- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Megjött Magyarországra a legnagyobb akkuval szerelt Redmi
- Nothing Phone (3) – tervezett kaotika
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Magyarországra jött az ultravékony S25 Edge
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tünci86
csendes tag
Hát ezt sajnálattal hallom :-/
Egy két apróbb hibát is észrevettem: pl a főképernyő widgetén jól írja ki az időt (csak sajna nem találtam a 24 órás időformátumot hol kell beállítani) viszont a sarokban,ahol az aksit is mutatja néha befagy az idő(meg a fentről lehúzható gyors menüben is), újraindítás segít rajta. Eddig ilyet fordítva tapasztaltam leginkább,hogy a widget csúszik.
Az Asus to do-ban el van csúszva a naptár, pl szeptember 8 vasárnap volt, abba hétfő (igen,jó évet néztem)Az ilyen kis apróságoktól eltekintve összességében elégedett vagyok. Tetszik a formája,kézreáll, nő lévén pinket vettem,így egyik férfi rokon/ismerősöm sem akarja kölcsön kérni
Videókból mindent vitt,bár igaz én amióta androidos kütyüt használok,az első letöltésem mindig az MXplayer volt. Játékok is mennek rajta (NFS, Spiderman,Ravensword) Max Payne is elindult,de a gombok valamiért nem jelentek meg. Olvasni is jó rajta,a böngészője pedig bitang gyors. Ezért az árért tökéletes.
Poénból kipróbáltam a Tv-vel tükrözést, igazából azzal se volt hiba. NFS-t kifejezetten jó volt úgy
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X|S
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Futás, futópályák
- Nintendo Switch 2
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Pénztárcabarát, ugyanakkor trendi mikrotorony jött a Jonsbótól
- Óra topik
- Előzetes érkezett a Little Nightmares III-hoz
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- Eladó szép állapotban levő Lenovo Tab M8HD 3/32GB / 12 hó jótállással / gyári tartozékokkal
- Apple iPad Pro 12.9 M1 (5th gen Wifi+Cellular) 128GB
- Xiaomi Redmi Pad Pro 256GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- iPad 8 WiFi + Cellular / 32GB / Space Grey / Gyári kártyafüggetlen (239)
- Eladó/Cserélhető iPad Air 5 Wi-Fi 64 GB (Starlight) + Magic Keyboard + Epico tok
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2947
- Ryzen 7 5800XT: Gyorsabb, Erősebb, Tiéd lehet még ma! Rèszletre is!
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest