- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Jó számokkal készül a Samsung generációváltásra
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- 7000 mAh fölé lőne a következő OnePlus Ace
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
Új hozzászólás Aktív témák
-
FlekkeN
aktív tag
válasz Atomcsipesz #1461 üzenetére
Szerintem nincs több frissítés ez van. Hálásnak kell lenni minden támogatásnak amit kapsz szoftver esetében. Úgy tekints a termékre, hogy az a végleges amit megveszel. Csak a drágább kategóriákban van normális frissítés. Mintha az árban lenne benne extra szoilgáltatás formájában.
[ Szerkesztve ]
-
FlekkeN
aktív tag
-
FlekkeN
aktív tag
Felraktam a GTA Vice City-t, de nem indul el. Szóval ha valaki megveszi használja ki azt a 15perces kipróbálása időt mert kicsit zsákbamacska.
[ Szerkesztve ]
-
FlekkeN
aktív tag
Egyébként tegnap valakinek sikerült kinyitni a bootloadert: [link].
-
FlekkeN
aktív tag
-
FlekkeN
aktív tag
Több felhasználós módot lehet engedélyezni roottal.
1. root
2. Telepítsd a "Build Prop Editor"-t a play storeból.
3. "fw.max_users=5" add hozzá és mentsd el.
4. Újraindítás. -
FlekkeN
aktív tag
Megjött a tok a tabletemhez a mágneses feloldás és lezárás nem működik rajta sajnos és a hozzá kapott stylus sem sokat ér. Azért egy jól összerakott tok. A varrások meggyőzőek. A ki-be kapcsolást meg megoldom majd egy swipe-al, mert most már mind a bekapcsoló és a hangerő is nehezebben érhető el.
Ez a tok az.
Szerintem inkább másik fajtát kell keresni.[ Szerkesztve ]
-
FlekkeN
aktív tag
válasz anita.siket #407 üzenetére
Lehet, hogy az Asus későbbiekben fog kiadni egy frissítést a tablethez amivel működni fog most 4.2.1 android verzió és a 4.2-őt várjuk. A másik lehetőséged a Bluetooth-os billentyűzet.
Például ez -
FlekkeN
aktív tag
válasz trek8500fan #366 üzenetére
Van egy hangzásállító asus alkalmazás a tableten ami equalizerként működik. Próbáld ki azt hátha más lesz.
-
FlekkeN
aktív tag
A rajta lévő laucher(indító) nem a legstabilabb.
OTG egyenlőre csak külső táppal. Frissítés után esetleg táp nélkül is használható lesz.
Root egyszerű(egy program telepítése, futtatása és újraindítás).
Custom rom eddig nincs.
Melegedést nem tapasztaltam.
16Gb-ból 11,82Gb használható.
1,35A-es és 5,2V-os.
Szoftverfrissítésnek kellene jönnie.
Fóliát lehet hozzá kapni (ebay, amazon, ... stb.)Ennyi pénzért szerintem ez a tablet egy jó választás volt. Én 50e-ért kerestem ajándékba szerintem ez a legjobb amit vehettem. Meg vagyok elégedve.
[ Szerkesztve ]
-
FlekkeN
aktív tag
válasz szoszo1973 #351 üzenetére
Ennél több típus szám van. Ha tippelnem kell akkor a második karakter a színt jelöli: "A" fehér lesz, "O" - rószaszín, "G" - szürke, "F" - zöld, "B" - kék.
A színt jelőlő utáni számok valamilyen altípust fognak jelezni. Különböző tabok más android frissítéssel kerülnek forgalomba talán azt jelentheti. Az enyém 711-es 4.2.1-es androiddal jött és a modelszáma 1A010A. Mivel van két nagyobb nem valószínű, hogy azt jelenti. Kéne egy ember akinek 1A011A vagy 1A014A van.[ Szerkesztve ]
-
FlekkeN
aktív tag
válasz tillseemann #343 üzenetére
Szerintem érdemes a launcher lecserélni apex vagy valami másra. Stabilabb és gyorsabb is lesz. Én Apexra cseréltem és jobb.
-
FlekkeN
aktív tag
Köszi!
Kipróbáltam és a hátlapon a kamerától jobbra van egy rész amihez, ha mágnest rakok vagy elveszek akkor ki-be kapcsol a tablet. Tehát ez a funkciója megvan, ezért úgy gondolom a gombok elhelyezkedése miatt érdemes ezt a fajta tokot keresni.(#330) Bazsee71:
Egy linuxos gépet irányítottam erről a tabletről ssh és vnc segítségével. Úgy tudom windows-ra létezik EZ az androidos progi.[ Szerkesztve ]
-
FlekkeN
aktív tag
válasz tillseemann #310 üzenetére
Hardveres háttér megvan csak android bugos ezért nem működik. Valószínűleg lesz frissítés és működni fog, de nem szabad erre alapozni.
-
FlekkeN
aktív tag
válasz tillseemann #306 üzenetére
4.2.1 a legfrissebb verzió és azt hiszem az alverzióban kiderül 2013.07.11- volt az utolsó frissítés. Ez csak ilyen mini frissítés és nincs változtatási lista. 4.2.2-őt az Asus augusztusra - szeptemberre ígérte de ki tudja lesz-e egyáltalán. OTG jelenleg csak külső powered USB hubbal működik amit konnektorba dugsz.
Amúgy valaki azt mondta a képernyő és a kamera elhelyezése ugyan ott van mint a régi nexus 7 ezért jó rá a régi nexus 7 képernyő védő fóliája.
-
FlekkeN
aktív tag
Először is ha nem sürgős neked a tok akkor várd meg míg megkapom, mert egyáltalán nem biztos, hogy működik az általam leírt funkció. 1 ember írta azt, hogy működik az amazonon itt:
linkÚgy gondolom semmi extra nem kell a ki be kapcsolós működéshez mint az, hogy mágneses a zárja. Láttam másik tokot is ehhez a tablethez aminél reklámozva volt az auto ki-be kapcsolás ez pedig a rooCase. Az amazon angliai oldalán nem látom reklámozva viszont az amazon német oldalán igen. Ez egy drágább tok:
LinkEzen a rooCase-en egyébként van kivágás a ki-be kapcsoló gomboknak alul is, míg más tokon csak elvétve láttam. A legtöbben csak oldalról lehet hozzáférni, viszont a rootCase drágább is(9600 Ft körül van szállítással).
A Bamboo tokot egyébként amazon angliai oldaláról nem szállítják magyarországra ezért amazon német oldaláról rendeltem.
Link
Az ára 3900 forint szállítással( 2-3 hét a szállítás). Van egyébként hozzá stylus is. -
FlekkeN
aktív tag
válasz youngboy #293 üzenetére
Most rendeltem tokot a tabletnek és elvileg van olyan funkciója, hogy amikor kinyitod meg bezárod a tokot, akkor feléled és elalszik a tablet. Ha lesz ilyen funkció benne akkor az auto alvást beállítom vagy 2 percre és nem nagyon kellesz használni ki be kapcsoló gombot.
-
FlekkeN
aktív tag
Eddig is külön volt. Középen értesítések jönnek le, míg a szélen a beállítások. Az Asusnak van egy app-ja ami kirakja a beállításokat a középső értesítések sávba. Nem tudom pontosan, hogy hívják de a beállításokban ki-be lehet kapcsolni ezt. Valami Asus Quick Setting van ilyesmi lesz a neve. Ha nem ezen a néven van akkor el van rejtve egy menüpont alá aminek a neve ugyancsak Asus custom settings vagy ilyesmi.
Itt egy kép a beállításról.
[ Szerkesztve ]
-
FlekkeN
aktív tag
válasz DoItYourself #284 üzenetére
Én az "azért hülye nem vagyok" boltban vettem. Ott bontotta ki az alkalmazott előttem és megnéztük minden meg van-e, mert ajándék. Lehet amíg nem figyeltem lehúzta róla?
-
FlekkeN
aktív tag
válasz Monochrome #279 üzenetére
Én újat vásároltam(aug 18). Sehol se volt fólia a készüléken, se elején, se hátulján, se kamerán. A hátlapján volt tárolva eddig és még nincs fólia hozzá, ezért a hátlapjának közepe már karcos.
Photoshere-re nem tudok most válaszolni, mert a készülék nem az enyém bocs.
(#277) youngboy: A gombok tényleg rosszul vannak kialakítva. Alá kell nyúlni, hogy megnyomd.
[ Szerkesztve ]
-
FlekkeN
aktív tag
godzsy2: A play áruház beállításai közt van ez az opció(ikonokat ne rakja ki)
Egyébként rootoltam és kicseréltem a az indítót az ingyenes Apex verzióra, ami egyébként gyorsabb is. Szerintem megéri lecserélni másikra.
Egyébként másik android fórum valaki rájött, hogy az OTG működik külső powered USB hubbal.
Van valakinek tokja ehhez a készülékhez? Milyet vett?
Ilyeneket nézegettem: egyes
kettes[ Szerkesztve ]
-
FlekkeN
aktív tag
válasz papamaci791 #246 üzenetére
Oké köszi megoldottam a cache kitörlésével. kivettem azt az opciót is, hogy kirakja az ikonokat amikor felrakok egy programot, így már nem jön elő a hiba. Keresek egy másik launcher-t.
Köszi szépen!
-
FlekkeN
aktív tag
Vettem édesanyámnak én is egy Asus Memo Pad HD 7-et. Pontos típosa me173x-1a010a.
Viszont van egy nagy problémám vele, mivel bármit telepítek play store-ból az azt való használat után a home screen-re váltva azt a hibát dobja, hogy "az indító alkalmazás leállt". Ekkor a feltelepített program letörlése és az utána való újraindítás sem oldja meg a problémát. Csak a gyári beállítások visszaállítása segít.
Tudna valaki segíteni?
-
FlekkeN
aktív tag
válasz Hadeska22 #18 üzenetére
Az Acer Iconia A1 52e forintért 8GB-os és a 16GB-os verzióért felárat kell fizetni(58e-60e). Ez a tablet 16GB-os alapból cserébe nincs HDMI. A Nexusból itthon egyenlőre csak REFURB kapható 50e körül 1 év garival. Garancia fontos lehet, főleg hibás új nexus esetén, és ebayről nehéz garanciás készüléket szerezni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Drón topik
- Suzuki topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Napelem
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
- iPad Pro 2018 12,9 256GB wifi+cellular 1 éves cégtől 12 hónap szavatosság
- Apple iPad mini 7th Gen. (2024) 8.3" WIFI 128GB Space Gray, Bontatlan, Új, 1 Év Apple Garancia
- ReMarkable 2 tablet alig használt, extrákkal!
- Samsung Galaxy Tab S9 makulátlan állapotban
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest