- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Fenntartható, tartós kiegészítőket mutatott be a Fairphone
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Telekom mobilszolgáltatások
- Zeiss triplakamera az új Vivo V60-ban
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tünci86
csendes tag
válasz
DoItYourself #339 üzenetére
Nekem samsung F6500as tv-m van, gond nélkül működött a tükrözés. Először a tvt váltottam screen mirroringra, aztán bekapcsoltam a memopadon is és rögtön egymásra találtak. Persze ugyanazon a wifin kell lenniük.
-
Tünci86
csendes tag
Hát ezt sajnálattal hallom :-/
Egy két apróbb hibát is észrevettem: pl a főképernyő widgetén jól írja ki az időt (csak sajna nem találtam a 24 órás időformátumot hol kell beállítani) viszont a sarokban,ahol az aksit is mutatja néha befagy az idő(meg a fentről lehúzható gyors menüben is), újraindítás segít rajta. Eddig ilyet fordítva tapasztaltam leginkább,hogy a widget csúszik.
Az Asus to do-ban el van csúszva a naptár, pl szeptember 8 vasárnap volt, abba hétfő (igen,jó évet néztem)Az ilyen kis apróságoktól eltekintve összességében elégedett vagyok. Tetszik a formája,kézreáll, nő lévén pinket vettem,így egyik férfi rokon/ismerősöm sem akarja kölcsön kérni
Videókból mindent vitt,bár igaz én amióta androidos kütyüt használok,az első letöltésem mindig az MXplayer volt. Játékok is mennek rajta (NFS, Spiderman,Ravensword) Max Payne is elindult,de a gombok valamiért nem jelentek meg. Olvasni is jó rajta,a böngészője pedig bitang gyors. Ezért az árért tökéletes.
Poénból kipróbáltam a Tv-vel tükrözést, igazából azzal se volt hiba. NFS-t kifejezetten jó volt úgy
-
Tünci86
csendes tag
Sziasztok!
1 hete vettem egy Memo pad HD 7-et, eddig nagyon tetszik! Viszont 1-2 dolgot nem találok.
Eddig nem volt androidos tabletem, okostelefonból pedig csak samsung. Samu után kicsit furcsa volt a tablet kezelése (ugye ott balról jobbra menü előhozó gomb--->home--->vissza) A Menü/beállítás gomb hiányzik nekem.
Pl Alkalmazások/ modulok(widget) résznél samunál megnyomtam a menügombot/szerkesztés,és variálhattam az alkalmazásokat, letilthattam,elrejthettem, vagy mappába pakolhattam,rendezgethettem. Ennél ezt hogy tudom megcsinálni? Vagy pl hogy mappát hozzak létre? Vagy a főoldalon mappa létrehozása?
Samunál ha a kezdőképernyőn rajta tartottam az ujjam előjött egy kis menü (háttérképek widgetek stb.) Ennél csak háttérképet lehet választani.
Szóval a főkérdés az ikonok rendezése,mappázás, elrejtés(sok olyan alkalmazás van ami számomra felesleges,törölni meg nem lehet. nem tetszik a káoszElőre is köszi a válaszokat!
Új hozzászólás Aktív témák
- Bluetooth hangszórók
- Melyik tápegységet vegyem?
- Google Pixel topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Battlefield 6
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Nők, nőügyek (18+)
- További aktív témák...
- Apple Pencil Pro bontatlan 1 év Apple jótállás
- MacSzerez.com - iPad / 8. generáció / Ezüst / 128GB / Wifi + Cellular / Garancia!
- iPad Pro 12.9" 4.Gen 2020 1TB Space Gray Wifi cellular, Garanciával, üzletből
- Samsung Galaxy Tab S10+ (256 gb) (+ book cover) (Samsung vásárlás)
- Apple iPad Pro 12.9 5th gen Wifi 128GB Space gray (A2378)
- ASUS X540SA-XX004D Notebook - 4 napot használt
- iKing.Hu - Honor Magic V2 Black Használt, karcmentes állapotban 16 GB RAM / 512 GB tárhely
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3048, 94% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A12 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest