- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Yettel topik
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Google Pixel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tünci86
csendes tag
Sziasztok!
1 hete vettem egy Memo pad HD 7-et, eddig nagyon tetszik! Viszont 1-2 dolgot nem találok.
Eddig nem volt androidos tabletem, okostelefonból pedig csak samsung. Samu után kicsit furcsa volt a tablet kezelése (ugye ott balról jobbra menü előhozó gomb--->home--->vissza) A Menü/beállítás gomb hiányzik nekem.
Pl Alkalmazások/ modulok(widget) résznél samunál megnyomtam a menügombot/szerkesztés,és variálhattam az alkalmazásokat, letilthattam,elrejthettem, vagy mappába pakolhattam,rendezgethettem. Ennél ezt hogy tudom megcsinálni? Vagy pl hogy mappát hozzak létre? Vagy a főoldalon mappa létrehozása?
Samunál ha a kezdőképernyőn rajta tartottam az ujjam előjött egy kis menü (háttérképek widgetek stb.) Ennél csak háttérképet lehet választani.
Szóval a főkérdés az ikonok rendezése,mappázás, elrejtés(sok olyan alkalmazás van ami számomra felesleges,törölni meg nem lehet. nem tetszik a káoszElőre is köszi a válaszokat!
Új hozzászólás Aktív témák
- Amatőr csillagászat
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Linux kezdőknek
- iPhone topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Formula-1
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Yettel topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3445, 97% Akkumulátor
- Bontatlan egérpad Razer Sphex V3 (RZ02-03820100-R3M1
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad WUXGA Touch i5-1145G7 vPro 16GB 256GB 4G LTE GPS Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest