- Homokféreggel is pózolhatna a OnePlus 15
- Motorola Moto G72 - a titkos favorit
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Fotók, videók mobillal
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Samsung Galaxy Watch - időtálló
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
neilszab
őstag
Ez is egy professzionális monitor: játékra.
Grafikai munkákra szánt monitorral nem fogsz tudni érdemben játszani, mint ahogy ezt sem Photoshop-ra veszi, aki ilyet vesz. És igen, tény, hogy drága.
Aki pedig tudatosan hajlandó ennyit áldozni egy ilyen cuccra, az megérez 20ms késést. Kompetetív FPS-nél és szimulátorozásnál pedig minden ms számít. Én már az OLED-et várom...
-
neilszab
őstag
...27-es monitorra meg szerintem egyszerűen pazarlás ennyi pixel.
Játék élményben nem ad annyit, mint amennyi plusz erőforrást elhasznál VGA oldalról, ráadásul a desktop oldalról meg egy rakás kompromisszummal jár, hogy használható legyen és ne folyjon ki az ember szeme. 32-es mérethez viszont már jól passzolna!
-
neilszab
őstag
Nem értem ez az állandó felháborodást a TN panelok ellen, egy kifejezetten gamer monitornál sokkal fontosabb szempont az input lag, a reakcióidő és a minél folyamatosabb kép kérdése, mint a betekintési szögek, meg a színvisszaadás.
Én a magam részéről mikor játszom, akkor szemből nézem a monitort és kevésbé kötnek le a színekkel kapcsolatos apróbb részletek, ellenben ha nem folyamatos, vagy akadozik, késik a kép az annál bosszantóbb tud lenni... gyakorlatilag a TV-ék és az IPS panelos monitorok 80-90%-a ma még sajnos alkalmatlan valóban komoly játékra.
A fenti gondolatok most az ártól függetlenül írom, a 240 ropis vételárat én sem találom túl barátinak...
Más:
Ezzel a felbontással igazán kiadhatnánk már egy tisztességes méretű gamer monitort is, mondjuk egy 32-eset, sajnos a jelenleg kapható WQHD 32-es monitorok botrányos input lag-gal és mozgás megjelenítéssel rendelkeznek....
Új hozzászólás Aktív témák
- RC modell földön, vízen, levegőben
- LED világítás a lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Küszöbön az androidos PC-k
- Homokféreggel is pózolhatna a OnePlus 15
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Motorola Moto G72 - a titkos favorit
- BMW topik
- További aktív témák...
- Dell Alienware AW2725DF QD-OLED Monitor! 2560x1440 / 360Hz / 0.03ms / FreeSync!
- LG UltraWide 34WQ500-B Monitor
- LG UltraGear 27GR95QE-B Gamer Oled Monitor!27"/2k/240hz/0,03ms/HDMI 2.1/Konzolhoz is/Beszámítok!
- Rog Falchion Ace bill,Rog Impact 3 egér,Rog XG27ACS-W monitor,ROG xxl egérpad, secretlab monitor arm
- SAMSUNG LU28R550UQRXEN 28" 4K 60Hz UHD LED monitor
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro E-SIM 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3508, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3063
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest