Keresés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• Gh057

csendes tag

Megnéztem a linkelt orosz fórumot, és ha jól értelmeztem vannak kis gondok a nagyobb felbontással, de a lényeges hiba az az, hogy multimédiás alkalmazásoknál is jelentősen lassult a gép, így a videózás se volt olyan fényes a nagyobb felbontás ellenére.
    "As to the speed - in my view, if there is a slowdown, then a minor. Видео в TCPMP проигрывается медленнее раза в 2. Video TCPMP plays in slower times in 2. То есть при больших разрешениях видео, скорости может не хватить. That is, in large permits video, speed might not be enough. Но даже при этом довольно-таки смотрибельно за счет автоматического пропуска кадров. Even so, there are smotribelno passes through automatic placement."

• Gh057

csendes tag

Jó lett a teszt, megérte várni. Plusz pont a zörgő belső alkatrész megemlítéséért, ami már nekem is feltűnt múlthéten, a kijelző halk sípolása meg a Mio GPS érintőképernyőjénél is megvan, tehát úgy tűnik az nem gond. A Stylus tényleg lötyög, bár eddig nem tűnt fel.
    Egyik hiba ami viszont nekem eléggé feltűnt, hogy fényképezésnél a mozgó dolgokat fotózva torzul kicsit a kép, olyan mintha csíkokban csinálná a gép a képet fentről lefelé vízszintesen. Egy példát írok is: hugom fut felém, lefotózom, a feje az ottmarad, de a lába már szinte megérkezett, tehát kicsit csalóka a dolog... vagy én állítottam be valamit rosszul? Pedig sport fokozatra tettem...

A VGA kijelző meg ha benne van, igazán adhatnának ki hozzá 640*480-as ROM-ot... elvégre ha az oroszoknak sikerült, másfelől meg nem hinném, hogy akkora nehézség lenne megírni. Kéne QVGA és VGA ROM is, az ember meg eldönthetné, hogy melyiket akarja használni, ha életbevágó a hosszabb üzemidő legfeljebb marad a QVGA-nál.

Új hozzászólás Aktív témák