- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- iPhone topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
cidalain
veterán
válasz
Meghivott #188 üzenetére
Van erre megfelelőbb topic, ahol általános tablet infókat kaphatsz, mi a bestbuy, mi jó, mi helyett van jobb, stb
Bár ha megengedsz egy kis beleszólást, ennyi pénzért szerintem van jobb vétel a piacon, hisz az ME70C csak kétmagos. Az egyszerűbb játékok miatt meg nem ártana az erősebb proci, grafikus mag. (bár a szókeresőnek mindegy, de nem tudhatod, hogy akinek szánod pontosan mit játszana)
(kb ilyesmit fognak a fennt ajánlott topicban javasolni: Wayteq 7Q, Lenovo A3500, kicsit többért 8"-os Wayteq 8Q, 40 pénz környékén meg már LG G Pad 7.0) -
cidalain
veterán
válasz
beach head #165 üzenetére
Mit értesz azon, hogy videokamerázás?
A Lenovón nincs hátlapi kamera, így magával a tablettel nem tudsz kamerázgatni...Jaaaa, vagy videohívásra gondolsz? Azt mindkettő tudja, bocs.
-
cidalain
veterán
korábban leírták, én is kérdeztem:
http://prohardver.hu/tema/re_asus_memo_pad_7_me176c_a_het_slagere/hsz_33-33.htmla kamerák gyengébbek a cx-ben
-
cidalain
veterán
Nem gondolom hogy az android eroforras pazarlo oprendszer lenne. Mas kerdes hogy a ra irt szoftverek viszont rohadtul azok, de az nem az android hibaja, hanem a sok balfasz appfejleszto sara. Ami reszukrol is ertheto, minel gyprsabban minel tobb appot osszelapatolva minel tobb penzt keresni - leszarva hogy az a progi most 20 mega memoriat eszik, vagy 80-at.
-
cidalain
veterán
Most komolyan mondod, hogy egy 50 alatti androidos telo csak papirnehezeknek jo? Vannak kulonbozo igenyszintek am, telefonalasra, sms-t irni, face appot, mail klienst futtatni mi a peknek vegyek 100+ erteku telot?
Asust igy zsigerbol fikazni meg nem kellene. Nem tudom milyen rossz tapasztalatod volt a markaval, de annal azert jobb, mint ahogy sejteted...
Lejaratas ellen jon az android one 100 dollarert.
(Szerintem meg a gombos nokianak szutyokabb szart nem hordott hatan a vilag, a hasznalhatatlan nokia szoftverevel, a kezelhetetlen menujevel egyutt) -
cidalain
veterán
válasz
matteo_szg #33 üzenetére
köszi.
-
cidalain
veterán
Nincs egy hivatalos ASUS lista hogy az ME176C-n belüli altípusok pontosan milyen specifikációkkal vannak szerelve? Már az ME173 esetében is kész káosz volt a boltokban, csomóan nem úgy hirdették, mint ami valójában (ezt onnan gondolom hogy 5 bolt így hirdette 5 meg amúgy: innentől a boltok fele biztosan megtévesztette a vásárlókat).
Háttértár az még oké mert azt látod a dobozon (de webes rendelésnél nem látod a dobozt), de a kamerát általában nem írják rá. Megveszed 2/5-ösnek, aztán otthon derül csak ki hogy 0,3/2-es? vagy hogyan?Ráadásul az árgápen 16GB-osként szerepel az Emagos, odakattintva már csak 8GB-os...
-
cidalain
veterán
válasz
matteo_szg #23 üzenetére
Emag
fekete: 8 giga, kamera 2/5: 44900
sárga: 8 giga, kamera 0,3/2: 44900 -
cidalain
veterán
itthon még nem láttam olyan verziót webshopban ebből amiben a 2/5Mpx-es kamera lett volna hanem csak a 0,3/2-es. Ahol esetleg azt írják hogy mégis, ott a típusverzióból látszik hogy mégsem. pláne nem a 16 GB-os háttértárral 45-ért.
áruljátok el légyszi hol van ennyiért itthon?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Építő/felújító topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Gumi és felni topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Tőzsde és gazdaság
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Motoros topic
- Ingatlanos topic!
- További aktív témák...
- iPad Pro M2 11" 128GB Wifi Újszerű/2027.05.26.Gar./Akku 97%/p4316
- Samsung s10 ultra tab 256 wifi+cellular
- iPad mini 5 64GB Wi-Fi + Cellular Space Gray + kiegészítők
- Eladó Apple Ipad Air 5 10 9 / M1 /WIFI + CELLULAR / 256GB Újszerű állapotban!
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB space gray asztroszürke Smart Cover
- Xiaomi Redmi 9A 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest