- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Apple Watch
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Google Pixel topik
- A Pixel 10 minden színben és oldalról
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Magisk
- Európa exkluzív Edge 60 Fusion színe a Mocha Mousse
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
dongokiller
csendes tag
Valaki egy FPS limitert tudna nekem ajanlani, amit jatek kozben is lathatnek a kepernyo valamelyik sarkaban?
-
dongokiller
csendes tag
válasz
csajszi29 #1131 üzenetére
Real Racing 3 mellé lekkell tölteni a Real racing 3 graphics cimü alékalmazást, mely segitségével betudod állitani a játék grafikáját. Mediumra rakva bőven szép és lagg mentes játék
Need for speed most wanted gyönyörüen fut.
Dead Trigger - Dead Trigger 2 szintén szépen futmodern combat 3 -4 sajnos már nem erre a tabra készült, vagy csak én nem tudtam normális verziót leszedni ami röccenés nélkül menne a tabon.
egy szó mint száz, a játékok döntő többségének hardveres igényeit bőven kielégiti
-
dongokiller
csendes tag
3hét használat után kiprobáltam lájtosabb és komolyabb játékokat. Real Racing2, Dead Trigger (high-on), Shadowgun, GTA III, Redline Rush, Need for Speed - Most Wanted, Zombie Area, SpeedX 3d, Skyriders tökéletesen mennek rajta.
A Real racing 3-nál azt vittem észre, hogy versenyközben a kocsi ''mozgása'' folyamatos (nincs lagg), viszont a a környezet mozgása egy picit szaggat. De szerintem még simán jácható kategoria.
Beac Buggy blitznél (nem tudom h miért) sajnos átlagosan félpercenként beszaggatott.Én ezeket probáltam ki, illetve az első körben felsorolt játékokkal szoktam játszani napi szinten (egy-kettő kivételével).
Modern combat 3, ill. Modern combat 4, valaki már probálta öket vagy játszik velük ezen a tableten, és ha igen válaszokat privátba kérném. Köszönöm!
-
dongokiller
csendes tag
Végre valahára megvettem a tabot. Ngayon fullos, viszont a gépemhez (windows xp) nemtudom háttértárként csatlakoztatni. valaki ez ügyben tudna segiteni?
előre is köszönöm
-
dongokiller
csendes tag
válasz
tillseemann #347 üzenetére
és szépen szalad a gépen ?
-
dongokiller
csendes tag
válasz
tillseemann #333 üzenetére
válaszodat köszönöm szépen.
real racingot viszont láttam videon, és ott patentul futott a memopadon. kérdés az hogy melyik verzió volt fent a tableten... -
dongokiller
csendes tag
válasz
tillseemann #312 üzenetére
Azt megkérdezhetem, hogy miylen játékokat probáltál ki rajta?
-
dongokiller
csendes tag
Heló Mindenki!
Valaki esetleg megtudná osztani tapasztalatait játékok terén Memopad Hd7-el?
(játékok pl.: gta III, gta vice city, Real racing 2-3, NOVA 3, Modern Combat 3-4, illetve ''közepes'' gépigényű játékok)
Válaszotokat előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Gitáros topic
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- AliExpress tapasztalatok
- Apple Watch
- Milyen SSD-t vegyek?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Honor Pad X9 / 4GB RAM 128 GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Apple iPad mini 7 2024 128GB a17 PRO Tablet!
- iPad Pro 12.9" 4.Gen 2020 1TB Space Gray Wifi cellular, Garanciával, üzletből
- Apple Pencil Pro bontatlan 1 év Apple jótállás
- HP Elite x2 1012 G1 Touch 2in1 LTE/4G Win10 Tablet lecsatolható bill. 100%ÚJ Akku, üzletből, 27%ÁFÁS
- HP EliteBook 830 G5 i5-8350U 16GB 512GB 13.3" FHD IPS
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M notebook garanciával
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3005
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest