Új hozzászólás Aktív témák
-
Dazsar
aktív tag
válasz
devpernull #1435 üzenetére
Hogy lehet csinálni egy ilyen kábelt? segítene valaki? vagy inkább várjam meg hátha hardveresen támogatva lesz?
-
airwawes
tag
válasz
devpernull #1102 üzenetére
Szerintem a rommal nincsen gond, én a bonyolult recovery telepítéstől tartok. Bezzeg mennyivel egyszerűbb volt rátenni a ZTE Blade-emre.
Remélem idővel lesz egy egyszerűsített módszer. Pedig pár témát összedobnék a tabra.
-
Quqesz
nagyúr
válasz
devpernull #958 üzenetére
az komoly,szerencsére nekem egyből látta mindkét gépem...
-
Nara19
aktív tag
válasz
devpernull #687 üzenetére
A "gyári állapot visszaállítása" után már nem jelentkezik a "Beállítások / Hang" -nál a kiakadás.
Az Asus Backup programjára kíváncsi voltam már a megvásárláskor is, ezért most kipróbáltam. A reset előtt az AppBackup programmal lementettem néhány alkalmazást és az adatait, majd a reset után visszaállítottam őket. Hiba nélkül megcsinálta, az adatok is korrekten visszakerültek.
Az OTG-t kipróbáltam - természetesen - nálam sem megy.
A frissítés óta történt rövid időben mintha kevesebbet "hunyorogna" a képernyő.
A programok frissítése gond nélkül megtörtént. -
moli.hu
őstag
válasz
devpernull #687 üzenetére
akkor, hogy segitsem a debugolast: nalam nem all le. Szerintem felraktatok valamit, ami osszecseszi a rendszert, ez egyszeruen kideritheto: listazzatok ide ketten az osszes felrakott appot, ami mindkettotoknel van, de nalunk nincs, az gyanus.
-
patow
senior tag
válasz
devpernull #683 üzenetére
Nálam nem áll le
-
Nara19
aktív tag
válasz
+1 ( a hangra nálam is leáll, OTG- t még nem próbáltam)
-
Apooca
tag
válasz
Nálam nem áll le....
-
youngboy
senior tag
válasz
devpernull #559 üzenetére
Nem mondták nekik, hogy ez nem babzsák?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Logitech Combo Touch iPad Pro 11" (1., 2. a 3. gen), szürke - UK billentyűzet ipad tok billentyűzet
- MacSzerez.com - iPad / 7. generáció / Ezüst / 128GB / Wifi / Garancia!
- iPad Pro 11" M4 2024 256GB Cellular - Apple garancia, 100%, független, ezüst, doboz, számla
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- LG UltraGear Gaming Monitorok: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest