Hirdetés
- LG Velvet (4G) - megelőzte a híre
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dtomka
veterán
Nekem tegnap érkezett meg 1 Asus IPS panelű 24" monitor ( 6 ms). Előtte Benq TN 22" (5 ms) monitor használtam. Játékok közben a v-sync mindig ki van kapcsolva. (több fps) A csere után azt tapasztaltam, hogy az új monitornál nincs kép szétesés
.Biztosan jó lesz, ez az új sync, de h még ezért is fizessen az ember...nem elég h jó vga, monitor+kalibrálás (én nem kértem), de még a monitor tudásáért is fizetni kell. Ez azért már túlzás az Nvidia részéről. Az AMD szintén dolgozik, h az általa gyártott vga-kon is legyen hasonló. (azért majd nem kell fizetni)
A monitor nagyon szép, de kár h TN panel és azért az árért már professzionális monitorokat is lehet kapni. Szerintem túlárazott, mint minden újdonság.
Új hozzászólás Aktív témák
- Olcsó vs. drága egér: melyiknél érzed meg igazán a különbséget?
- World of Tanks - MMO
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- AliExpress tapasztalatok
- Okos Otthon / Smart Home
- Mini-ITX
- LG Velvet (4G) - megelőzte a híre
- Gurulunk, WAZE?!
- Milyen egeret válasszak?
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- WaveShare 4.3inch Capacitive Touch Screen LCD, 800 480, HDMI, IPS, Various Devices & Systems Support
- Microsoft Surface Hub 2s - Interaktiv 4K monitor/ All in one PC - I5 8. generációs - Piaci ár alatt
- Alienware AW3423DW QD-OLED monitor - 2028. 01. 24-ig tartó ALZA jótállás
- BenQ ScreenBar Halo
- LG UltraGear 27GR95QL-B OLED Monitor! LOL Editions - 2560 x 1440 / 240 Hz / 0.03ms / G-SYNC
- BESZÁMÍTÁS! Asus B150-Pro i5 6500 8GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1050Ti 4GB Rampage SHIVA 450W
- ÁRCSÖKKENTÉS Ravpower 6000 mAh-s mégis pici powerbank eladó
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3139, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
.