- One mobilszolgáltatások
- Bekékült a Pixel 10a
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tünci86
csendes tag
válasz
DoItYourself
üzenetére
Nekem samsung F6500as tv-m van, gond nélkül működött a tükrözés. Először a tvt váltottam screen mirroringra, aztán bekapcsoltam a memopadon is és rögtön egymásra találtak. Persze ugyanazon a wifin kell lenniük.
-
Tünci86
csendes tag
Hát ezt sajnálattal hallom :-/
Egy két apróbb hibát is észrevettem: pl a főképernyő widgetén jól írja ki az időt (csak sajna nem találtam a 24 órás időformátumot hol kell beállítani) viszont a sarokban,ahol az aksit is mutatja néha befagy az idő(meg a fentről lehúzható gyors menüben is), újraindítás segít rajta. Eddig ilyet fordítva tapasztaltam leginkább,hogy a widget csúszik.
Az Asus to do-ban el van csúszva a naptár, pl szeptember 8 vasárnap volt, abba hétfő (igen,jó évet néztem)Az ilyen kis apróságoktól eltekintve összességében elégedett vagyok. Tetszik a formája,kézreáll, nő lévén pinket vettem,így egyik férfi rokon/ismerősöm sem akarja kölcsön kérni
Videókból mindent vitt,bár igaz én amióta androidos kütyüt használok,az első letöltésem mindig az MXplayer volt. Játékok is mennek rajta (NFS, Spiderman,Ravensword) Max Payne is elindult,de a gombok valamiért nem jelentek meg. Olvasni is jó rajta,a böngészője pedig bitang gyors. Ezért az árért tökéletes.Poénból kipróbáltam a Tv-vel tükrözést, igazából azzal se volt hiba. NFS-t kifejezetten jó volt úgy

-
Tünci86
csendes tag
Sziasztok!
1 hete vettem egy Memo pad HD 7-et, eddig nagyon tetszik! Viszont 1-2 dolgot nem találok.
Eddig nem volt androidos tabletem, okostelefonból pedig csak samsung. Samu után kicsit furcsa volt a tablet kezelése (ugye ott balról jobbra menü előhozó gomb--->home--->vissza) A Menü/beállítás gomb hiányzik nekem.
Pl Alkalmazások/ modulok(widget) résznél samunál megnyomtam a menügombot/szerkesztés,és variálhattam az alkalmazásokat, letilthattam,elrejthettem, vagy mappába pakolhattam,rendezgethettem. Ennél ezt hogy tudom megcsinálni? Vagy pl hogy mappát hozzak létre? Vagy a főoldalon mappa létrehozása?
Samunál ha a kezdőképernyőn rajta tartottam az ujjam előjött egy kis menü (háttérképek widgetek stb.) Ennél csak háttérképet lehet választani.
Szóval a főkérdés az ikonok rendezése,mappázás, elrejtés(sok olyan alkalmazás van ami számomra felesleges,törölni meg nem lehet. nem tetszik a káosz
Előre is köszi a válaszokat!
Új hozzászólás Aktív témák
- "Szinte Új" iPad Pro 12.9 (3. gen) + Apple Pencil 2 + Smart Folio tok
- Lenovo Tab4 (TB-8504x) tablet leárazás !!AkciÓÓ!
- DELL LATITUDE 7275 2in1 12.5" IPS Win10 TABLET/NOTEBOOK 8G/256GB ÜZLETBŐl, GARANCIÁVAL
- Apple iPad Air 2025 11" 1TB Cellular (MCG84HC/A)
- iPad Air 5th gen (2022) 11" Blue M1 Cellular 5G, ESR Rebound Hybrid Case 360 tok, 5in1 Type-C Hub
- BESZÁMÍTÁS! Xiaomi 15 Ultra 5G 16GB / 512GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB White-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3123
- Samsung Galaxy Ring 12mm, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3107, 100% Akkumulátor
- LG 65B3 -65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Videókból mindent vitt,bár igaz én amióta androidos kütyüt használok,az első letöltésem mindig az MXplayer volt. Játékok is mennek rajta (NFS, Spiderman,Ravensword) Max Payne is elindult,de a gombok valamiért nem jelentek meg. Olvasni is jó rajta,a böngészője pedig bitang gyors. Ezért az árért tökéletes.