Új hozzászólás Aktív témák
-
devpernull
tag
Játszottam ma kicsit a tablettel:
Root-oltam Framaroot-al, valamiért a 1.6.0 nem akart felmenni, de már van [1.6.1 verzió], az feltelepült sikeresen. Forrasztottam egy külső tápos otg kábelt, telepítettem az otg helper-t, így látja a külső hdd-t, pendrive-ot. A Trust rádiós egerem root nélkül és root-tal is működik, a Logitech rádiós-simogatós billentyűzetem sehogy. Mivel a cél ez lett volna, ezért csináltam egy unroot-ot, elvileg nyom nélkül sikerült törölni.
Találtam egy működő flash verziót, innen lehet tölteni: [Adobe_Flash_Player_11.1.115.16_4.0+.apk]
A gyári böngészővel és Operával is megy. (Nálam a legfrissebb rendszer van.) -
devpernull
tag
Elkészült az első custom rom a tabletre. Ígéretesnek tűnik, de azért még várok vele pár hetet, amíg kiforrja magát.
[link] -
devpernull
tag
Szerbiában kitalálták, hogyan lehet unbrick-elni a HD7-est, még jól jöhet. Volt, akinek le kellett forrasztania az akkut és vissza, hogy észrevegye a pc a tabletet.
[HowTo "Unbrick Asus Memo Pad HD7"] -
devpernull
tag
Nálam is lejött a frissítés, egy bug már van, ha a beállításoknál a hangra kattintok, leáll a beállítások alkalmazás
Otg továbbra sincs.
-
devpernull
tag
Így két nap után nagyon meg vagyok elégedve a "hetes"-sel. Nagyon jó az üzemidő, sima a működés, szép a kép, kellően erős és stabil a wifi, meg vagyok elégedve a kamerával is, gps is jónak tűnik, fut rajta minden navi program, ami nekem kell. Két dolog zavaró, az otg hiánya, ami ugye root után megoldható és a launcher fekvő módos bugja. Viszont ezek szoftveres hibák, javíthatóak, ellentétben a korábbi kínai tabletemmel, ahol hardveres hibák voltak.
Próbálta már valaki a root-ot visszacsinálni? Garancia miatt lenne érdekes a jövőre nézve. -
devpernull
tag
Most vettem én is egy kék hátlaposat a MM-ban, a pénztáros lány szerint már kettőt vittek vissza törött kijelzővel belőle, érdemes vigyázni vele.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- EA Sports WRC '23
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Gyúrósok ide!
- Eredeti játékok OFF topik
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- EAFC 25
- Xbox tulajok OFF topicja
- További aktív témák...
- BONTATLAN IPAD AIR 13" M3 WIFI 256GB KÉK
- Használt iPad Pro 10. 5 cellular - 64GB + Apple Smart Keyboard + Apple Smart Cover
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Tab S9 FE 6GB/128GB Szürke, 2 év garancia
- iPad 7th. 128GB Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 89%/p4299
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- RÉSZLETRE , Bankmentes , kamatmentes Asus Rog Zephyrus G16
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged