- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
neilszab
őstag
Nem értem ez az állandó felháborodást a TN panelok ellen, egy kifejezetten gamer monitornál sokkal fontosabb szempont az input lag, a reakcióidő és a minél folyamatosabb kép kérdése, mint a betekintési szögek, meg a színvisszaadás.
Én a magam részéről mikor játszom, akkor szemből nézem a monitort és kevésbé kötnek le a színekkel kapcsolatos apróbb részletek, ellenben ha nem folyamatos, vagy akadozik, késik a kép az annál bosszantóbb tud lenni... gyakorlatilag a TV-ék és az IPS panelos monitorok 80-90%-a ma még sajnos alkalmatlan valóban komoly játékra.
A fenti gondolatok most az ártól függetlenül írom, a 240 ropis vételárat én sem találom túl barátinak...
Más:
Ezzel a felbontással igazán kiadhatnánk már egy tisztességes méretű gamer monitort is, mondjuk egy 32-eset, sajnos a jelenleg kapható WQHD 32-es monitorok botrányos input lag-gal és mozgás megjelenítéssel rendelkeznek....
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3109
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3431, 94% Akkumulátor
- Honor MagicBook 16 Ryzen 5 5600H 16GB 512GB FHD 144Hz
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Apple iPhone 13 Pro 128GB,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest