelző és akkumulátorok
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest